CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Roti Move On, Ude Wahid Perli Intan Liana Di Instagram?

6-4-2018 03:12 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 233316| Komen: 2961|Original author: Oleh: Amirah

Description: Setelah Izreen Azminda mengaktifkan kembali akaun Instagram, kini Ude Wahid pula mengikut jejak langkah isterinya memberanikan diri membuka akaunnya semula.
Setelah Izreen Azminda mengaktifkan kembali akaun Instagram, kini Ude Wahid pula mengikut jejak langkah isterinya memberanikan diri membuka akaunnya semula.

Foto: IG Ude
Namun ruangan komen Instagram untuk kedua-dua pasangan yang sedang bahagia ini masih ditutup kerana mereka mengetahui netizen masih memarahi dan tidak boleh menerima apa yang berlaku.

Setelah beberapa minggu, Ude memuat naik gambar roti telur yang disediakan oleh isteri tercinta dengan kapsyen yang seakan-akan menyindir seseorang. Adakah ayat ‘move on’ itu ditujukan kepada bekas isterinya, Intan Liana?

Foto: IG Ude

Sebelum ini Intan memang ada memuat naik status ‘move on’ di Instagram yang membawa maksud dia sudah pun memulakan kehidupan barunya bersama anak-anak dan tidak mahu lagi terhimpit dengan kontroversi hubungannya dengan Ude.

Foto: IG Ude
Sehingga kini, Intan telah pun menerima beberapa tawaran kontrak untuk membina kerjayanya bagi menambah pendapatan keluarga. Terbaru, dia juga menerima ‘lamaran’ daripada Annas Easkey untuk menjadi model koleksi busana raya tidak lama lagi dan menjadi salah satu tetamu undangan program Meletop.

Semoga Intan terus kuat dan semakin berjaya di dunia dan akhirat. Jangan pernah cuba mengingati perkara yang pahit sehingga menganggu emosi dan perkembangan diri.  -  CARI
3

Bagus
9

Marah
4

Terkejut
8

Sedih
13

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (43 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote umieanie 5-4-2018 09:05 PM
Check inn....
Quote narifalim 5-4-2018 09:09 PM
Check in.. tq misslink.. kat umah ni je best membawang
Quote ann_november 5-4-2018 09:16 PM
Edited by ann_november at 6-4-2018 06:32 AM

Check in.. laju sajork I berjoging menyelinap ke rumah baru ni..

I harap kita bleh terus support Intan dan bg kata2 semangat utk Intan..

** ok.. i edit post ni.. terajin pulak bila jengah n dengar lagu2 abampismidon jumpa 2 lagu yg cam ada kena mengena.. so.. i susun lagu ni ikut kronologi sebagai menyimpulkan apa yg kita faham berdasarkan kes Intan dari Volume 1 sampai la Volume 9.. prefer this two songs sbb walaupun sedih but the solution.. Intan perlu tabah..

1st .. Terbuang dalam Pelukan by Bob..

[youtube]XTsmq1_P1Es[/youtube]

Seterusnya.. I bawakan pula dr V8.. pun lagu ABAM PISMIDON.. yg pernah bervolume2 jua bawangannya di rumah shebelah.. hihi.. I percaya.. nasihat terbaik adakalanya drpd org yg pernah melaluinya.. terimalah.. "JANGAN BERHENTI.."

[youtube]4bVKssu1GLE[/youtube]

hayati bait-bait liriknya Intan.. supaya diberi kekuatan dan hari2 Intan tenang selalu.. insyaAllah..

#donemeracikbawang..
Quote misslinkpk85 5-4-2018 09:24 PM
umieanie replied at 5-4-2018 09:05 PM
Check inn....

Nah bunga
Quote misslinkpk85 5-4-2018 09:25 PM
narifalim replied at 5-4-2018 09:09 PM
Check in.. tq misslink.. kat umah ni je best membawang

Welkam chuols. Kita sm2 sapot intan k
Quote misslinkpk85 5-4-2018 09:28 PM
ann_november replied at 5-4-2018 09:16 PM
Check in.. laju sajork I berjoging menyelinap ke rumah baru ni..

I harap kita bleh terus support ...

Tq chuols. Meols tlg tepek lirik skali k. To intan, persetankan dua manusia tu. Sayangi dirimu bak kata fazura

Hafiz Hamidun - Jangan Berhenti

Siang takkan selalu cerah
Malam tak selalu berbintang
Biar sejenak hujan basah
Untuk kita bertenang

Pandanglah dan ingatlah
Mengapa semua ini bermula
Menjelaskan impian
Bukan untuk mengalah

Nyata inilah ketentuan takdir
Tidak terbukti semua berakhir
Percayalah pada janji kebahagiaan
Apa terjadi jangan berhenti
Teruskan berjalan

Putaran masa tak menunggu
Setiap alasan tak membantu
Sabar saja jadi pilihan
Melebarlah harapan

Sembuhlah segera perit luka
Langkah masih tertunda
Peluang istimewa
Takkan datang selalu
Quote lilac85 5-4-2018 09:30 PM
Wow tengkius miss..i lap u
Quote ann_november 5-4-2018 09:33 PM
misslinkpk85 replied at 5-4-2018 09:28 PM
Tq chuols. Meols tlg tepek lirik skali k. To intan, persetankan dua manusia tu. Sayangi dirimu bak ...

tenkiu.. tenkiu.. suka lirik ni.. go #Bondabangkit.. go #abampismidon.. eh?! haha.. sori chuolls..
Quote chachani 5-4-2018 09:33 PM
menyampahhhh.... lps ni siap la.. ibarat dia sorang ja ade laki / bini... yekksss..
Quote fliphair8 5-4-2018 09:33 PM
Bangga laaaa tu jering kude ni......dah bole gedik2 kat ig.....pprt nya pangai.....
Quote namieamuro 5-4-2018 09:37 PM
dulu pnh kantoi kan kt ig laki die..ptt tulis baby girl dh balik..tapi die tulis baby boy kan..opps
Quote narifalim 5-4-2018 09:39 PM
Apa tujuan dia public kan ig kude tu? Sbb dia tau dia x boleh nk mendog kan intan guna ig sendiri. So jln paling selamat guna ig kude. Tapi selamat ke?? Tempias tetap kena ma....
Quote mixed 5-4-2018 09:47 PM
check in

Quote moonbug 5-4-2018 09:51 PM
Euwwww geli ok. Roti telur move on segala. Korang yg tak boleh move on, dengki la tu
Quote mixed 5-4-2018 09:52 PM
sape bt intan ni

Screenshot_20180405-214936.png

Screenshot_20180405-214924.png

Quote mixed 5-4-2018 09:52 PM
@misslinkpk85 check ni
Quote lolipopmanish 5-4-2018 09:55 PM
sape yg buat bonda tuuu..ade je yg dengki
Quote mylia 5-4-2018 09:55 PM
Saya doakan yg baik2 utk semua..
Quote mixed 5-4-2018 10:03 PM
Screenshot_20180405-214855.png

Lihat semua komen(2961)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 05:37 AM GMT+8 , Processed in 0.084320 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top