Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lepas Dirogol Bergilir-gilir, Budak 8 Tahun Maut Kepala Dihentak Batu

13-4-2018 10:38 AM |Dilihat:4615| Komen: 90
Kanak-kanak perempuan berusia lapan tahun ditemui mati di dalam hutan selepas beberapa hari hilang ketika membawa pulang kuda milik keluarganya dari sebuah padang ragut di daerah Jammu.

Memetik The Washington Post, Asifa Bano diculik dan diberi ubat pelali sebelum dibawa ke sebuah kuil. Selama tiga hari, dia dirogol berulang kali oleh lelaki berlainan sebelum mayatnya ditemui pada 17 Januari.


Foto: Free Press Kashmir

Menurut polis, mangsa dicekik dan kepalanya dihentak dengan batu sebanyak dua kali bagi memastikan dia benar-benar tidak bernyawa, lapor media India, Firstpost.

Laporan menunjukkan, lapan lelaki yang dituduh terbabit dengan kes rogol dan pembunuhan itu adalah penganut Hindu.

Bapa mangsa, Mohammad Yusuf Pujwala berkata kepada New York Times bahawa lapan individu dituduh terbabit sengaja melakukan jenayah itu dengan tujuan menakutkan dan mengusir komuniti Muslim Gujjar dari daerah Jammu.


Foto: The Washington Post

Sumber polis berkata, Asifa dibunuh di dalam sebuah kuil sebelum mayatnya dibuang dan pembunuhan berkenaan dirancang penjaga kuil itu sendiri untuk menakutkan komuniti Muslim di situ. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
7
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
4
Komen: 90
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dani-rox 16-4-2018 09:47 PM
chazey replied at 14-4-2018 11:33 PM
Eh celaka tu dibebaskan???! Eh gomen keling pariah antara kasta terbusuk di kalangan umat manusi ...

semoga goddess Kali Ma membinasakan perogol2 di sana dgn penuh azab.

Lain-lain Komen

Quote barfi 13-4-2018 10:43 AM
Dasar hindu kashmiri bodoh bangang haram jadah lahanat babi
Quote SWORKS27 13-4-2018 10:43 AM
celakalah wahai bangsa perogol pariahhhh...
Quote kelip2_07 13-4-2018 10:47 AM
babi la hindu nie ngan bdk pn nk rogol..g lah main pelacur..babiiiiiiii

dh rogol ko bunuh plk
Quote cupu 13-4-2018 10:47 AM
Cantiknya dia..dasar keling.
Quote kuzaime 13-4-2018 10:49 AM
Allahu..baya anak2 aku aje tu..kenapalah kejam sangat?? semoga si pelaku pun akan dihukum mati jugak dgn cara yg lg kejam dr cara anak ni dibunuh
Quote pearl.silver 13-4-2018 10:53 AM
Lawanya dia..
Xpe lah dik..semoga syurga buatmu
Dr ko dibiarkn hidup dgn penuh siksa dan trauma
Quote Red_mAnc 13-4-2018 11:08 AM
lahanat sialan..anjing..kes rogol di India mmg teruk!!! Sedih...Insyallah syurga adalah tempat mu dik..
Quote prettyuglybabe 13-4-2018 11:09 AM
kasihannya.. ingatkan muslim je ada perogol..
rupanya agama bangsa lain pun ada ye..
Quote luvemedaa 13-4-2018 11:10 AM
Syiall nye hindu. Dendam punya pasal sampai sanggup ko rodok rogol bunuh budak yg tak bersalah
Quote taikor 13-4-2018 11:11 AM
bende ni protes kat India! boiko
Quote batmana 13-4-2018 11:34 AM
nmpknye.

geng2 munafik tkle kecam, sbb pelaku tu bukan isle..

klu pelaku tu org isle silap2 , dikaitkn ngn agama isle, nabi bagai skali..
Quote Maideen. 13-4-2018 11:39 AM
Binatang kah atau manusia kah yang boleh tegang koteynya dengan budak kecil berumor 8 tahun?

Sama sama lah kita renungkan....

Nota: Untuk mengelak ada forumner merasa terhina adalah dirasakan perlu untuk memberitahu bahawa komen di atas hanya lah ditujukan kepada pedo yang dibincangkan dalam thread ini sahaja dan tiada berkaitan dengan Pedo lain, samada yang masih hidup atau mati.
Quote PongKang 13-4-2018 11:44 AM
tapi mmg pelik2 org negara india ni kan.. satu lagi negara yg berakhir dgn TAN... pakistan afganistan etc
Quote SWORKS27 13-4-2018 11:52 AM
Maideen. replied at 13-4-2018 03:39 AM
Binatang kah atau manusia kah yang boleh tegang koteynya dengan budak kecil berumor 8 tahun?

S ...

bung midin..
nih dah jenis mental ni...napak vuret lembu pun totey buleh tegang..apatah lagi napak budak kecik yg comel2..
nih memang dah masalah besar kat negara yindia..
ini kes kalum kasi masuk balai pun boleh lepas srupa itu filim padayapaa la bung midin
Quote mieymiey 13-4-2018 11:52 AM
Eeeee dasar babi! Bencinya baca berita-berita macamni
Quote iloveselangor 13-4-2018 12:09 PM
Sebab tu kita kena hapuskan Hinduisme dr Malaysia.
Quote nut.legacy 13-4-2018 12:24 PM
argghh stress nye baca news mcm ni
Quote chazey 13-4-2018 12:26 PM
See. Tiap hari ada kes begini seluruh dunia. Itulah sebabnya takat Vietnam makan anjing, kucing, akak bolayan je.
Quote shernazz 13-4-2018 12:27 PM
Tajuk apakah ini?
Budak tu puas dirogol.atau.lelaki.lahanat.puas.merogol?
Tajuk jangan.cm.bodoh.sgt boleh?

@admin6 x.pantau ke.tajuk.mengundang.mcm.ni?

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093159s Gzip On
To Top