Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Salah Faham, Lorde Tiada Niat Hina Mendiang Whitney Houston

9-4-2018 05:26 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 1392| Komen: 6

Lorde dengan seikhlas hati memohon maaf atas perbuatannya yang dikatakan menghina mendiang Whitney Houston di Instagram.

Foto: IG Lorde
Perkara ini berlaku apabila Lorde memuat naik gambar dirinya berada di dalam tab mandi dengan kapsyen ‘I will always love you’ sehingga mendatangkan kemarahan netizen.

Foto: IG Lorde

Foto: IG Lorde
Akibat tidak tahan diserang netizen, Lorde mengambil keputusan memadam gambar tersebut dan mengakui kesilapan yang dilakukan di insta story.

Foto:Instagram
Houston telah meninggal dunia pada tahun 2012 dalam keadaan tidak sedar diri di dalam tab mandi sebuah hotel yang terletak di Los Angeles.

Semoga Lorde belajar sesuatu dari kesilapannya ini dan sentiasa sensitif dengan isu sekeliling supaya tidak menimbulkan kemarahan orang lain. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
5
Terkejut
0
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
4
Komen: 6
Komen

Previous : Kylie Jenner Buat Ujian DNA Sahkan Bapa Anaknya

Next       : Kim Kardashian Bogel 'Mandi Lumpur' Untuk Cetak Botol Perfum

Komen Terbaru

Quote Sazida 17-4-2018 11:29 PM
AmandaRollins replied at 16-4-2018 02:59 PM
Lorde ni mmg perangai hanjeng

Tp hanjeng kokesen ni tak malu nk ngaku slh n say sorry. Kalau hanjeng asia? Mati idop balik xde nye nk buat gitu

Lain-lain Komen

Quote aunisofia 10-4-2018 11:55 AM
ada2 jela hmmmm
Quote BebeQ 10-4-2018 01:16 PM
Lagu Royal je la yang aku tau..lain2 sendhu jah~
Quote blewnatural 12-4-2018 08:28 PM
Dah la kalau menyanyi mcm org mabuk ... huh!
Quote ogata 16-4-2018 02:36 PM
muka dia ni mmm sentiasa dalam keadaan sober or stone..
Quote AmandaRollins 16-4-2018 02:59 PM
Lorde ni mmg perangai hanjeng
Quote Sazida 17-4-2018 11:29 PM
AmandaRollins replied at 16-4-2018 02:59 PM
Lorde ni mmg perangai hanjeng

Tp hanjeng kokesen ni tak malu nk ngaku slh n say sorry. Kalau hanjeng asia? Mati idop balik xde nye nk buat gitu

Lihat semua komen(6)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.039255s Gzip On
To Top