CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fara Hazel Mengaku, Erry Putra Kini Kekasih Hatinya

6-4-2018 11:16 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 17978| Komen: 122|Original author: Oleh: Saiful

Description: Dalam diam-diam rupanya Fara Hazel sudah ada kekasih hati.
Dalam diam-diam rupanya Fara Hazel sudah ada kekasih hati.

Kakak kepada Aiman Tino ini mengakui yang dia kini sedang menjalinkan hubungan dengan pelakon dan penyanyi Erry Putra.

Foto: IG Fara Hazel

Kata pemilik nama sebenar Nurfaraazira Yusri, 22, ini, mereka sudah lima bulan berkenalan dari Instagram.

"Memang saya dan Erry sedang bercinta. Kami kenal dah lima bulan melalui Instagram.

"Buat masa ini, masih lagi dalam proses mengenali hati budi masing-masing," katanya kepada mStar Online.

Walau bagaimanapun Fara belum lagi memikirkan untuk membawa hubungan mereka ke peringkat yang lebih serius.


"Saya tak terfikir lagi soal kahwin atau nak bawa hubungan ini ke peringkat yang serius.

"Sebab masih baru lagi dan saya pun belum cukup kenal lagi Erry. Begitu juga dengannya.

"Aiman dan ibu bapa saya tak masuk campur sangat tentang hubungan ini tapi mereka tahu," tambahnya.

Foto: IG Fara Hazel
Foto: Erry Putra
Fara juga akan melanjutkan pelajaran ke peringkat ijazah dalam bidang komunikasi pada tahun hadapan selepas menamatkan diplomanya tahun lalu.

Apa pun kami doakan agar Fara sentiasa bahagia di samping yang tercinta dan terus berjaya dalam bidang nyanyian. -CARI
21

Bagus
13

Marah
16

Terkejut
18

Sedih
21

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (108 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 6-4-2018 11:20 AM
mengaku sedang bercinta tapi masih dalam process mengenal hati2 masing..

konpius kejap aku...
hahhahahaahhaa.....
Quote wookiehoney 6-4-2018 11:23 AM
EUW


dah habis pikir ke dik?

Quote kiah_mai_pulak 6-4-2018 11:25 AM
Jantan muka Botox gak jd pilihan hati ya?? X nyesal ke deknon ??? Awak tu muda lg,
Quote cmf_premierleag 6-4-2018 11:25 AM
sukati ko lah dik
ko tu pun anak orka kheennzzz
lantak ko lah nak pilih sapa pun
Quote honeybee80 6-4-2018 11:27 AM
minah ni sapa ek....penyanyi ke pelakon ke hape?? ke pengurus aiman betino tu????
Quote luvemedaa 6-4-2018 11:28 AM
Ni cubaan nak UP kan diri kerrr. Bakat dahla ke lautt. Nyahh kau.
Quote siputsedut 6-4-2018 11:30 AM
cmf_premierleag replied at 6-4-2018 11:25 AM
sukati ko lah dik
ko tu pun anak orka kheennzzz
lantak ko lah nak pilih sapa pun

anak orka ke uols? abis tu kenapa dik eman still kene tolong mak pak menega mee rebus kat kedai makan? ke tlg jaga cashier je tp iols terbayang heshe dok lap2 meja...
Quote siputsedut 6-4-2018 11:30 AM
serndewwww sangat sis....setakat tumpang populariti dik eman...
Quote kucen_miang 6-4-2018 11:31 AM
laksmanabentan replied at 6-4-2018 11:20 AM
mengaku sedang bercinta tapi masih dalam process mengenal hati2 masing..

konpius kejap aku...

bukan ka kenal hati budi dulu baru bercinta. bimbs nya hakak ko eman
Quote irsa 6-4-2018 11:31 AM
2 2 x hottttt
Quote tomaz 6-4-2018 11:32 AM
So euwwwww
Quote miss_qasehs 6-4-2018 11:34 AM
muka yg lelaki tu mmg xleh hadam...
Quote asmara_me 6-4-2018 11:34 AM
ok, next............
Quote 4cupcakes 6-4-2018 11:35 AM
honeybee80 replied at 6-4-2018 11:27 AM
minah ni sapa ek....penyanyi ke pelakon ke hape?? ke pengurus aiman betino tu????

akaknya si eman tido.. penyanyi jugak...

erry ni iolss perasan selalu jek komen kat ig gugurl2 cantik yg seksi... iolss rasa dia ni sesuatu
Quote Adeakukesah11 6-4-2018 11:36 AM
Sesuai la kalau due ketui ni dari segi rupa

Dua2 nan hado
Quote cmf_premierleag 6-4-2018 11:37 AM
siputsedut replied at 6-4-2018 11:30 AM
anak orka ke uols? abis tu kenapa dik eman still kene tolong mak pak menega mee rebus kat kedai ma ...

laaaa akak mamai rupanya
akak ingatkan ni ismail izani anak suliza salam tu
rupanya aiman tino
apsal rupa eman tino mcm semail lak ni???
mohtep kaka mamai pepagi jemaat nih ?
Quote mixed 6-4-2018 11:39 AM
okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk



euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Quote umbut 6-4-2018 11:41 AM
Eeeeeewwwweee hauk nya taste ko
Quote mieymiey 6-4-2018 11:50 AM
Malunya iols sebagai pompuan pula yang bagi statement. Mamat ewww tu ntah ntah tengah gelak guling-guling baca statement si Hazel ni

Lihat semua komen(122)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 04:30 PM GMT+8 , Processed in 1.793354 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top