CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Channing Tatum, Jenna Dewan Bawa Haluan Masing-masing

3-4-2018 03:22 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 6264| Komen: 31|Original author: Oleh: Suzy

Description: Selepas hampir satu dekad perkahwinan, kisah cinta luar layar Channing Tatum dan Jenna Dewan Tatum temui jalan penamat. Salah satu pasangan Hollywood yang paling disayangi itu mengambil keputusan berp ...

Selepas hampir satu dekad perkahwinan, kisah cinta luar layar Channing Tatum dan Jenna Dewan Tatum temui jalan penamat. Salah satu pasangan Hollywood yang paling disayangi itu mengambil keputusan berpisah selepas lapan tahun usia perkahwinan mereka. Berita mengejut itu diumumkan melalui satu pos yang panjang melalui Twitter milik Tatum.


Foto: Google Imej

"Hai dunia, kami ada sesuatu yang ingin disampaikan.

"Pertama sekali, ianya agak aneh apabila kami harus memberitahu hal seperti ini kepada semua pihak. Namun, ini adalah rentetan hidup yang telah kami pilih.

"Kami telah mengambil keputusan untuk berpisah. Kami telah saling mencintai selama bertahun-tahun dan memiliki perjalanan menakjubkan bersama-sama," kata Tatum.


Foto: Twitter Channing Tatum

Tatum menyatakan tidak ada yang berubah dalam hubungan percintaan mereka, namun ia menyebut "cinta adalah sesuatu yang indah yang kini membawa kami ke arah yang berbeza".

Menurutnya, ia memang sudah saatnya mereka membawa haluan masing-masing.

"Tidak ada rahsia ataupun kecurangan pada keputusan kami, hanya dua sahabat baik yang menyedari ini waktunya untuk memberikan ruang kepada diri masing-masing dan membantu satu sama lain untuk hidup lebih riang dan gembira sebaik mungkin.

"Kami masih sebuah keluarga dan akan sentiasa menjadi ibu bapa kepada Everly (anak perempuan) yang dicintai. Kami tidak akan memberi komen lagi selepas ini dan kami berterima kasih kepada kalian kerana menghargai privasi keluarga kami," lanjutnya.


Foto: Google Imej

Pasangan itu sebelum ini bertemu dalam filem Step Up pada tahun 2005. Dalam filem dansa tersebut, keduanya membawa watak kumpulan penari yang berbeza dan saling bersaing, namun kemudiannya jatuh cinta. - CARI
25

Bagus
24

Marah
12

Terkejut
5

Sedih
18

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nadie90 3-4-2018 04:02 PM
Xdak angin/ribut/taufan tiba2 berpisah.....hhmmm
Quote nisako 3-4-2018 04:10 PM
sayangnyeeeeeeeeeeeeeee
Quote CardiGans85 3-4-2018 04:30 PM
Omg..feeling sgt step up ms dl menengoknya
Quote fliphair8 3-4-2018 05:24 PM
Dedua kayu.....pi masuk cirque de soleil je le....
Quote goss79 3-4-2018 05:33 PM
i have a feeling that channing tatum is gay hahahahaha... ntah lah since magic mike tu iols musykil sikit dgn dia
Quote pooh~key 3-4-2018 07:20 PM
goss79: i have a feeling that channing tatum is gay hahahahaha... ntah lah since magic mike tu iols musykil sikit dgn dia


Harap2 betul la dia gay dekkk.... he is the very very very handsome dekkk.... akak terpana, deeekkkkkk!
Quote caprut 3-4-2018 08:03 PM
Edited by caprut at 3-4-2018 08:04 PM
pooh~key replied at 3-4-2018 07:20 PM
Harap2 betul la dia gay dekkk.... he is the very very very handsome dekkk.... akak terpana, deee ...


Td aku jdi cashier guardian utk uberman product collaborate ngn guardian kat satu mall. So ada sorg promoter utk event mmg ensem la bdk umo 21. Pastu ada sorg kastemer gay wlaupun aku rasa x tau la kaverina ke x. Sbb gay slalu acah bgos dan muke gay slalu lg hauk dri mat rempit tp acah hot. Dia tnye la bdk promoter ni awak wtpe kjer or study. Off day bile bagai.  hahah. Kpd adek tu xyah la mmpi nk jdikan gay tu sbgai sugar daddy sbb majoriti gay ni kdekut klo x dpt blasan konek xde nye nk blnja ko. Klo ksi konek pon dorg sggup byr rm10 je.. Gay malaysia poyo je acah hot mcm forumer sorg tu. Sbb tu ada laki hot je mmpi basah dorg nk dptkan konek laki hot tu
Quote pooh~key 3-4-2018 08:16 PM
caprut replied at 3-4-2018 08:03 PM
Td aku jdi cashier guardian utk uberman product collaborate ngn guardian kat satu mall. So ada s ...

Kau baru lepas dikucewakan ke dekkk? Macam luahan perasaan jah akak lehat dekkk? Mind to share dekk?
Quote noraidil_06 3-4-2018 08:48 PM
Who r yus{:childlike{:childlike{:childlike{:childlike{:smile{:smile{:smile
Quote caprut 3-4-2018 09:08 PM
Xdela. Cuma nk ckp gay malaysia ni byk muke hauk. X sperti yg dicanag2 kan. Gay malaysia ni plak kedekot better servis geng mcm sajat ttek pon ade (laki suke nenen) duit pon x lokek nk kasi. Lgpon gay malaysia ni byk x save sex. Klo yg nak aniyai org len sng2 je
Quote borrow 3-4-2018 09:52 PM
Huhu ai like dis kapel. Cerai plak.
Quote mzzenma 3-4-2018 10:15 PM
Diorang ni cinlok juga kan? Jumpa kat set step up ke apa nama movie menari2 tu. Tapi tak sesedih masa chris pratt dgn anna faris cerai..yang tu memang couple yang mzz suka.
Quote RatuDunia94 4-4-2018 12:43 AM
So love forever and after bg retis hollywood hanyalah dlm filem sajo..
Quote berusjamban 4-4-2018 04:20 AM
Satu je nak ckp. Yeay. Alhamdulillah!!!!
Quote amon_79 4-4-2018 08:40 AM
bi ke channing ni... dh jumpa jantan idaman kah? by the way dlm magic mike xxl tu joe manganiello tu hot gilerrrr... untung sofea vergara...
Quote annehuda 4-4-2018 08:45 AM
chris pratt and anna faris tu berpisah sbb gossip chris pratt curang ngan acik joyah kt set movie passenger tu. tp yg ni angin tak ribut tak tetiba pisah plak pasal ape
Quote Yunho 4-4-2018 09:59 AM
sygnye.......suka tatum menari dlm stap up1
Quote Yunho 4-4-2018 10:00 AM
[youtube]O7Hmrf0GTso[/youtube]
Quote pooh~key 4-4-2018 10:33 AM
caprut replied at 3-4-2018 09:08 PM
Xdela. Cuma nk ckp gay malaysia ni byk muke hauk. X sperti yg dicanag2 kan. Gay malaysia ni plak ked ...

Dekkkk..... kau tak mewakili semua ummah gay dekkkk...... apa yang kau cakap tu untuk kau sorang jah dekkkk..... preference orang lain2 dekkkk.....

Lihat semua komen(31)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 01:52 AM GMT+8 , Processed in 0.076780 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top