Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Lepas Kutuk, Mula Menggatal Pula! Linda Rafar Bengang

16-4-2018 01:29 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 4798| Komen: 37

Mengamuk Linda Rafar bila seorang remaja lelaki cuba menggodanya menerusi mesej peribadi.

Menurut aktres ini, remaja lelaki tersebut juga sering memberi komen negatif di laman sosialnya.



"Boikot budak ini, kutuk saya di Instagram dan Facebook lepas tu hantar mesej peribadi nak gatal-gatal.

"Jangan sampai aku lapor polis kau buat gangguan dalam hidup aku dan hantar mesej kotor!"
tulisnya.

Foto: mStar Online
Tindakan tersebut dianggap sangat biadab dan tidak menghormatinya selaku wanita yang sudah berkahwin.

Linda turut memuat naik akaun lelaki berkenaan yang menggunakan nama @faieezyahyaa88.

Isteri kepada pelakon Syed Aiman ini juga tidak mengetahui niat sebenar mengapa lelaki itu bertindak sedemikian.



Sebelum ini juga @faieezyahyaa88 pernah menulis komen, meminta orang ramai supaya memboikot Linda Rafar kerana tidak berpakaian menurut syariat Islam.

"Dia mental berani betul kutuk dan komen dalam IG suruh boikot Linda Rafar kerana tak ikut syariat Islam, dia mengaku budak AF (Akademi Fantasia) lepas tu nak menggatal," tambahnya.



Alahai apalah nak jadi. Bertabahlah Linda. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 37
Komen

Previous : Dulu Hafidz Roshdi Anti Lelaki Lembut, Sekarang Tidak Lagi

Next       : "Tak Wajib Buang," -Adam Corrie Jelaskan Semula Pada Yang Tak Faham-Faham

Komen Terbaru

Quote MariaClara 24-5-2018 12:33 PM
berita sendu.....ok nextttttt

Lain-lain Komen

Quote siskepoh 16-4-2018 02:57 PM
tak ada org sudi komen ke kiki
Quote kodoksilver 16-4-2018 03:00 PM
siskepoh replied at 16-4-2018 02:57 PM
tak ada org sudi komen ke kiki

hahahahahahahaha
Quote xixin5230 16-4-2018 03:02 PM
Block kan je la bdk tu..
Quote SayangSalmah 16-4-2018 03:04 PM
ni dah sebab nak free popular...kesian..tumpang artis yg ada nama nye isnta n buat pasal..budak af zaman mana ntah..muka pon tak kenal
Quote munchkin 16-4-2018 03:12 PM
Jap celah mana budak tu nak goda. Just assalamualaikum sis gorgeous pun dianggap goda.

Woman please come to your senses lah
Quote AvaAdore 16-4-2018 03:13 PM
Laki tu dm dia gorgeous je ke? Apa yg gatal
Quote biruseroja 16-4-2018 03:16 PM
br mukadimah bg salam.. belum taip apa2.. ntah2 nak membawang... apa la perasan sungguh
Quote LostStar 16-4-2018 03:22 PM
ntah2 budak tu dm sbb nak tarbiyah dia.. dia teros acah2 rasa org nak ayat dia.. kadang makcik yang acah2 cantik ni selalunya merasakan dia hot walau da barai.. pigidaaaaa....
Quote Shayang 16-4-2018 03:23 PM
Dah ade ank teruna dah dia wehh
Quote eddlyna 16-4-2018 03:28 PM
Entah2 nak promote cuckoo
Quote AshkieLa 16-4-2018 03:29 PM
gopoh sangat ni Linda.. patutnya cer tanya dia nak ape.. biarkan dia type banyak sikit dulu.
Tau laa tengah marah sbb budak tu membawang kat komen suruh boikot kerana aurat hang..
Lenkali jangan gelojoh sgt nak reveal dan ajak fans membawang.. sudahnya bila netizen baca mcm tak solid kesnya.
Quote Red_mAnc 16-4-2018 03:34 PM
budak mentah, n melayu kampungan lagi, mmg mcm tu,lagak alim but also at the same time wannabe urban.. cunt!
Quote sue_liah 16-4-2018 03:38 PM
dah kertu pun linda ni ada gak yg nk mgoda ke
Quote sukacactus 16-4-2018 03:38 PM
Hah? Itu je ke yg kata menggatal tu
Kang ckp perasan, sentap plak
Quote BookerT 16-4-2018 03:54 PM
mesti mak hayam tu ta penah tengo drama ikan pekasam mak hayam rafar ni kan nyah?
Quote BookerT 16-4-2018 03:55 PM
LostStar replied at 16-4-2018 03:22 PM
ntah2 budak tu dm sbb nak tarbiyah dia.. dia teros acah2 rasa org nak ayat dia.. kadang makcik yang  ...

dah kata gorgeous mesti la perasan nyah...
Quote mieymiey 16-4-2018 04:00 PM
Mana komen yang menggatal menggoda tu? Iols nak baca sebelum memulakan aktiviti membawang
Quote LostStar 16-4-2018 04:05 PM
BookerT replied at 16-4-2018 03:55 PM
dah kata gorgeous mesti la perasan nyah...

btl jugak kan.. acah2 diri paling gojessss..tros nak bgtaw kat seantero yang ada lagi orang pandang dia sebagai gojessss... walauponnnnnn...
Quote onexox97 16-4-2018 04:21 PM
dah takleh sebut gorgoeus dohke skrg ni

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055968s Gzip On
To Top