CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

'Burung' Ayah Basah - Cucu Mengadu 'Diusik' Bapa

9-4-2018 10:10 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8962| Komen: 80

Description: Seorang kanak-kanak perempuan berusia empat tahun menjadi mangsa cabul bapanya di Johor Bahru, sejak setahun lalu, lapor Harian Metro.
Seorang kanak-kanak perempuan berusia empat tahun menjadi mangsa cabul bapanya di Johor Bahru, sejak setahun lalu, lapor Harian Metro.


Menurut laporan, nenek mangsa dikenali sebagai Asiah, 51, berkata, dia bimbang keselamatan dan masa depan cucunya terjejas akibat kejadian itu.

Difahamkan, dalam tempoh setahun lalu, bekas menantu membawa cucu ke rumahnya pada setiap hujung minggu.



"Beberapa kali selepas dihantar pulang, saya menemui kesan kemerahan di kemaluannya. Sebanyak tiga kali, dia menjalani pemeriksaan dan dimasukkan ke wad di Hospital Sultanah Aminah (HSA) dan kini di Hospital Sultan Ismail (HSI).


"Doktor mengesahkan kemaluannya mengalami jangkitan kuman dan kulat namun tidak dapat mengesan punca," katanya kepada NSTP seperti dipetik Harian Metro.

Kejadian itu disedari Asiah pada 4 April lalu, ketika memandikan cucunya apabila mangsa mengadu kemaluannya pedih.

"Cucu saya menyatakan dia diusik bapanya iaitu bekas menantu selain memberitahu burung (kemaluan) bapanya basah.

“Saya mempersoal perkara itu kepada bekas menantu, namun dia menafikannya,” katanya.

Difahamkan, anak perempuan Asiah dan bekas menantu berusia 28 tahun itu bercerai pada tahun lalu dan mereka memiliki tiga cahaya mata berusia antara dua hingga empat tahun yang mana kesemuanya berada di bawah jagaan Asiah dan anak perempuannya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Mohd Taib Ahmad berkata pihaknya menjalankan siasatan berasaskan kepada laporan perubatan terhadap mangsa. - CARI


Bagus
5

Marah
1

Terkejut
2

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 9-4-2018 08:13 AM
Durjana btol lahanat neh
Poen anak pon nk main ke
Ngok
Quote Themilo 9-4-2018 08:17 AM
officemate iols pernah bercerita, katanya terjadi di kalangan officemate bini heols.

si isteri suruh si suami mandikan anak pompuan, and then kantoi bila ternampak si suami men*ilat ehem ehem anak kecil itu sewaktu mahu dipakaikan pampers.

so sick!
Quote LautBiru52 9-4-2018 08:19 AM
Kenapa la ramai sgt lelaki perangai binatang skrg ni
Quote Rainrein 9-4-2018 08:45 AM
Binatang pun x keji macam ni. Lahanat betul. Elok jenis macam ni kasi mati je la.
Quote Rainrein 9-4-2018 08:46 AM
Themilo replied at 9-4-2018 12:17 AM
officemate iols pernah bercerita, katanya terjadi di kalangan officemate bini heols.

si isteri s ...

Pastu  bininye buat apa u? Ada potensi nak jadi bende lain anak besar seksok tuh. Musibat betul. Apa jenis ayah tah. Ada bini pun  x cukup lagi.
Quote chinta89 9-4-2018 08:57 AM
gila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote zameyla 9-4-2018 09:03 AM
Themilo replied at 9-4-2018 08:17 AM
officemate iols pernah bercerita, katanya terjadi di kalangan officemate bini heols.

si isteri s ...

Ya Allah....
Apa la dalam fikiran si bapak masa tu...
Si emak masih ada lagi kot....

Quote kuzaime 9-4-2018 09:17 AM
Vaviiii betul prangai
Quote CardiGans85 9-4-2018 10:29 AM
apa la yg aku baca pagi2 ni? Astagfirullah
Quote sueburn 9-4-2018 10:34 AM
Vavi la perangai macam ni.. hanat tul
Quote clarizsa 9-4-2018 10:35 AM
Perasaan marah dan kecewa sangat bila i baca kes ni
Hospital cek biasa2 je ke
Byk kali jadi knapa mak dan nenek tak syak apa2?
Laki jnis bangsat durjana cmni hish xtaula nk maki pun dh abis perkataan sbb teruk sgt

Sbb ni la i fobia
Anak laki atau anak ppuan mmg bahaya xleh dibiarkan sgt dgn mana2 lelaki dewasa pun

I mmg pernah fikir kalau dpt anak ppuan mmg xkan langsung suruh org lain uruskan mandi berak ke apa
Biar i sorg je yg uruskan
Quote onexox97 9-4-2018 10:37 AM
kawen la puan lain
basahkan burung dngn kerang yg sah
bukannya dengan anak sendiri bongoks betulla
kalau tak mampu puasa la
tak takut dosa ke buat pelik2 ni
Quote mawarika 9-4-2018 11:09 AM
Themilo replied at 9-4-2018 08:17 AM
officemate iols pernah bercerita, katanya terjadi di kalangan officemate bini heols.

si isteri s ...

Sbb tu anak perempuan kalau boleh jgn suruh bpk dia mandi/tukarkan pampers. Budak punya comel tau..sape tak geram. Ioilss mmg gile sikit... tak pernah bg sape sape sentuh anak perempuan. Tu pesanan nenek n mak ioilss. Even atok atau bpk saudara jgn bg dekat n manja sgt. Takuttt!
Quote Dwdrum 9-4-2018 11:13 AM
Kesian anak dapat bapa pedo ...... berjangkit dari kelamin bapa?   Mohon inject bontot jantan ini dengan ubat siflis biar tahu azab ! .... jijik shit ...jantan begini...
Quote aku_statik 9-4-2018 11:33 AM
Giler... Teruk mcm binate...
Quote vasepecah 9-4-2018 11:40 AM
Themilo replied at 9-4-2018 08:17 AM
officemate iols pernah bercerita, katanya terjadi di kalangan officemate bini heols.

si isteri s ...

ya ampun ............ setan jin dukun kolowewe malaun lahanat babik khinzir punye bapak ...... aduih
Quote milanhawkin 9-4-2018 11:42 AM
stress betul baca berita mcm ni. mmg lelaki yg helok ni dh x wujud ke dlm dunia ni? kalau x pedo, mental. kalau x mental, kaki pukul. kalau x kaki pukul, taik judi.

Quote Artemesiaa 9-4-2018 11:48 AM
Harap mereka dapat larangan si bapa dari jumpa anaknya tu kalau dah macam ni kesnya
Quote prettyuglybabe 9-4-2018 11:54 AM
tunggu siasatan dulu..
kang beria dok hencap sekali jadi macam kes terdahulu..
bapak kena angkut masuk dalam sekali tengok sebenarnya kena jangkitan kuman..
tak pasal-pasal je kena hadap maki hamun..

Lihat semua komen(80)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 12:07 AM GMT+8 , Processed in 0.086149 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top