CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai Gadis Gigit Jari, Ini Ke Kekasih Sebenar Aedy Ashraf?

10-4-2018 11:51 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 17080| Komen: 94|Original author: Oleh: Saiful

Description: Antara selebriti paling hot dan menjadi kegilaan ramai gadis-gadis sekarang sudah tentulah Aedy Ashraf.

Antara selebriti paling hot dan menjadi kegilaan ramai gadis-gadis sekarang sudah tentulah Aedy Ashraf.

Ramai yang berangan nak jadi kekasih hatinya namun nampaknya semua dah boleh 'gigit jari' sebab...

Foto: IG Aedyashraf

Baru-baru ini semsasa berlangsung Anugerah MeleTOP Era, Aedy dilihat hadir bersama seorang wanita yang didakwa sebagai kekasih. Betul ke?



Menurut sumber aktor ini kelihatan begitu mesra bersama wanita berbaju putih tersebut yang duduk di sebelahnya.

Malah Aedy juga ada memuat naik video dan gambar bersama wanita tersebut di Insta Storynya.

Foto: IG Aedyashraf
Disebabkan itu ramai yang yakin wanita tersebut begitu istimewa di matanya.

Setakat ini masih belum ada lagi pengakuan yang keluar dari mulut Aedy sendiri.

kalau benar pun itu kekasih apa salahnya kan? Sama cantik sama padan. -CARI
6

Bagus
6

Marah
2

Terkejut
16

Sedih
2

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (45 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 10-4-2018 12:18 PM
Org mana pompuan ni? Tinggi dari aedy pulak tu
Quote doubleA 10-4-2018 12:21 PM
Iols masih nampak dia macam budak2 dalam watak filem tentang bulan

Versi remaja dalam oh my english
Quote Themilo 10-4-2018 12:29 PM
potong rambut dekkkk..  semak kakak tengok..
Quote bukan_ustazah 10-4-2018 12:31 PM
perempuan cantik gitu baik sambar jutawan muda macam nelydia senrose tuu. budak-budak ni buang masa lagi yang playboy macam shah jazle dulu
Quote zawara 10-4-2018 12:33 PM
muka cm laki
Quote eely_shana 10-4-2018 12:33 PM
Iniii kisah tentang bulaaannnn....
Quote Rainrein 10-4-2018 12:38 PM
Bbnu je yang jeles setakat si aedy nih
Quote mieymiey 10-4-2018 12:46 PM
Tak tasty langsung budak ni
Quote Parit.Hilton 10-4-2018 12:51 PM
aku rasa tak lawa mana pun perempuan tu. tapi, tu kat mata aku la
Quote mixed 10-4-2018 12:53 PM
abis tu mana nk ltk si cumi comot tu

Quote BookerT 10-4-2018 12:53 PM
biasa je mak tengok..tak tergugat pun...kenapa la bbnu suka sangat pilih mak hayam bohsia buat bini...
Quote ayjay 10-4-2018 01:00 PM
Taste hauk jah siapa gigit jari
Quote beeeee 10-4-2018 01:00 PM
bukan_ustazah replied at 10-4-2018 12:31 PM
perempuan cantik gitu baik sambar jutawan muda macam nelydia senrose tuu. budak-budak ni buang masa  ...

hahaahah ni stok mencapub ler ni nanti dah dikenali baru mula taktik
Quote Nenasketum 10-4-2018 01:01 PM
Ibu gula ke tuh? Or socialite gersang?
Quote tobobon 10-4-2018 01:03 PM
meols still turn off sbb meols rasa mcm heols ni lidah pendek gitu..ckp pun mcm pelat
Quote ninjago 10-4-2018 01:12 PM
doubleA replied at 10-4-2018 11:21 AM
Iols masih nampak dia macam budak2 dalam watak filem tentang bulan

Versi remaja dalam oh my en ...

kann.. still nampak dia as budak2
Quote tomaz 10-4-2018 01:13 PM
Panjang nya muka awex dia
Quote nolya 10-4-2018 01:29 PM

I pandang pun begitu.  
Quote hanna88 10-4-2018 01:34 PM
Macam muka chef riz sikit gf nya..pendapat iols sajok

Lihat semua komen(94)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 11:33 PM GMT+8 , Processed in 0.111971 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top