CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Pengurus Bank Letak Jawatan Untuk Jadi Pengulas Mainan Seks Profesional

6-4-2018 10:18 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 3854| Komen: 9|Original author: Oleh: Ain

Description: Jika anda memiliki pekerjaan dengan pendapatan bulanan yang masyuk seperti pengurus bank, sanggupkah anda berhenti begitu sahaja?
Jika anda memiliki pekerjaan dengan pendapatan bulanan yang masyuk seperti pengurus bank, sanggupkah anda berhenti begitu sahaja?


Foto: Reaction GIFs


Walaupun memperoleh pendapatan tinggi setiap tahun, Cara Douglas dari Lincolnshire, England sanggup meninggalkan kehidupan pejabatnya yang membosankan!

Pengurus bank itu beralih karier dengan membuat ulasan produk. Tapi, banyak sangatkah pendapatannya sampai dia sanggup meletak jawatan sebagai pengurus bank semata-mata untuk membuat ulasan produk?

Memetik METRO, apa yang dia lakukan selepas berhenti kerja adalah membuat ulasan bagi mainan seks!




Walaupun pendapatannya berkurangan, tetapi Cara langsung tidak kisah kerana menurutnya karier barunya itu lebih mengujakan.

Dia menguji mainan berkenaan bersama tunangnya, Darren.


Foto: METRO

Sekitar 3,000 mainan seks telah diulas menerusi blognya, membantu dia mencapai klimaks 20 kali seminggu! - CARI
21

Bagus
19

Marah
9

Terkejut
12

Sedih
24

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (97 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mieymiey 6-4-2018 10:25 AM
Sedangkan BBNU buat paid review, pendapatan boleh mencapai RM10k sebulan, apatah lagi minah ni. Seks toy tu. Mesti banyak permintaan kat sana
Quote AbukRokok 6-4-2018 10:56 AM
wow climate change 2o kali seminggu
sehari 2-3 kali
Quote fushimi 6-4-2018 11:19 AM
buat apa kerja yang buat sakit kepala otak kalau ada pilihan kerja yang lebih fun tapi sama je income

baik pilih kerja jadi jurucakap mainan seks je
Quote vanillaninja 6-4-2018 04:03 PM
Pendapatan berkurangan tapi tak stressed. Theyols jugak yang bahagia
Quote armin 7-4-2018 12:32 AM
vanillaninja: Pendapatan berkurangan tapi tak stressed. Theyols jugak yang bahagia

Mana tak bahagia kalau klimaks 20 kali. Tapi sampai bila nak buat kerja tu. Tua nanti menyesal
Quote RatuDunia94 7-4-2018 09:10 PM
X lobos ke 20x seminggu inzal..
Quote Mata.kucing 8-4-2018 09:26 AM
Xtakut ker mati kejung nti
Quote shernazz 8-4-2018 07:46 PM
Penat btol klimaks 20x
Tapi dah tu dia suka..xkan ko nak soh dia.buat benda lain khen...
Dpt duit lagi
Quote Red_mAnc 10-4-2018 10:35 AM
wow, amazing 20x klimaks..

For sure minah ni dah try Ohmibod or Lovense kan, hehehe,, kepada makcik bawang kampungan yg wannabe cool, go ahead n google kan apa itu Ohmibod & Lovense, kalau mampu beli lah ye, and ni bukan dildo murahan or produk kampungan spt yg janda melayu berahi yg sial promote tu.. have fun & be 'safe' ;)

Lihat semua komen(9)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 10:58 PM GMT+8 , Processed in 0.653771 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top