CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sewa Hotel Dua Bulan Untuk Bibik Sakit, Eina Azman Dipuji

4-4-2018 11:45 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 18014| Komen: 208|Original author: Oleh: Saiful

Description: Bertuahnya jadi bibik Eina Azman. Layanan mesra dan sudah dianggap macam keluarga sendiri.
Bertuahnya jadi bibik Eina Azman. Layanan mesra dan sudah dianggap macam keluarga sendiri.

Buktinya bila salah seorang pembantu rumahnya sakit, Eina sanggup sewakan bilik hotel untuknya.

Foto: IG Eina Azman

Difahamkan pembantu tersebut menghidap penyakit batuk kering atau lebih dikenali dengan nama TB.

Dia terpaksa direhatkan selama dua bulan mengikut saranan doktor.

Disebabkan itu Eina mengambil keputusan untuk mengasingkan bibik tersebut kerana takut penyakit tersebut berjangkit dengan anak-anaknya yang masih kecil.

Foto: IG Eina Azman

Perkembangan kesihatan pembantu rumah itu ada dimuat naik di Instagram Eina Azman baru-baru ini.


Mulia sungguh hati Eina sekeluarga. Semoga semakin cantik dan murah rezeki. -CARI
6

Bagus
13

Marah
13

Terkejut
7

Sedih
16

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (70 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BookerT 4-4-2018 11:48 AM
ini pun nak cerita ke nyah? ya robbana...
Quote fushimi 4-4-2018 11:49 AM
duit berkepuk apadahal setakat sewa hotel 2 bulan

iols suka tengok anak anak sheols

walau sheol berpaten senduk tapi berkat jen yindia anak sheol so comel.Kena kasi kredit kat laki sheols

laki sheol sekali pandang macam TF pulek
Quote Kak-Leen 4-4-2018 11:51 AM
Bagus la gini. Xde la layan maid mcm datin tu.. So, akak doakan urusan dia dipermudahkan..
Quote Aduradura 4-4-2018 11:51 AM
fushimi replied at 4-4-2018 11:49 AM
duit berkepuk apadahal setakat sewa hotel 2 bulan

iols suka tengok anak anak sheols


Tapi tak semua orang yg kaya sanggup buat cenggini chuolls...lagi2 dengan maid yang sakit Tibi...

Kawan iolls , duit berkepuk jugekkk, maid nya tetibe dpt sakit tibi , terus di hantar balik kampung , walaupun agent dia cakap boleh berubat ....hahaha... penyakit tibi ni kalau tak ubat betul2 bahaya, boleh datang balik ....dari menanggung , baik laa hantar balik kampung senang
Quote lumie 4-4-2018 11:52 AM
Hotel ape dia sewa ? Ber star starrrrr kah ?
Quote cha-cha 4-4-2018 11:55 AM
fushimi replied at 4-4-2018 03:49 AM
duit berkepuk apadahal setakat sewa hotel 2 bulan

iols suka tengok anak anak sheols

TF tu siapa? Faizal Tahir?
Quote cha-cha 4-4-2018 11:56 AM
Dah banyak kali jugak iols baca maid Indonesia kena tibi. Kenapa eh?
Quote cha-cha 4-4-2018 11:57 AM
Kak-Leen replied at 4-4-2018 03:51 AM
Bagus la gini. Xde la layan maid mcm datin tu.. So, akak doakan urusan dia dipermudahkan..

Iya sis, better begini dari Datin Rozita yang kejam tuh
Quote fushimi 4-4-2018 11:59 AM
cha-cha replied at 4-4-2018 11:55 AM
TF tu siapa? Faizal Tahir?

Tauke soh AIR ASIA
Quote adeqbun 4-4-2018 12:00 PM
tibi jgn memain wey..hantar je la balik bibik tu..amik lain..ko x pk anak2 ke
Quote fifie_olin 4-4-2018 12:00 PM
ntah sapa la sibuk nk tau psl bibik dia...perlu ke...
sja la tu...nk pujian netizan
Quote cha-cha 4-4-2018 12:04 PM
fushimi replied at 4-4-2018 03:59 AM
Tauke soh AIR ASIA

Hahaha ok ok.. nanti heols dah tua mesti muka n body sebijik jadi mcm TF.
Quote c===8 4-4-2018 12:06 PM
kang x pasal2 penghuni hotel jangkit tibi. dah la penghuni silih ganti
Quote chinta89 4-4-2018 12:06 PM
fifie_olin replied at 4-4-2018 12:00 PM
ntah sapa la sibuk nk tau psl bibik dia...perlu ke...
sja la tu...nk pujian netizan

pkk sama jgk.

tp mungkin sbg panduan kpd org lain supaya layan bibik sebaik dia.. gtuhhhh
Quote shernazz 4-4-2018 12:08 PM
Tibi?
Wow..duit byk.xpe
Kalau.iols..htr.blk.kg aje lah..
Xkan.kt.sini baru kena.kan..
Sure dari.sana.
Quote caplimau 4-4-2018 12:09 PM
duit banyak boleh la..
Quote lotionmilo 4-4-2018 12:13 PM
Majikan manakah yang buang maid tepi jalan?
Quote mummydarling 4-4-2018 12:14 PM
yelaaa mulia kau punya sorang
Quote c===8 4-4-2018 12:14 PM
kuarantin sepatutnya di hospital bukan di hotel

Lihat semua komen(208)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 02:24 AM GMT+8 , Processed in 0.078419 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top