Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Aliff Hadi Calon Suami Zizi Kirana, Nak Kahwin Lepas PRU?

13-4-2018 10:29 AM|Oleh: Amirah | Dilihat: 6164| Komen: 55

Zizi Kirana meluahkan tentang hubungan baiknya dengan Alif Hadi yang telah lama terjalin. Dia mengakui begitu selesa menjadi teman rapat kepada Alif Hadi dan telah lama mengenali lelaki itu sebenarnya.

Foto: IG Zizi Kirana
Namun dia menafikan tentang hubungannya yang dikatakan sedang hangat bercinta dengan Alif.

Foto: IG Alif Hadi
"Kami hanya teman rapat, mana mungkin bercinta. Tak mahulah bercinta-cinta ini, nanti bosan.

"Sejujurnya, saya selesa berkawan dengannya kerana dia sangat memahami saya. Nak bercakap dengan dia pun senang, kiranya kami serasilah.

"Tapi kalau dah tertulis jodoh bersama, saya reda sahaja," katanya kepada mStar Online.

Foto: IG Zizi Kirana
Alif juga mempunyai pendirian yang sama dan tidak mengambil endah dengan kata-kata negatif tentang penampilan Zizi yang sering dikritik netizen.

Foto: IG Alif Hadi
"Biarlah orang nak kata apa pun. Soal pakaian Zizi, itu hanyalah penampilan dia sahaja, hatinya baik.

"Tunggulah kad jemputan, mungkin lepas pilihan raya umum nanti kami kahwin," usiknya.

Mungkin Alif mempunyai kriteria lelaki idaman yang pernah dikongsikan sebelum ini oleh Zizi? Kita doakan yang baik-baik untuk mereka. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
2
Komen: 55
Komen

Previous : Dihina Badan Lurus Macam Papan, Siti Elizad Naik Berang

Next       : Tayang Cincin, Nelydia Senrose Dah Dilamar Jutawan Ke?

Komen Terbaru

Quote Kadaisaku 20-4-2018 09:46 AM
Hello, alif hadi ni bukan ke kahwin dgn anak pompuan ex exco negeri selangor  dato abdul fatah iskandar? Tp zaman beliau kahwin tu mmg muka babyface habis.

Meols speku lama dah diorang ni cerai tp taknak bikin malu org kampung depa diam2 je. Takkan nak hidup bermadu? Sanggup pulak si bini dia tu. Pfft sendu sgt alif ni. Tp yg penting lobenak pasti kenal

Lain-lain Komen

Quote greantea 13-4-2018 10:35 AM
No komen. Jawapan cliche
Quote kakasotong2 13-4-2018 10:36 AM
Lahai alif hadi, sudahnya zizi kirana kah calon uols?

Beria lg berpikap line berkali2 kt ig dekat neelopub sekali dapat zizi kirana?

Sian diwhoryusssss kan neelopub
Quote mixed 13-4-2018 10:36 AM
muka sama boleh kawen
Quote meklalala 13-4-2018 10:45 AM
kejap..alif hadi ni siapa? haha
Quote pearl.silver 13-4-2018 10:50 AM
Alif ni dah khatam 30juzuk alquran ke
Quote fushimi 13-4-2018 10:51 AM
tak payah tunggu pru pun

baik ko kawin hari je

heshe pun sendu

ada pun tak bertambah takde pun tak luak betul ke

dah kawin duk je dalam gua bertapa
Quote Ohhunny 13-4-2018 10:52 AM
bukan ke alif ni da kahwin? sapa ntah forumer pernah tepek gambar heols kahwin ke article pasal dia kahwin?
Quote bambimbom 13-4-2018 10:53 AM
bukan jantan ni dah kawin ke?? ke duda??
Quote LautBiru52 13-4-2018 11:05 AM
bila aku tgk alif hadi ni terus teringat muka designer ruzaini. muka diorang ada iras sikit. pada mata aku la
Quote roti_banjir 13-4-2018 11:07 AM
meklalala replied at 13-4-2018 10:45 AM
kejap..alif hadi ni siapa? haha

iols pon baru nka tya menda yg sama....

mamat tuh artis ker?
Quote whadda 13-4-2018 11:10 AM
aikk abeh yg kawen ni sape.. ke dah cerai

Quote prettyuglybabe 13-4-2018 11:10 AM
who rrr yuussss dua orang ni?
Quote Red_mAnc 13-4-2018 11:11 AM
siapa alif hadi ni?? lol..sorry x kenal lu la dude.. nway, jgn lupa 'test drive' dulu ya... mcm x biasa .. vice versa..
Quote hyie 13-4-2018 11:13 AM
erk? iols penah folo ig alif hadi tapi life dia boring so iols unfolo jah...tak rasa plak dia dah kawen...and rasanya macam lagi muda sket daripada si kirana nih...
Quote mieymiey 13-4-2018 11:16 AM
Meols kenal mamat Alif ni sebab benang haritu heols nak try jahzouk
Quote MayaDelaRosa 13-4-2018 12:24 PM
Kenal Mamat ni masa berlakon red velvet jd kwn baik aliff satar...pastu xnmpak dah..hahahaha
Quote chicozinn 13-4-2018 12:40 PM
Ohhunny replied at 13-4-2018 10:52 AM
bukan ke alif ni da kahwin? sapa ntah forumer pernah tepek gambar heols kahwin ke article pasal dia  ...

kan ada kua brita zizi kirana enggan dikaitkan dgan kes penceraian aliff hadi dgan ex wife dia..jijik ni pon tah2 geng extend masjid cam jering lahanat tu la..
Quote noraidil_06 13-4-2018 12:49 PM
Alif ni sape?
Quote 800214 13-4-2018 12:59 PM
Muhammad Alif B Abd Hadi (born 30 June 1988) is a Malaysian born actor and TV host. He is also known as Alif Hadi. Since his debut on the reality show Fear Factor Selebriti Malaysia,[1] hís career began to arose and gain viewer's attention. Soon after, he began to be active in the acting world starring in a few famous local dramas and telemovies such as Banglo Seksyen 2, Anak Patung, Syurga tanpa Cinta, Duda Terlajak Laris , Samudera Rindu,[2][3] Dia Semanis Honey, Sayangku Kapten Mukhriz dan Red Velvet.[4]

DAH GUGEL.TTP WHO R YUSSS.HAHAHA

Lihat semua komen(55)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070958s Gzip On
To Top