CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Lelaki Misteri Tiba-Tiba Muncul Minta Maaf, Sebabnya Boleh Buat Semua Jijik

4-4-2018 01:48 PM| Diterbitkan: Cari-Abdul| Dilihat: 4587| Komen: 15|Original author: Oleh: Abdul

Description: Dalam zaman yang serba canggih ini, macam-macam cara manusia buat untuk memuaskan nafsu mereka, bahkan di media sosial.
Dalam zaman yang serba canggih ini, macam-macam cara manusia sanggup buat untuk memuaskan nafsu mereka.

Terbaru, beberapa orang gadis berkongsi pengakuan berani seorang individu yang tak dikenali, memulakan perbualan dengan perkara yang menjijikkan.


Foto: Twitter
Apa yang mengejutkan, individu itu mengaku menggunakan beberapa gambar gadis tersebut untuk memuaskan nafsu.

Dia juga tuurt meminta maaf terhadap gadis tersebut.

Rupa-rupanya, seorang lagi gadis tampil membuat pendedahan yang sama di mana dia juga diganggu lelaki yang sama.



"Awak tak marah ke?"

Foto: Twitter
Lelaki itu turut menyertakan gambar kemaluannya.

Seorang pengguna Twitter kemudiannya mendedahkan bahawa lelaki itu menggunakan identiti yang palsu dan menggunakan modus operandi yang sama untuk menganggu gadis-gadis di laman sosial.

Foto: Twitter
Jadi buat wanita di luar sana, hati-hatilah ya. -CARI
14

Bagus
7

Marah
25

Terkejut
31

Sedih
19

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (107 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chazey 4-4-2018 02:47 PM
Ew! Dah la pangai hanjeng, guna pula gamba orang lain berangan la tu muka ko camtu kan padehal hodoh je, dabel hanjeng!
Quote nisako 4-4-2018 02:52 PM
teruk gilo org tu.........
Quote whadda 4-4-2018 02:59 PM
eee.. bongokk btol la yang menyamar tu
Quote Artemesiaa 4-4-2018 03:10 PM
Ramai yang mental zaman sekarang ni
Quote mieymiey 4-4-2018 03:13 PM
Setan betul. Dah la guna muka orang lain, kemudian hantar gambar tak senonoh. Dia yang sangap, orang lain jadi mangsa. Bangang!
Quote mrizumi 4-4-2018 03:49 PM
Xkn berani nk pakai gmbr sndri nk buat bnda xsnonoh mcm tu..
Quote haryatie 4-4-2018 04:00 PM
gilerrrrrrrrrr
Quote belacan_gurl 4-4-2018 05:21 PM
Dulu pernah dpt gak pic lucah gini...beria tunjuk ketegangan beliau ...aku bls balik ...bro kalo u punya tu putih merah u mmg wajib bangga tapi kalo dh lebam berkarat gini baik simpan elok2 dlm seluar .. Dahla buruk geli plak tu...uweekkk.. Lepas send aku terus xlayan dah...otak jenis letak kat kaki
Quote batmana 4-4-2018 06:27 PM
gune gmba org lain plak

ni kes dendam ka apa
Quote LostStar 4-4-2018 06:37 PM
kesian la, sangap sampai mcmtu..
Quote Mata.kucing 4-4-2018 10:46 PM
Seks bodo nmnyer
Quote giyomi 5-4-2018 10:16 AM
modus operandinya...supaya, ko2 ada birah yg nak main live dgn dia. jenis serkap jarang jantan binawe ni
Quote putribonda 5-4-2018 10:51 AM
sesuai kena kat ummah twitter yg taktau malu.
jimak  dgn bf pun nak upload.pfttt
Quote shailyvelera 5-4-2018 10:56 AM
yeakss....geliiii
Quote Mooverine 5-4-2018 11:56 AM
belacan_gurl replied at 4-4-2018 05:21 PM
Dulu pernah dpt gak pic lucah gini...beria tunjuk ketegangan beliau ...aku bls balik ...bro kalo u p ...

Hahaha! Bagus! Pervert macam ni, feed on kita punya ketakutan. Kalau kita takut-takut, gementar semua makin menjadi dia.

Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 01:24 PM GMT+8 , Processed in 0.090835 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top