Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kylie Jenner Buat Ujian DNA Sahkan Bapa Anaknya

6-4-2018 03:05 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 5972| Komen: 32


Kylie Jenner dilaporkan melakukan ujian paterniti terhadap bayi perempuannya bagi membuktikan teman lelakinya, Travis Scott adalah bapa kepada anak mereka. 

Kylie membuat ujian itu selepas bekas teman lelakinya, penyanyi rap Tyga menuntut Kylie berbuat demikian kerana merasakan bayi yang diberi nama Stormi sebenarnya adalah anaknya.

Kylie bersetuju membuat ujian berkenaan dengan meletakkan syarat Tyga tidak akan membangkitkan lagi hal itu secara umum.

"Tyga yang menuntut Kylie membuat ujian itu dan pada awalnya dia enggan melakukannya kerana ia hanya membuat masyarakat berfikir dia bercinta dengan dua lelaki pada masa yang sama.


Foto terbaru Kylie selepas beberapa bulan melahirkan Stormi. Sumber : Ig Kylie Jenner

"Kylie mengambil berat mengenai Tyga tetapi apa yang dia lakukan sangat melampau dan memalukan, namun dia teruskan juga dengan ujian itu bagi memuaskan hatinya," kata sumber.

Terdahulu, Kylie dan Tyga menjalinkan hubungan yang rumit dengan status on and off mereka untuk beberapa tahun sebelum kedua-duanya bersetuju untuk berpisah sembilan bulan yang lalu.


 
Sumber : Ig Kylie Jenner

Menurut sumber terdekat dengan Tyga, dia mendakwa sembilan bulan yang lalu mereka masih lagi menjalinkan hubungan intim bersama. Selang beberapa minggu selepas itu, Jenner mengumumkan hubungannya bersama Scott pula. Situasi tersebut menyebabkan Tyga mendesak ujian DNA dilakukan kepada bayi itu setelah dilahirkan.

Dalam pada itu, hasil ujian paterniti itu mengesahkan Travis Scott adalah bapa kepada anak tersebut. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 32
Komen

Previous : Hampir 4 Tahun Tak Muncul Di Layar Perak, Cameron Diaz Umum Bersara?

Next       : Salah Faham, Lorde Tiada Niat Hina Mendiang Whitney Houston

Komen Terbaru

Quote ikinbest 27-7-2018 09:22 AM
Harga 'IG Review' Kylie Jenner RM4 juta


Kylie Jenner mempunyai nilai kekayaan AS$900 juta.

  (Ubah saiz teks)
USAHAWAN dan bintang realiti Kylie Jenner dilaporkan menerima bayaran sebanyak AS$1 juta (RM4 juta) untuk setiap perkongsian berbayar (IG Review) di Instagram miliknya.

Pendapatan lumayan itu menjadikan Kylie, 20, berada di tangga pertama untuk selebriti yang menerima bayaran tertinggi di Instagram.

E! Online melaporkan Kylie turut mengalahkan kakaknya sendiri, Kim Kardashian dan Selena Gomez untuk mendapat gelaran itu.

Untuk rekod, Kylie mempunyai 111 juta pengikut di laman sosial itu.

Baru-baru ini, majalah Forbes menamakan Kylie sebagai usahawan muda yang berjaya atas usaha sendiri dengan harta kekayaan AS$900 juta (RM3.6 bilion).


macik kayoooo

Lain-lain Komen

Quote azwanaliori 6-4-2018 03:07 PM
Kire sperm Travis scott lagi subur la dr Tyga? Hahhaah
Quote ayu_midori 6-4-2018 03:24 PM
Kira kylie bunting pelamin la ni ye..
Quote CardiGans85 6-4-2018 04:15 PM
Cuba kena dekat wanita yg x popular n x berduit..
Quote dubuk 6-4-2018 04:18 PM
cantik.. muka macam melayu
Quote Lagubestbest 6-4-2018 04:34 PM
Ohshit.png
Quote Iema5008 6-4-2018 06:52 PM
Baby tu cute...
Dan mak dia berduit.. kalau mak yg x bduit n xda apa2.. takdak sapa nk ngaku kn
Quote meisapoya 6-4-2018 08:17 PM
Kisah nye.... x de edah 3 bulan la ni....
Quote qiqi 6-4-2018 08:33 PM
Travis ni ada anak x dgn pompuan lain?
Quote armin 6-4-2018 09:29 PM
Baguslah. Semak je tyga tu. Dan2 nak mengaku anak kau
Quote pr3ttytw33ty 6-4-2018 10:31 PM
Anak branak kardashian-jenner ni mmg tasty kt black color ek? Except kourtney
Quote duffyduck 6-4-2018 11:05 PM
pr3ttytw33ty replied at 6-4-2018 10:31 PM
Anak branak kardashian-jenner ni mmg tasty kt black color ek? Except kourtney

Rasa courtney skang bf pun mcm geng black jugak
Quote dani-rox 6-4-2018 11:38 PM
anak dia ada rupa asian sket
kalaulah btol2 anak kandung tyga, keluarga 69 sgt... entah siapa adik, siapa sepupu. konsep rednecks
Quote greantea 7-4-2018 12:15 AM
baby tu comel
Quote munahminah 7-4-2018 03:33 PM
Omg seluar kyle tu meols pakai masa drjh 5 dedulu
Quote abangadek 7-4-2018 04:20 PM
Iols ingay kyle kena rogol sampai begitu gigih nk buat ujian dna
Quote chinta89 9-4-2018 08:44 AM
cantiknya lahaiii.. OT kjp hehe.

gegeh sgt nak ber DNA bagai
Quote aunisofia 9-4-2018 09:00 AM
ntah apa2 jela kuarga ni hmmm
Quote beeeee 10-4-2018 11:15 AM
kadarshian ni pandai carik duit haha
Quote niena90 10-4-2018 04:48 PM
Tak dinafikan si stormi ni nmpk agak asian skit. So tunggu jelah result DNA tu.

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045799s Gzip On
To Top