CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Dua Tahun Kahwin, Upiak Isil Mengaku Masih Dara. Ini Sebabnya...

5-4-2018 11:38 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7193| Komen: 31|Original author: Oleh: Saiful

Description: Lagu Tak Tun Tuang memang benar-benar mencetuskan fenomena. Meletup terus nama penyanyi genit dari Indonesia ini.
Lagu Tak Tun Tuang memang benar-benar mencetuskan fenomena. Meletup terus nama penyanyi genit dari Indonesia ini.

Namun ramai yang tidak mengetahui kehidupan peribadi Upiak atau nama sebenarnya Nanda Silvia.

Foto: IG Upiak Isil

Dia sebenarnya pernah gagal dalam rumah tangga dan melalui kehidupan perit kerana ditipu bekas suami.

Baru-baru ini menerusi program Karma, Upiak mendedahkan kehidupannya yang tragis.

Katanya walaupun sudah menikah, Upiah masih lagi perawan kerana selama dua tahun berkahwin, dia tidak pernah bersetubuh dengan suami.



Foto: IG Upiak Isil

Alasannya kerana suami tidak membuatnya ghairah.

"Selama bernikah, saya masih boleh menjaga kehormatan. Mungkin Tuhan belum mengizinkan."

Foto: IG Upiak Isil
Sementara itu dalam perkembangan lain, Upiak akan membuat kemunculan dalam Anugerah MeleTop Era (AME 2018) yang akan berlangsung tidak lama lagi. -CARI
11

Bagus
14

Marah
17

Terkejut
20

Sedih
19

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (89 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 5-4-2018 11:46 AM
allahurobbi..  masih viral lagi kah si busuk nih, siap nak panggil datang perform Anugerah Melotop Syiok Sendiri..
Quote grizz 5-4-2018 12:22 PM
gigih nau jage dara..bebudak bbnu klu ade dara tu haroom..
Quote haryatie 5-4-2018 12:37 PM
isshhhh tu semua kena bgtau ker..
Quote moonbug 5-4-2018 12:40 PM
Dah nampak lain sekarang
Quote zulka 5-4-2018 12:50 PM
bodohnye laki dia..
Quote Minami2013 5-4-2018 12:54 PM
Teruk sgt ke rupe suami die?
Quote pakis_hutan 5-4-2018 01:39 PM
Sebab dia belum Mandi....?
Quote pukulrata 5-4-2018 01:43 PM
so, laki dia makan luar la dua tahun ?
Quote abangadek 5-4-2018 01:44 PM
jaga2 yindon ni kuat rogol org
Quote mizruncing 5-4-2018 02:49 PM
tak minat la dia ni. ape la yg best sgt
Quote munahminah 5-4-2018 04:01 PM
Dh sendu haruslah keluar cerita dalam kain yach
Quote sheqim 5-4-2018 04:05 PM
walaupun begitu tetap tak lupa apa hajahzouk buat kat upiak mase meletop ddulu... walaupun upiak uewww sgt hahahaha
Quote chicozinn 5-4-2018 04:38 PM
HajZouk n upiak ketiak ni dua2 selayaknye dihencap..yg Hajzouk dihencap sebab kuangajo n si ketiak ni sebab da acah2 urban ngan lagu bangang dia tu..
Quote giyomi 5-4-2018 06:15 PM
waduh2 kok gituan masih perawan, apa laki mu tu gay yach
Quote greantea 5-4-2018 11:53 PM
"Alasannya kerana suami tidak membuatnya ghairah." abis tu kenapa ko kawen ngan dia?
Quote dani-rox 6-4-2018 02:46 AM
menjaga kehormatan drpd suami selepas kawin? gilosss.
Quote balakkampung 6-4-2018 08:48 AM
kena kawin paksa ker?
Quote K_Lily 6-4-2018 12:53 PM
hahaha...suami tak buat dia ghairah??..
dah tau takde tarikan buat apa kawen??
Quote mieymiey 6-4-2018 01:14 PM
Biar betik?
Karang esok lusa ada la tu ex laki sheols keluarkan statement pula.
Dah macam Hafiz Hamidun & Joy Revfa version 2

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 10:58 AM GMT+8 , Processed in 0.115084 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top