CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pasangan Lesbian Ghairah Berasmara Sampai Tak Sedar Dikepung Penguat Kuasa

10-4-2018 10:01 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 15209| Komen: 113

Description: Penguatkuasa Syariah Daerah Dungun menahan dua wanita dipercayai pasangan lesbian ketika asyik berasmara di dalam sebuah kereta di Arena Merdeka, Dungun, petang Sabtu.
Penguatkuasa Syariah Daerah Dungun menahan dua wanita dipercayai pasangan lesbian ketika asyik berasmara di dalam sebuah kereta di Arena Merdeka, Dungun, petang Sabtu.

Sinar Harian melaporkan, pasangan berusia 24 dan 32 tahun itu ditahan dalam serbuan kira-kira jam 1.50 petang.

Sumber berkata, terdapat sebuah kereta bercermin gelap diparkir di lokasi dalam keadaan mencurigakan, membawa kepada serbuan oleh anggota.

Menurutnya, pasangan terbabit langsung tidak menyedari kehadiran penguat kuasa yang sedang memeriksa kenderaan itu kerana sedang asyik berasmara di kerusi belakang.


Gambar Hiasan

“Bagaimanapun selepas pintu kereta diketuk beberapa kali, pasangan lesbian itu terpinga-terpinga kerana terkejut melihat kenderaan mereka sudah dikepung sebelum membuka pintu.

“Siasatan selanjutnya menemukan seluar dalam milik pasangan itu dipercayai ditanggalkan selain turut menemukan satu alat sulit tiruan lelaki yang disorokkan di bawah kerusi pemandu.

“Hasil soal siasat, pasangan itu mengaku kesemua barang tersebut adalah milik mereka yang digunakan untuk memuaskan nafsu masing-masing,” kata sumber.

Ketika disoal siasat, salah seorang daripadanya mengaku berasal dari Pahang dan datang ke Dungun semata-mata hendak berjumpa pasangannya.

“Mereka memaklumkan sudah mengenali pasangan sejenisnya itu awal tahun ini melalui rakan selain mengaku sudah kerap kali ‘terlanjur’.

“Mereka mengaku memilih untuk melakukan ‘hubungan kelamin’ sejenis kerana merasa lebih selamat berbanding melakukan hubungan dengan lelaki,” katanya.

Pasangan terbabit ditahan mengikut Seksyen 30 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah (Takzir) Terengganu 2001 kerana kesalahan Musahaqah iaitu pasangan lesbian dan boleh didenda sehingga RM5,000 atau dipenjara tidak melebihi tiga tahun atau disebat tidak melebihi enam sebatan atau dihukum dengan mana-mana kombinasi hukuman itu jika sabit kesalahan.

Tangkapan itu disahkan Pesuruhjaya Jabatan Hal Ehwal Agama Terengganu (JHEAT), Wan Ismail Sahaimi Wan Omar. - CARI
10

Bagus
11

Marah
7

Terkejut
13

Sedih
12

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (55 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SWORKS27 10-4-2018 10:09 AM
selamat di donia je...
belum selamat di akhirat
#donedakwah
#jangankecam
Quote onexox97 10-4-2018 10:10 AM
adoi la hujung hujung guna alat sulit tiruan lelaki je
apa pekdah la deme ni
Quote prettyuglybabe 10-4-2018 10:12 AM
kedekutnya nak gi check in..
Quote SINCITY 10-4-2018 10:13 AM
Lesbian kena tangkap tu budak forum CI kan?
Quote chandrahusin 10-4-2018 10:17 AM
get a room la weeii sapa2 nak berasmara dana ni
tapi nak guna jgk eh diorg ni alat sulit tiruan lelaki
Quote fushimi 10-4-2018 10:20 AM
tranung lagi

bakpe orang tranung jadi  gining





Quote clarizsa 10-4-2018 10:21 AM
Knapa x buat kt rumah je
Kinky plak dlm kete
Dan pakai jugak alat sulit lelaki wpun tiruan
i igtkan lesbian jijik dgn apa2 yg berkaitan lelaki
Quote belonair 10-4-2018 10:22 AM
Kedekutnye siang2 plak tu tghari buta adoi la
Quote belonair 10-4-2018 10:22 AM
SINCITY replied at 10-4-2018 10:13 AM
Lesbian kena tangkap tu budak forum CI kan?

Sape pulak tu
Quote fifie_olin 10-4-2018 10:23 AM
uiksss jrg2 berlaku ni
Quote sufi^_^ 10-4-2018 10:23 AM
Hujung2 lesbian pun perlukan lelaki juga...waimma alat sulit je.
Quote Red_mAnc 10-4-2018 10:25 AM
Edited by Red_mAnc at 10-4-2018 10:30 AM

Again another melayu kampung act. Kalau nak project check-in lah bodoh!. Stay je lah kat mana2 4-5 star resort or hotel..then you both layan la jilat-menjilat apa yg patut puas2..ye la since Lesbo kan..
Quote AbukRokok 10-4-2018 10:25 AM
Feminazi kne tgkap ke
gigih skodeng pompuan vs pompuan
klu laki dgn pompuan senag skit aim
Quote shernazz 10-4-2018 10:27 AM
Alahai..dari kau amek.yang pelesu..baek.amek.yang ori...
Quote Red_mAnc 10-4-2018 10:29 AM

kan.....nampak sangat lesbo kampungan, check in la mana2 resort 4-5 star, definitely 120% privacy..
Quote mrsLucky 10-4-2018 10:30 AM
Lol...tak tau nK kasihan ker nak gelak...
Pasangan lesb dah kena..
Quote prettyuglybabe 10-4-2018 10:33 AM
Red_mAnc replied at 10-4-2018 10:29 AM
kan.....nampak sangat lesbo kampungan, check in la mana2 resort 4-5 star, definitely  ...

sama jantina tak yah 4 5 star pun orang tak syak..melainkan penjaga lobi adalah bawang besar..
Quote arareez 10-4-2018 10:37 AM
Red_mAnc replied at 10-4-2018 10:25 AM
Again another melayu kampung act. Kalau nak project check-in lah bodoh!. Stay je lah kat mana2 4-5 s ...

Lesbo pun ada dildo hokeh
Quote nestea27 10-4-2018 10:38 AM
dasat betul napsu

Lihat semua komen(113)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 01:44 AM GMT+8 , Processed in 0.094801 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top