Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Apalah Dosa Anak Nora Danish Dihina Netizen

16-4-2018 11:40 AM|Oleh: Ain | Dilihat: 10677| Komen: 244

Di kala orang lain masih teruja dengan kehadiran anak pasangan selebriti Nora Danish dan Nedim Nazri iaitu Mohamed Neqayl Nazri Aziz atau lebih dikenali Ney Ney, masih ada segelintir tidak senang dengan kegembiraan itu.


Foto: IG Nora Danish

Baru-baru ini, seorang wanita dengan lancangnya mempersoalkan rupa paras bayi itu yang kononnya tidak secomel ibu bapanya yang cantik dan kacak menerusi laman Twitter.

"Bukan semua bayi dilahirkan comel ke?"
tulisnya di Twitter.




Amboi, berani betul keluarkan kenyataan sedemikian, ya? Memang sengaja mengundang kecaman netizen sahajalah.

"Apalah dosa anak Nedim dan Nora Danish?"
komen netizen.






Mungkin dia tidak menyangka tweetnya itu mendapat perhatian ramai sehingga mengundang kecaman terhadap diri sendiri. Malah, tindakannya itu memakan dirinya apabila dia turut dihina kerana rupa paras dan bentuk fizikalnya hingga terpaksa menukar gambar profil dan nama akaun.

"Biar hodoh, badan gemuk. Tapi hati kasi lawa sikit,"
nasihat netizen.




Selepas menerima pelbagai kecaman, dia bertindak menurunkan status terbabit dan telah memohon maaf kepada orang ramai terutama Nora serta Nedim. 
Menurut wanita itu, tweet berkenaan ditulis bagi memberi reaksi kepada tweet netizen lain berhubung isu sama.


Foto: Twitter


Foto: IG Nora Danish

Betul tu, jangan menghina orang kalau tidak mahu diri dihina. Kan dan 'berasap' saja bila rupa fizikal sendiri 'dibahan' netizen. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 244
Komen

Previous : "Lofa, Sesungguhnya Zoo Lebih Mulia Dari Zouk" - Perlu Ke Sindir Guna Billboard?

Next       : Atuk Nenek Pun 'Seram' Tengok Rupa Saya Masa Kecil - Caprice Bersuara Isu Ney Ney Dikritik

Komen Terbaru

Quote Kak-Leen 4-6-2018 01:28 PM
ira_229 replied at 4-6-2018 12:58 PM
muka neyney mcm mama bosned bagi i...ada rupa akak bosned jugak bahagian mata...

Yang penting sempurna sihat tubuh badan. Kita doa yg baik2 aje buat baby yg suci lagi x berdosa ni.. Akak bkn peminat ND pun tp be wise, kan.. Mata, hidung, kulit, alis semua ikut siapa pun, dah tentu tu semua ikut acuan belah mak bapak si bayi, kan..

Lain-lain Komen

Quote idakamaruddin 16-4-2018 11:49 AM
kak kalau nak mengecam meh lepak porom.com

Quote noor2 16-4-2018 11:49 AM
Kaka memang teringin sangat nak tengok rupa paras orang yang mengutuk rupa orang lain ......hehe. ..tapi I bet rupa yang mengutuk tu memang tak lawa atau hensem. ..
Quote Red_mAnc 16-4-2018 11:52 AM
that was a cheap shot from a coward cunt! Although I don't like Nazri Aziz, I won't take a cheap dig at the innocent baby.
Quote newyork 16-4-2018 11:52 AM
Hai walaupun kapel ni tak minat.. agak2 la kutuk baby oiii...
Quote apedehal 16-4-2018 11:52 AM
aku menci betul org kutuk2 rupa paras baby ni.. kecik lg kut..
Quote barfi 16-4-2018 11:54 AM
Baby dia mengikut muka nedim.. besar nanti hensem la tu..
Quote asmara_me 16-4-2018 11:54 AM
pergi belajar agama dik, belajar tentang duniawi, akhirat, baru kau tau kau dekat takuk mana, kau siapa nak cerca ciptaan tuhan ..
Quote barfi 16-4-2018 11:55 AM
Ada budak masa kecil biasa2 bila besar lawa/hensem. Ada pula yg comel cantik tapi bila besar biasa2
Quote haruslah 16-4-2018 11:55 AM
Aku plg takut kutuk rupa paras org
Sorryyy
Quote naina 16-4-2018 12:06 PM
Biarlah mereka bahagia.  
Suka tgk nedim bahagiakan nora
Walau pon tak suka sebenarnya kapel ni
Tapi the way dorg tnjuk bahagia and menghargai satu sama lain is a good.
Quote LautBiru52 16-4-2018 12:06 PM
Baby mmg awal2 muka lain sikit. Tunggu la dlm 6 bulan ke. Confirm comel
Quote damian_lee 16-4-2018 12:07 PM
Nak tau twidder akaun minah tu
Nak juga join hencap dia

Xminat pun nowa myanmar tapi xkoser ngan si netizen ittewww ...

Koserrrrr sangatttttt
Quote tupaiterbang 16-4-2018 12:11 PM
mcm muka bung kinabatangan pun ada..
Quote Minami2013 16-4-2018 12:14 PM
Edited by Minami2013 at 16-4-2018 04:15 AM

I tgk comel je... ngan pipi bulat...


Quote prettyuglybabe 16-4-2018 12:16 PM
dia kutuk anak nora, korang ramai-ramai kutuk dia..
so apa beza dia dengan korang?
Quote BookerT 16-4-2018 12:17 PM
mak hayam tong gas memang mulut celupar dan suka bergaduh di internet...tapadan badan tu macam tong gas dan muka gerutu seribu wajah...macam mak hayam forumer eddysheddy..
Quote fliphair8 16-4-2018 12:17 PM
Haiyoooo ore melayu ni mmg species bawang to the core....dah takde benda sangat nak komen sampai muka baby pun jadik bahan......menggigil nak type kat twitter jugak2....
Quote BookerT 16-4-2018 12:17 PM
tupaiterbang replied at 16-4-2018 12:11 PM
mcm muka bung kinabatangan pun ada..

terkenan lah tu nyah...mak hayam nazri aziz kan sahabat baik mak hayam bung...
Quote BookerT 16-4-2018 12:18 PM
damian_lee replied at 16-4-2018 12:07 PM
Nak tau twidder akaun minah tu
Nak juga join hencap dia

mak hayam hannahmontana yang disanjungi ramai tu multinick kau ye nyah? ngaku!

Lihat semua komen(244)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059381s Gzip On
To Top