CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bunyi Dentuman Kuat, Rupanya Orang Jatuh Dari Tingkat 14

4-4-2018 11:11 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3404| Komen: 27

Description: Seorang gadis terbunuh, dipercayai terjatuh dari tingkat 14 Pangsapuri Templer, Jalan Tun Dr Ismail.
Seorang gadis terbunuh, dipercayai terjatuh dari tingkat 14 Pangsapuri Templer, Jalan Tun Dr Ismail.

Astro Awani melaporkan, mangsa berusia 21 tahun itu ditemui selepas penduduk terdengar bunyi dentuman dari tingkat bawah kira-kira pukul 8.50 malam.


Hasil siasatan awal mendapati mangsa tinggal di Bukit Galane datang ke situ dengan niat untuk membunuh diri.

Foto: Astro Awani
Ketua Polis Daerah Seremban, Asisten Superintendan Thiew Hock Poh berkata,

“Sebaik sahaja pasukan polis sampai ke lokasi kita mendapati mangsa berada dalam keadaan tertiarap di tingkat bawah blok A, dipercayai telah terjun dari tingkat 14.

“Terdapat beberapa barang peribadi milik mangsa dan telah disahkan oleh keluarga mereka yang dipanggil sebaik sahaja pasukan kita mengenal pasti warisnya.


“Mayat kemudiannya dihantar ke Hospital Tuanku Jaafar, Seremban untuk tindakan susulan.”

Difahamkan mangsa pernah dirujuk ke Bahagian Psikiatri HTJ Seremban untuk mendapatkan rawatan.

Tiada sebarang unsur jenayah dan kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut. -CARI
11

Bagus
18

Marah
14

Terkejut
13

Sedih
16

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (80 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 4-4-2018 11:20 AM
aduhai kenapa bunuh diri dik
Quote Themilo 4-4-2018 11:32 AM
zulka replied at 4-4-2018 03:20 AM
aduhai kenapa bunuh diri dik

kan? life is wonderful dear..
Quote prettyuglybabe 4-4-2018 11:34 AM
mentally ill.. kasihan.. muda lagi..
Quote myakayina 4-4-2018 11:37 AM
depression?
Quote paz 4-4-2018 11:39 AM
Bangunan yang memang tempat pot orang bunuh diri kat Seremban.
Quote lumie 4-4-2018 11:43 AM
Udoh ajal.....{:nose
Quote shernazz 4-4-2018 11:45 AM
Amboi..xnak.bunuh diri kt umah sendiri
Ko pi bunuh diri kt tmpt org lain.ek..
Nape la.x terjun gaung je..
Sian org lain trauma tgk mayat ko
Quote chinta89 4-4-2018 11:47 AM
KENAPA????
Quote Modngengade 4-4-2018 11:47 AM
jinjang ke estet  ni?
Quote chauky314 4-4-2018 11:51 AM
depression teruk sgt
Quote ninja boy 4-4-2018 11:58 AM
depres  sana sini
siapa bg tekanan  - majikan/ kawan2/ keluarga /bawang /bn/najib/ekonomi/bf gf/bakal mak mertua
Quote grizz 4-4-2018 12:12 PM
dtg semate2 nk bunuh diri ke..
Quote idakamaruddin 4-4-2018 12:12 PM
katanye tertekan sbb xdpt nk capai expectation dr parents dia

siap pesan kt doc kalau dia hidup lg pas terjun jgn selamatkan dia

Quote saladin780 4-4-2018 12:21 PM
nasib baik tak jatuh atas org..kalu x maunya nyawa org lain pun melayang
Quote vanillaninja 4-4-2018 12:39 PM
Kesiannya la muda2 dah depressed. Takziah buat family.
Quote chicozinn 4-4-2018 12:46 PM
stres dengan kehidupan ke yacchh??
Quote Changa 4-4-2018 12:48 PM
good job, bunuh diri all out sebegini lah yang kita mahukan. bukan nak tunggu abg bomba kekar sedap datang pujuk ke apa dulu.

apparently life insurance company akak cover iya kalau bunuh diri as long as all out macam ni.
Quote palmolive 4-4-2018 12:51 PM
kenapa kalo nak bunuh diri selalu tempat yg jadi tumpuan org..
takleh ker masuk hutan or tempat jauh dari orang..

menunjukkan even dia dh mati pun dia still nak bagitau dia bunuh diri
Quote moonbug 4-4-2018 01:01 PM
Depression is real

Lihat semua komen(27)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 02:05 AM GMT+8 , Processed in 0.076229 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top