CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Polis Kantoi Jual Diri Untuk Seks Di Laman Web Lucah Ketika Cuti Sakit

10-4-2018 12:01 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3311| Komen: 11

Description: Seorang anggota polis di Sussex dilucutkan daripada jawatan konstabel detektif ekoran 'terkantoi' menjual dirinya untuk melakukan hubungan seks ketika mengambil cuti sakit.
Seorang anggota polis di Sussex dilucutkan daripada jawatan konstabel detektif ekoran 'terkantoi' menjual dirinya untuk melakukan hubungan seks ketika mengambil cuti sakit.

Detektif Konstabel Richard Holder dipecat pada Isnin tanpa notis atas kesalahan melakukan perbuatan tidak senonoh itu, namun difahamkan dia telah meletak jawatan sebelum keputusan berkenaan dibuat.


Foto: Mirror

Memetik Mirror, Holder merupakan anggota kedua didapati mengiklankan dirinya sebagai pelacur dalam masa kurang daripada dua tahun.

Ketika dibicarakan di Ibu Pejabat Polis di Lewes, Timur Sussex, Holder dikatakan mengiklankan dirinya menerusi laman web lucah menggunakan nama akaun "Sweet Sensations" dan menerima bayaran untuk melakukan hubungan seksual di rumahnya ketika dia tidak bertugas dan cuti sakit.


Sementara itu, rekod pekerjaan juga menunjukkan Holder tidak menunjukkan prestasi memberangsangkan sebagai anggota polis.

Holder mengaku bersalah di atas semua pertuduhan dikenakan ke atasnya. - CARI
26

Bagus
19

Marah
16

Terkejut
29

Sedih
14

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (122 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote OmJualGas 10-4-2018 12:06 PM
nak cari duit lebih pun tak boleh ke
Quote chazey 10-4-2018 12:12 PM
Sedap ke idok? Itu persoalannya.
Quote prettyuglybabe 10-4-2018 12:38 PM
kokesen ke ni? macam tak percaya je..
Quote Rainrein 10-4-2018 12:40 PM
Jaman sekarang satu kerja x cukup.
Quote pukulrata 10-4-2018 01:13 PM
polis sussex kuat ngeseks
Quote AbukRokok 10-4-2018 01:57 PM
So
U
Sell
S
E
X

Quote gaara_X 10-4-2018 02:08 PM
hehehehehehee.....sesambil cari penyedap nie..
Quote Simunggu 10-4-2018 02:25 PM
apasal tak jadi grab atau uber shj ..dapat duit lebih juga???
Quote Red_mAnc 10-4-2018 03:00 PM
At least polis sana jual diri daripada mintak duit 'kopi'! kan kan kan.....
Quote gdspls 10-4-2018 03:21 PM
patut nya duk  Malaysia.. buat 2 kerja tak menjadi kesalahan..
lagi di sarankan..
Quote MarryPottet 10-4-2018 03:35 PM
polis sunni lah ni kot. bak ratiban porumer takdak laif ittewww, kapala atas bertutup litup pakai peaked cap tapi kapala bawah takleh control

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 12:23 AM GMT+8 , Processed in 0.089660 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top