CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Perlu Ke Pose Macam Tu?- Gambar Mesra Fasha Sandha Dan Adik Jadi Pertikaian

4-4-2018 04:38 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16905| Komen: 117|Original author: Oleh: Saiful

Description: Fasha Sandha memang selalu menjadi perhatian ramai. Baru saja reda dengan isu nampak dada tempoh hari.
Fasha Sandha memang selalu menjadi perhatian ramai. Baru saja reda dengan isu nampak dada tempoh hari.

Kali ini Fasha menjadi kecaman lagi disebabkan satu gambar di Instagram. Berpakaian ala Bollywood, Fasha dilihat berpelukan dengan adik lelakinya, Ikmal Daniels.



Nampak macam biasa sebab adik beradik kan? Namun ramai pengikutnya yang tidak berpuas hati kerana perbuatan tersebut disifatkan sebagai berlebih-lebihan.

Tambahan pula riak wajah Fasha yang boleh menimbulkan fitnah.

Foto: IG Fasha Sandha
Ramai yang mengatakan mereka malu dan tidak mahu jika disuruh mengambil gambar gaya sebegitu dengan adik lelaki masing-masing.



Tidak ketinggalan ramai juga yang menegur dan menasihati aktres ini agar lebih berhati-hati dalam berkongsi gambar untuk tatapan umum.

Foto: IG Fasha Sandha
Mungkin Fasha hanya sekadar berposing. Tak sangka pula gambar tersebut akan menimbulkan kekecohan ramai. -CARI
15

Bagus
13

Marah
10

Terkejut
21

Sedih
9

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (76 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BookerT 4-4-2018 03:40 PM
mak hayam sumbang mahram ke ni nyah?
Quote milton69 4-4-2018 03:41 PM
Macam Gambar wedding jer
Quote caplimau 4-4-2018 03:41 PM
tandus dik tandus,..
kering kontang,.
sesekali nk gak kasi berair..

hahahhahahahaah
Quote shark 4-4-2018 03:44 PM
caplimau replied at 4-4-2018 03:41 PM
tandus dik tandus,..
kering kontang,.
sesekali nk gak kasi berair..



tak faham


Quote chazey 4-4-2018 03:46 PM
Yang komen sambil fikir seks seks seks seks seks dalam kapla hotak itu mohon dialisis otak dengan air yasin biar suci sikit otak tu yah.
Quote brainbiru 4-4-2018 03:47 PM
Tang peluk tu aku leh trima lagi.. Sbb mmg ada adik beradik yg rapat smpai peluk2 begini no hal.. Walaupun x molek dipandang... Tp yg aku x paham tu.. Knp kena buat reaksi muka inzal n setim begitu?
Quote skymania 4-4-2018 03:47 PM
caplimau replied at 4-4-2018 03:41 PM
tandus dik tandus,..
kering kontang,.
sesekali nk gak kasi berair..

kering sngt ke dah? asalkan jantan..

dah la sekarang bnyk kes sumbang mahram.. aiiiyyyoo..
Quote chazey 4-4-2018 03:48 PM
"Agak2 adik lelaki dia rasa camna?" Wtf? Moslem di negara ini terlalu layan porn akak rasa hingga boleh imagine yang bukan2.
Quote pumpkingirl 4-4-2018 03:50 PM
Kesian adik dia..kena paksa posing gini
Quote seattle 4-4-2018 04:00 PM
apa lah korang ni, yang ni pun nak disensasikan.  ke sebab fasha sandha, korang saja nak kasi up story?
Quote jlo 4-4-2018 04:07 PM
adik dia pun letak ig post no gilfren no problem i have my sista...
ok la dia sayang kakak dia..tp tukar la caption camtuuuu...buat kata dek orang je
Quote haryatie 4-4-2018 04:11 PM
apa la ko org ni...imiginasi tinggi tahap dewa..
saja jerk tu buat2 mcam tu
jgn la fikir smpai langit ke 7




Quote apiang 4-4-2018 04:12 PM
Mmg saja mengundang.  Sebelum ni tnjuk Aset yg xberapa nak Ada.  Hihihi Kesian pulak.  

Xrasa mcm in character,  ase cm desperado much for attention
Maybe Kalau 5tahun Dulu laku la...   Skang Nampak buruk bebenor perangai
Quote newyork 4-4-2018 04:16 PM
Incest ke fasha.. agak2 la..
Quote Burong_Hantuk 4-4-2018 04:18 PM
Aduh,si parempuan tamil nih lagi?
Quote prettyuglybabe 4-4-2018 04:29 PM
yang berlakon berpeluk bercium kat tv tu tak payah jaga batas ke?
awwwww soooo suweetttttt kata acik bawang pengadap drama maghrib pukul 8
Quote seattle 4-4-2018 04:33 PM
prettyuglybabe replied at 4-4-2018 08:29 AM
yang berlakon berpeluk bercium kat tv tu tak payah jaga batas ke?
awwwww soooo suweetttttt kata aci ...

itulah sis kalau tidak tak dapat diaorang nak hencap seorang fasha sandha.maghrib boleh skip sis, drama kena tonton jugak   



Quote seattle 4-4-2018 04:35 PM
Edited by seattle at 4-4-2018 08:37 AM

adik beradik pun jadi issue    yang peluk 'teddy bear' aka good friend jantan gemok paling 'stylo' tu ok ke
Quote doubleA 4-4-2018 04:35 PM
Gambo ni lalu kat ig iols ingatkan laki bini rupanya duhhhh motip tutup2 mata tu tak elok beno dipandang walau adik beradik

Lihat semua komen(117)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 05:33 AM GMT+8 , Processed in 0.065215 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top