CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Salah Faham, Lorde Tiada Niat Hina Mendiang Whitney Houston

9-4-2018 05:26 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 3093| Komen: 6|Original author: Oleh: Amirah

Description: Lorde dengan seikhlas hati memohon maaf atas perbuatannya yang dikatakan menghina mendiang Whitney Houston di Instagram.
Lorde dengan seikhlas hati memohon maaf atas perbuatannya yang dikatakan menghina mendiang Whitney Houston di Instagram.

Foto: IG Lorde

Perkara ini berlaku apabila Lorde memuat naik gambar dirinya berada di dalam tab mandi dengan kapsyen ‘I will always love you’ sehingga mendatangkan kemarahan netizen.

Foto: IG Lorde

Foto: IG Lorde

Akibat tidak tahan diserang netizen, Lorde mengambil keputusan memadam gambar tersebut dan mengakui kesilapan yang dilakukan di insta story.

Foto:Instagram
Houston telah meninggal dunia pada tahun 2012 dalam keadaan tidak sedar diri di dalam tab mandi sebuah hotel yang terletak di Los Angeles.

Semoga Lorde belajar sesuatu dari kesilapannya ini dan sentiasa sensitif dengan isu sekeliling supaya tidak menimbulkan kemarahan orang lain. - CARI
11

Bagus
19

Marah
6

Terkejut
16

Sedih
9

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (85 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aunisofia 10-4-2018 11:55 AM
ada2 jela hmmmm
Quote BebeQ 10-4-2018 01:16 PM
Lagu Royal je la yang aku tau..lain2 sendhu jah~
Quote blewnatural 12-4-2018 08:28 PM
Dah la kalau menyanyi mcm org mabuk ... huh!
Quote ogata 16-4-2018 02:36 PM
muka dia ni mmm sentiasa dalam keadaan sober or stone..
Quote AmandaRollins 16-4-2018 02:59 PM
Lorde ni mmg perangai hanjeng
Quote Sazida 17-4-2018 11:29 PM
AmandaRollins replied at 16-4-2018 02:59 PM
Lorde ni mmg perangai hanjeng

Tp hanjeng kokesen ni tak malu nk ngaku slh n say sorry. Kalau hanjeng asia? Mati idop balik xde nye nk buat gitu

Lihat semua komen(6)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 12:07 AM GMT+8 , Processed in 0.077076 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top