CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tak Mahu Anak Sendiri Didekati, Bapa Tendang Anak Orang Lain

11-4-2018 12:39 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3291| Komen: 20

Description: Seorang bapa dianggap 'melebih-lebih' dalam melindungi anaknya apabila dia sanggup menghalau anak orang lain yang bermain di tempat yang sama.
Seorang bapa dianggap 'melebih-lebih' dalam melindungi anaknya apabila dia sanggup menghalau anak orang lain yang bermain di tempat yang sama.

Rakaman kejadian yang dilaporkan berlaku di Sunshine Childhood Playland, Northpoint City di Yishun, Singapura, itu dimuat naik oleh seorang ibu kepada anak kecil yang diserang lelaki berkenaan.

Melalui rakaman tersebut, anak wanita berkenaan mahu bermain bersama dengan anak lelaki berkenaan.

Namun malangnya lelaki itu cuba menghalang dan menghalau anak wanita berkenaan.

Foto: Facebook
Lelaki berkenaan juga turut memarahinya, menendang, menolak dan melemparkan mainan ke arahnya.


Ibunya berkata,  "Anak saya tak tahu apa-apa dan tak boleh melawan," tulis ibunya.

"Dalam video itu, dia yang berusia lima tahun ditendang, ditolak, dilayan dengan kasar. Adakah ini caranya ibu bapa melayan kanak-kanak lain?"

Wanita tersebut kemudiannya membuat laporan polis. -CARI
11

Bagus
5

Marah
6

Terkejut
5

Sedih
1

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (34 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tukul.Besi 11-4-2018 12:40 PM
Oh my God so kejam!
Quote haryatie 11-4-2018 12:53 PM
gilerrrrrrr...
duk rumah sendiri je la..jgn keluar2..pe lg gi tempat public
Quote zulka 11-4-2018 12:54 PM
kat luar negara ke... hmm lantak pii la depa
Quote Red_mAnc 11-4-2018 12:55 PM
babeng punya manusia..kalau nak privacy you go n build your own p/ground or purchase the whole playground lah..FFS!
Quote prettyuglybabe 11-4-2018 01:32 PM
kiasu prc ke?
Quote pakderis 11-4-2018 01:36 PM
ganas nye melayan kanak2
Quote becir 11-4-2018 01:39 PM
Elokla buat mcm tu..esok anak tu dah besar jadi la barbarian and socially awkward, Tak reti bawak diri Kat public.
Quote aunisofia 11-4-2018 02:44 PM
apa punya perangai la manusia tu hurmmmm
Quote paz 11-4-2018 02:49 PM
Teruknya.
Quote AkuMark 11-4-2018 04:49 PM
Klu dah tau xnak anak ada kawan...duk diam2 dlm rumah je la...
Quote chinta89 11-4-2018 04:54 PM
ko ingat ko anak raja nk buat mc mni?

kalau anka raja pun tak patut buat mcm ni tau!
Quote CardiGans85 11-4-2018 04:54 PM
Adoi..mcm ni pon ada
Quote cauliflower 11-4-2018 05:00 PM
Sinciapoh Boleh!
Quote faraway1 11-4-2018 09:18 PM
bebalnya bapak, baik duduk rumah aje
kalau tak mau kasi anak bergaul.
Quote nishikido 12-4-2018 02:30 AM
Baguslah..nanti anak 2 besar dia pulak buat bapak dia camtu.heartless...mohon meninggal la apek..
Quote chicozinn 12-4-2018 09:27 AM

meollss pon speku kiasu PRC..so bangang abadi org2 cmni
Quote L_Z 12-4-2018 09:43 AM
Sporn nokharem  ja perangai.   
Quote Changa 12-4-2018 09:46 AM
Harap anak heshe jadi lembam dan oku jah
Quote munchkin 14-6-2018 05:27 PM
Tendang dia ramai2

Lihat semua komen(20)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-1-2022 06:25 PM GMT+8 , Processed in 0.071655 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top