Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Dikutuk Bertalu-Talu, Che Ta Akhirnya Padam Video Anak Berbikini

16-4-2018 05:23 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 6669| Komen: 89

Niatnya hanya untuk berkongsi keletah si cilik, namun akhirnya video tersebut terpaksa dipadam kerana kecaman orang ramai.

Aktres Rozita Che Wan atau lebih mesra dipanggil Che Ta sebelum ini ada memuat naik video anaknya, Aishah Dhia Rana yang memakai bikini.



"Saya memuat naik video itu sekadar suka-suka, selepas melihat keletah anak yang lucu. Saya juga pada awalnya tidak membaca pun komen yang ditinggalkan pengikut dan netizen.

"Beberapa hari selepas itu, barulah saya perasan komen mereka yang memohon video berkenaan dibuang. Jadi, saya padamkan video terbabit. Saya memang tiada masalah untuk berbuat begitu."




Kebanyakan pengikutnya risau kerana video sebegitu dianggap sebagai keterlaluan dan boleh menarik perhatian golongan pedofilia.

Memang betul apa yang dikata. Dunia sekarang ini semakin bahaya dengan kewujudan golongan gila seks. Hati-hatilah! -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
5
Bosan
3
Komen: 89
Komen

Previous : AC Mizal Bengang Beg Rosak, Marah Servis Syarikat Penerbangan

Next       : Puteri Sarah Tampil Bantu, Rezeki Intan Liana Saleh Mencurah-Curah Selepas Bercerai

Komen Terbaru

Quote ayjay 19-4-2018 09:05 PM
mimi77 replied at 19-4-2018 04:15 PM
Aku pon x paham wpon aku org utara. Gha tu gho bukan qaf seperti yg budak2 la dok eja..haqi...hagh ...

Macam orang tak tau mengeja!

Lain-lain Komen

Quote ayjay 16-4-2018 05:29 PM
Che ta punya ejaan susah nak baca. Awatnya hari jadi haqi? Haghi kot ye pun nak slanga utagha. Dia tak tahu ke q tu bunnyinya k.
Quote annadonna 16-4-2018 05:34 PM
juallah anak tu selagi boleh. Kesian kat budak budak ni.
Quote AnaisAnais 16-4-2018 05:35 PM
si echah ni so lah chomels... tapi kenapakah adults yg menjaga dia tak berfikiran panjang... tak takut ke pedos kat luar sana??

kalo pun echah tu tak akan kena kidnap sbb bodigad ramai (iye ke?), still, rela ke gambah2 echah serta vc dia dipergunakan utk tujuan xxx???
Quote grizz 16-4-2018 05:37 PM
mak die nk org puji melangit anak nye shomel..sudahnye dpt kecaman je..
Quote cmf_premierleag 16-4-2018 05:46 PM
yang pedo ni pun bingai jugak
punya ramai pelacur kat luar sana, kanak2 jugak yg ko hadap
sial punya pedo
Quote BookerT 16-4-2018 05:48 PM
ayjay replied at 16-4-2018 05:29 PM
Che ta punya ejaan susah nak baca. Awatnya hari jadi haqi? Haghi kot ye pun nak slanga utagha. Dia t ...

mak hayam ta ni kan bimbo nyah..untung zaman dia memuda tade wechat je nyah...
Quote BookerT 16-4-2018 05:49 PM
cmf_premierleag replied at 16-4-2018 05:46 PM
yang pedo ni pun bingai jugak
punya ramai pelacur kat luar sana, kanak2 jugak yg ko hadap
sial pun ...

da nama pun pedo nyah...mana ada pelacur bebudak bawah umur di negara ni nyah...sebut pedo teringat mak hayam forumer vimax iwan007.. wajah nya pedo sangat nyah..
Quote Tukul.Besi 16-4-2018 05:52 PM
Juallah anak selagi boleh Che ta, jual!
Quote weezerfan 16-4-2018 05:53 PM
ayjay replied at 16-4-2018 05:29 PM
Che ta punya ejaan susah nak baca. Awatnya hari jadi haqi? Haghi kot ye pun nak slanga utagha. Dia t ...

Keluarga inlaw aku dlm wasap grup mmg spell hari tu haqi...pelik betul
Quote imransulaiman 16-4-2018 06:11 PM
weezerfan: Keluarga inlaw aku dlm wasap grup mmg spell hari tu haqi...pelik betul


Belah Pendang ke? Ramai kawan aku dari Pendang semua r dorang tukar jadi q.  
Quote laksmanabentan 16-4-2018 06:14 PM
huntong la anak dia shomel... selagi boleh buat duit, kaut jer...
lalalalala...
Quote cahaya_almas 16-4-2018 06:21 PM
Ecahhh comelll sungguh...
Quote idakamaruddin 16-4-2018 06:22 PM
cmf_premierleag replied at 16-4-2018 05:46 PM
yang pedo ni pun bingai jugak
punya ramai pelacur kat luar sana, kanak2 jugak yg ko hadap
sial pun ...

motif kaka dh nama pn pedo - pedofilia - minat kt budak2

takkan nk turn on ngn pelacur - adult hahaha


Quote Cyempaka 16-4-2018 06:29 PM
mengikut pemerhatian aku, orang yang asal utara memang akan eja R tukar jadi Q kalau nak tulis dalam loghat utara. contoh haqi,caqi,caqa. orang luar je eja guna ghi. haghi, caghi,utagha. tapi dua2 pun aku menyampah. eja betul2 boleh tak?

berbalik pada topik, cheta ni mmg bimbo selamanya... sejak ecah kecik2 lagi dok tayang badan anak dia. kesian kau cah.
Quote MatDeghem 16-4-2018 06:35 PM
aisah.jpg

aisah1.jpg

gambar ini sudah tersebar......


Quote siputsedut 16-4-2018 06:45 PM
Kesiannya dpt mak bapak yg otak dangkal camni
Quote armin 16-4-2018 07:03 PM
Edited by armin at 16-4-2018 07:37 PM

Teringat kes group pedo gay melayu kt fb. Semalam viral. Hari ni admin group fb tu kena tgkp. Budak laki pun deyols hadap. Bahaya betul weyy
Quote Issandra 16-4-2018 07:07 PM
armin replied at 16-4-2018 07:03 PM
Teringat kes group pedo gay mrlayu kt fb. Semalam viral. Hari ni admin group fb tu kena tgkp. Budak  ...

Seram nya.
Quote alieyrina 16-4-2018 07:09 PM
Aku x folo ecah sbb aku xsuka cara mak dia dedah dia mcm tu..lara x bikini kan? x sure..aku folo lara..tp x nampak sgt keseksian lara plak..ecah nampak seksi..napa ekk

Lihat semua komen(89)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058840s Gzip On
To Top