CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Rumah Tangga Goyah, Ziana Zain Failkan Penceraian

6-4-2018 05:14 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 19477| Komen: 127|Original author: Oleh: Amirah

Description: Akhirnya, Ziana Zain nekad untuk failkan penceraian di Mahkamah Syariah Shah Alam pada 3 April lalu apabila tidak mampu lagi menyelamatkan krisis rumahtangganya.
Akhirnya, Ziana Zain nekad untuk failkan penceraian di Mahkamah Syariah Shah Alam pada 3 April lalu apabila tidak mampu lagi menyelamatkan krisis rumahtangganya.

Foto: IG Ziana Zain
Namun apa yang berlaku adalah sebaliknya apabila Armin tidak bersetuju untuk menceraikan isterinya dan mahu kes ini dibawa ke jawatankuasa pendamai.

Foto: IG Ziana Zain
Terbaru selepas prosiding di Mahkamah Majistret Shah Alam, Armin melarikan diri daripada pihak media untuk ditemubual tentang kes yang dibicarakan. Walaubagaimanapun, peguamnya Mohamad Rizal meminta agar tidak mengganggu dan memberikan sedikit ruang pada anak guamnya.


Foto: IG Ziana Zain
Sebelum ini Armin dituduh sengaja merotan anaknya sehingga menyebabkan tubuh anak mengalami kesan luka dan lebam. Kejadian itu berlaku pada waktu malam di rumahnya Denai Alam.

Moga Ziana Zain terus kuat menghadapi dugaan ini demi anak-anak. Rumahtangga yang dibina sekian lama telah hampir ke penghujungnya. - CARI

10

Bagus
9

Marah
1

Terkejut

Sedih
10

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (36 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 6-4-2018 05:28 PM
takziah je la..
Quote blewnatural 6-4-2018 05:30 PM
Mek jenna bakalan menjanda uolss , takziah ya kalau betul . Kesian anak2 jah ..
Quote cadarblogsot 6-4-2018 05:30 PM
Dah hujung2 kekdahnya
Quote melnanzz 6-4-2018 05:33 PM
Edited by melnanzz at 6-4-2018 05:34 PM

sekiranya jodoh sampai di sini saja.... all the best Ziana....
Quote munchkin 6-4-2018 06:01 PM
bertabahlah kepada  kak  ziana
Quote HoneyManjer 6-4-2018 06:01 PM
innalillahiwainnailaihirojiun..moga dipermudahkan urusan
Quote delia3003 6-4-2018 06:04 PM
Simpati, dah hujung2 jadi macam ni pulak. Diorang low profile je sebelum ni. Harap kak Ziana teruskanlah kunci mulut, jangan dilayan sangat mulut2 kepochi yang try nak korek rahsia, takut nanti berbalas2 statements, kesian kat anak2, emosi terganggu.
Quote kiambang 6-4-2018 06:14 PM
Moga tabah kak ziana ...
Quote botol_tritan 6-4-2018 06:16 PM
Semoga dipermudahkan urusan ZZ. Good move, bila melibatkan anak2 jgn tolerate sikit pun.
Quote fliphair8 6-4-2018 06:19 PM
Tak panjang ghupenya jodoh kak jiana...
Quote ayu_midori 6-4-2018 06:21 PM
Memang kena bukak thread byk2 ea..
Quote mamastoney 6-4-2018 06:28 PM
Tkpe...org no 1 negara ada. Eh eh eh eh.....
Quote giyomi 6-4-2018 06:50 PM
so wat klu menjanda dari idup dgn lelaki biawok ni...kita kena ubah persepsi, jgn kerana anak kita nak berdiam diri bagi mkn biawak. Dah tentu jantan tu xnk bercerai, dah lar takder kerja, nnt ssh lar idup dia.
Quote katibism 6-4-2018 07:01 PM
Putus Terpaksa... puas sudah~
Quote newyork 6-4-2018 07:05 PM
Sedih, kawin dah lama anak dah besar, usia pun makin tua, takpala .. takziah semoga tabah kak jena.. diva Aa tak komen apa ka .. haha
Quote newyork 6-4-2018 07:05 PM
mamastoney replied at 6-4-2018 06:28 PM
Tkpe...org no 1 negara ada. Eh eh eh eh.....

Jangannn..  kak ros mesti dah pasang perisai
Quote doubleA 6-4-2018 07:07 PM
Iols bersatu menyokong kakjena
Quote sharlenetexas 6-4-2018 07:09 PM
kak ziana... noryn...

adakah habam azwana alia akan mengorat semula kak ziana?

Quote ReginaGeorge 6-4-2018 07:09 PM
Its ok mek jenna.. Yang penting keselamatan anak2. Anak2 perlu dilindungi dari parent yang abusive. Kalau tak jahanam otak anak tu.

Lihat semua komen(127)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 02:07 PM GMT+8 , Processed in 0.271909 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top