CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Caprice Pun Nak Cuba 'Tackle', Ini Jawapan Zizi Kirana

3-4-2018 05:24 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13245| Komen: 56|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sejak Zizi Kirana menyenaraikan ciri-ciri lelaki idamannya, ramai betul jejaka yang nak mencuba nasib.
Sejak Zizi Kirana menyenaraikan ciri-ciri lelaki idamannya, ramai betul jejaka yang nak mencuba nasib.

Zizi sendiri mengakui yang dia menerima lamaran dari ramai lelaki yang tidak dikenali di Instagram.

Foto: IG Zizi Kirana

"Saya akui ramai yang hantar mesej peribadi kata mereka mampu memenuhi syarat tersebut. Saya baca semuanya dan kalau rajin saya balas komen-komen mereka, katanya kepda mStar Online.

Tapi yang lebih mengejutkan bila penyanyi rap Caprice pun sama nak mencuba!



Siap muat naik gambar di Instagram!

Mengulas mengenainya, Zizi berkata,

"Tentang Caprice pula, saya anggap dia bergurau dan mungkin dia pun mahu promosi aplikasi Mengaji.Com dan saya okay sahaja.

"Secara peribadi, saya mengagumi Caprice kerana dia merupakan idola ramai remaja dan seorang yang bernas dalam berkata-kata,"
tambahnya.

Foto: IG Zizi Kirana
Kalau betul-betul ada hati pun apa salahnya. Boleh juga menjadi pembimbing. Tak begitu? -CARI
11

Bagus
24

Marah
8

Terkejut
15

Sedih
16

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (81 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote caplimau 3-4-2018 03:57 PM
on tak on.. hahahhhahhaa
Quote BoongaKertas 3-4-2018 04:01 PM
bang bang! hahahaha
Quote leftrani_kel 3-4-2018 04:01 PM
Adoiii pompuan ni..
Quote jiwarasa 3-4-2018 04:04 PM
caplimau replied at 3-4-2018 03:57 PM
on tak on.. hahahhhahhaa



jarang tak on


Quote mawarika 3-4-2018 04:35 PM
Caprut ni keje asyik nak mencapub! Geli betul dgn jantan mcm ni.
Quote umbut 3-4-2018 04:37 PM
Zizi ni cantik, tapi suara cam sajat
Quote barfi 3-4-2018 04:39 PM
Dijemput @MH3707 utk beri sepatah dua kata
Quote PongKang 3-4-2018 04:44 PM
aku suka dia rap.. byk gak lagu yg sedap2 terutama yg malique buat collab dgn dia
Quote kiah_mai_pulak 3-4-2018 04:51 PM
Tak abes2 gosip murahan minah bohsia sekor ni
Quote Cari-Saiful 3-4-2018 05:24 PM
Sejak Zizi Kirana menyenaraikan ciri-ciri lelaki idamannya, ramai betul jejaka yang nak mencuba nasib.

Zizi sendiri mengakui yang dia menerima lamaran dari ramai lelaki yang tidak dikenali di Instagram.

Foto: IG Zizi Kirana



"Saya akui ramai yang hantar mesej peribadi kata mereka mampu memenuhi syarat tersebut. Saya baca semuanya dan kalau rajin saya balas komen-komen mereka, katanya kepda mStar Online.

Tapi yang lebih mengejutkan bila penyanyi rap Caprice pun sama nak mencuba!

[ig]https://www.instagram.com/p/Bg0fW7GjajG/[/ig]


Siap muat naik gambar di Instagram!

Mengulas mengenainya, Zizi berkata,

"Tentang Caprice pula, saya anggap dia bergurau dan mungkin dia pun mahu promosi aplikasi Mengaji.Com dan saya okay sahaja.

"Secara peribadi, saya mengagumi Caprice kerana dia merupakan idola ramai remaja dan seorang yang bernas dalam berkata-kata,"
tambahnya.

Foto: IG Zizi Kirana


Kalau betul-betul ada hati pun apa salahnya. Boleh juga menjadi pembimbing. Tak begitu? -CARI
Quote MeghanK 3-4-2018 05:26 PM
takleh ingat lagu dia ajak g mamak tu..gaya je lebih
Quote bukan_ustazah 3-4-2018 05:32 PM
CAPRICE ni tak habis mencapub! sana sini perempuan kau nak tyry!! haiyooo sangap sangat ke bang?
Quote salmon-suki 3-4-2018 05:36 PM
stok geli2 ni laku pulak ye..kalau kepam mcm dulu rasanya xde y nk dm pun..caprice pn bt xnmpk je..kehhhh~
Quote giyomi 3-4-2018 05:39 PM
caprice ni org sini ker org tambak, dah kawen ker belom...asik2 nm dia jer interprem semnjak dua menjak ni, hebat sgt kah dia tu
Quote cha-cha 3-4-2018 05:45 PM
Zizi ni takde gambar yang berbaju ke?
Quote dubuk 3-4-2018 05:46 PM
comel macam nora danish
Quote brainbiru 3-4-2018 06:01 PM
Geli betol dengan caprice the attention seeker ni.   So whatsapp dia kali ni ada berapa ratus pulak yg belum baca.... Sebab sebok ber IG.
Quote chicozinn 3-4-2018 07:20 PM
seswai la si topi nasik ni dgan zizik sesendu ni..what a sweet couple yachh{:smile
Quote samshik 3-4-2018 07:38 PM
Die ni di taja oleh mana2 jenama sport bra pegi gym ker?? Asal semedang xcukup kain nengoknya..

Lihat semua komen(56)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 03:33 PM GMT+8 , Processed in 4.363010 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top