CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tak Tahu Apa Niat Sebenar Fathia,"-Sufian Suhaimi

6-4-2018 05:09 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7301| Komen: 26|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini Fathia ada menukar lirik lagu Di Matamu, nyanyian asal Sufian Suhaimi.
Sebelum ini Fathia ada menukar lirik lagu Di Matamu, nyanyian asal Sufian Suhaimi.

Namun yang kurang enak bila Fathia ada mengaitkan nama bekas tunang Sufian iaitu Elfira Loy.

Foto: IG Sufian Suhaimi

Mengulas mengenainya, Sufian berkata yang dia tak tahu apa tujuan dan niat sebenar Fathia.

“Saya ada tengok muzik video lagu balas Di Matamu nyanyian semula Fathia yang dah diubah lirik.

Foto: IG Sufian Suhaimi
“Bagi saya, tak ada masalah untuk dia nak ubah lirik lagu tersebut. Tapi apa motif dan niat dia 'memetik' (mengaitkan) nama individu tersebut, saya tak tahu.

“Tak ada isu pun bab itu. Tapi saya berharap ia tidak ada kena mengena dengan hal peribadi saya,” kata Sufian kepada mStar Online.

Foto: IG Sufian Suhaimi

Walau bagaimanapun Fathia kata dia tak ada niat hendak mengambil kesempatan atas kisah putus tunang pasangan terbabit. -CARI

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jijioaynna 6-4-2018 05:12 PM
Mcm ko xkenal tekya tu la pian oii...selagi ade celah lubang mne dia boleh menempek utk populariti..,she'll do it.xyah layan la pian oii...go ahead,make good music for us.
Quote munchkin 6-4-2018 05:13 PM
Kerja bodoh serah je pada fatiya
Quote iriz88 6-4-2018 05:15 PM
Niat dia nak perhatiannnn orang laaa pian. Bila netizen membawang tahu pulak marah tekyaa niii cubit kang haa
Quote damian_lee 6-4-2018 05:16 PM
So .. piyan dah wangi ke .. di mata2 acik porumer??

Tanya je
Quote beeeee 6-4-2018 05:24 PM
iolls memang tak minat langsung dgn pian dulu. semenjak lagu heolls tgh fofuler tersuka plak lagu dan takkkkkkk
Quote de_ikea 6-4-2018 05:25 PM
Kak ya dan attention kan berpisah teda.
Quote BoongaKertas 6-4-2018 05:36 PM
mujur el rileks jer reply kakya. hahaha! kalau meols di tmpt el, maybe terus block kakya
Quote HoneyManjer 6-4-2018 06:02 PM
attention seeker betollah minah nihhhhhhhhhh
Quote akies 6-4-2018 06:43 PM
Lagu sufian dah 9juta viewers
Fathia pula cuba la buat cover kotla dapat perhatian netizen.
Tapi iols dengar tak sedap.
Ahhaha. Taktaula penerimaan org lain

Quote chazey 6-4-2018 06:48 PM
Padan muka Tekya kena sound. Padehal statement Tekya seblom ni bukan main klaim bespren dengan Pian la, selalu gurau bersama la, ew.
Quote giyomi 6-4-2018 06:55 PM
alah sudah2 sufiana and elpirAH, just move on lar. macam dah xder org len selain kalian berdua, fosan lar
Quote BookerT 6-4-2018 08:00 PM
niat saja nak memain lah tu nyah....
Quote virgo19 6-4-2018 08:06 PM
akies replied at 6-4-2018 06:43 PM
Lagu sufian dah 9juta viewers
Fathia pula cuba la buat cover kotla dapat perhatian neti ...

aku dengar pun tak sedap langsung. tapi ada video dia nyanyi lagu omputeh, ha yang tu sedap la..
Quote biozipstar 6-4-2018 09:15 PM
serius wey lagu dia sentiasa beralun di telinga aku. kak opis aku 8 jam dok putar lagu dia... hahahaha hadoi lah hai
Quote danieladam 6-4-2018 11:46 PM
SORi tek ya..iols dgr x sedap chuols nyanyi lagu tu. Sudah2 la buat keje bodo. Tak payah la nak menghimpit dgn kes pian dan elbirah ni.
Quote apiang 7-4-2018 12:34 AM
Elfira mcm terpaksa je melayan
Quote ayjay 7-4-2018 01:39 AM
Tekya ni cepatlah kahwin dengan Topinasi. Pastu duax2 pindah zimbabwe duk dendiam dlm gua.
Quote gebugebas 7-4-2018 02:37 AM
Xsdp lngsung tekya birah ni bwk Lagu piano..trkemut2 cover suara
Quote sarah_ary2 7-4-2018 09:37 AM
Rasa sore tekya ni besa besa je kalau tiz baru leh consider sedap didengar

Lihat semua komen(26)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 06:14 PM GMT+8 , Processed in 0.210899 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top