CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Tweet Bodoh!- Netizen Sindir Menteri, KJ Hentam Balik 'Sedas'

3-4-2018 03:09 PM| Diterbitkan: Cari-Abdul| Dilihat: 4758| Komen: 18|Original author: Oleh: Abdul

Description: Siapa yang tak kenal Yb Khairy Jamaluddin, seorang menteri yang sempoi dan sering mendapat perhatian rakyat malah aktif di sosial media dengan bilangan pengikut yang ramai di Twitter.
Siapa yang tak kenal Yb Khairy Jamaluddin, seorang menteri yang sempoi dan sering mendapat perhatian rakyat malah aktif di sosial media dengan bilangan pengikut yang ramai di Twitter.


Terbaru seorang pengguna Twitter memuat naik twitter yang menyindir para menteri hanya melakukan kerja bersama rakyat hanya apabila menjelang pilihan raya.

Tidak mahu terus difitnah dengan berita palsu tersebut, KJ memberi respon terhadap tweet bergambar itu. 


Jelas KJ, dakwaaan ini tidak benar, kerana gambar-gambar berikut adalah gambar lama.Jadi tidak adil jika hanya menilai melalui beberapa keping gambar yang lama sahaja.

Isu ini mendapat respon dari para netizen. Nah bacalah.


Terbaru hasil semakan, pengguna twitter tersebut telah memadam tweet tersebut. Ha, takutlah tu.

Jadi lain kali jangan memandai sebar berita palsu dengan sewenang-wenangnya. -CARI
2

Bagus
9

Marah
2

Terkejut
9

Sedih
4

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (31 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lwyl 3-4-2018 03:29 PM
Dia padam gambar itu bukan sebab takut. Cucu kepada datuk dalam gambar itu yang minta dia delete.
Quote myakayina 3-4-2018 03:33 PM
macam tak biasa plak..5 tahun sekali..silap2 konsert pun bakal ada nanti ni..
Quote haryatie 3-4-2018 03:42 PM
bukan ker biasa 5 tahun sekali tu mcam2 drama muncul..

Quote prettyuglybabe 3-4-2018 03:45 PM
makin lama makin poyo jah menteri sorang ni..
Quote gekkou 3-4-2018 03:49 PM
menteri in denial
kalau jenis yang kebiasaan buat, harus masuk suratkhabar sebab menteri kan
ini setakat 5 tahun sekali masuk suratkhabar mesti sesuatu

sama je mana2 parti pun
Quote LautBiru52 3-4-2018 04:03 PM
betul ape yg budak tu tweet. 5 tahun sekali la nk tgk menteri buat semua tu
Quote zulka 3-4-2018 04:07 PM
sama2 bodoh
Quote chandrahusin 3-4-2018 04:38 PM
bitter pulak KJ
poyo much!
Quote mohdcrow 3-4-2018 04:42 PM
belakon sana belakon sini ilang 100juta
Quote nerdy69 3-4-2018 04:56 PM
Hahaha..
Quote wizardLy_boy 3-4-2018 05:07 PM
Macam betul jer tweet tuh
Quote beeeee 3-4-2018 05:10 PM
tetibe menteri lagi banyak masa layan twidder dan hencapan netizen daripada buat keje dia yang sepatutnya choiiii
Quote lesprincesse 3-4-2018 10:39 PM
I dont know about menteri lain but to me, KJ ni xde la goyang kaki and dekat2 election je baru nak buat kerja. Can see he brings all sorts of efforts in developing sports since his appointment. But yeah i agree takyah la nak
..
Quote mziskandar 4-4-2018 04:47 AM
Tweet tu tally ngan senarai tugas dan petugas dlm gambar tu...
Quote anony-mous 4-4-2018 06:17 AM
LOL ingtkn KJ jnis cool, rupanya jnis kuat sentap
Quote BoongaKertas 4-4-2018 08:21 AM
hahahaha! iols suka ayat tweet tu sbnrnye. mmg betul ape, 5 thn sekali deme2 sanggup buat mcm tu. ape lg ditunggu?
Quote qistiena 4-4-2018 09:53 AM
Hahaha
Quote makkenits 4-4-2018 05:23 PM
ye ke 5 thn sekali? mungkin some menteri tu betullah.. tp x fair utk others menteri aka ahli parlimen yg rajin jenguk rakyat di kawasan dia.. setiap minggu blk tgk kawasan n buat program dengan penduduk sampai tgh mlm.. aku tau ada 2 3 menteri yg rajin bcampur dgn masyarakat kat kawasan dia.. bab tu aku puji diorg ni tp ada gak bab yg aku cemuih gak dgn depa ni.. tp aku kena be fair bila critizing depa ni.. yg baik kita patut akui dan yg buruk kita patut bising lebih skit

#notmacai
#pemerhatibebasberkecuali

Lihat semua komen(18)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 09:54 AM GMT+8 , Processed in 0.073677 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top