CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

10 Tahun Hilang, Waheeda Wassini Kembali

3-4-2018 01:25 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 34608| Komen: 272|Original author: Oleh: Amirah

Description: Sudah lama tidak melihat kelibat Waheeda yang suatu ketika dulu pernah mencetuskan fenomena dengan lagunya yang paling popular, Wassini berentak Timur Tengah di dalam industri.
Sudah lama tidak melihat kelibat Waheeda yang suatu ketika dulu pernah mencetuskan fenomena dengan lagunya yang paling popular, Wassini berentak Timur Tengah di dalam industri.


Foto: IG Catriona
Orangnya yang berwajah manis dengan penampilan tudung labuh telah mendirikan rumahtangga bersama seorang pendakwah bebas dan penyanyi iaitu Ustaz Akhil Hayy. Sejak itu dia tidak lagi aktif dan namanya makin pudar dalam arus industri.

Namun baru-baru ini kelibatnya dilihat dalam konsert Gema Gegar Vaganza dan disedari oleh Catriona Ross yang memang mengenali suara disebalik niqab merah jambu itu.

Foto: IG Waheeda

Catriona memuat naik gambar bersama Waheeda dan dia benar-benar tidak sangka wanita tersebut merupakan rakan seperjuangannya dalam industri seni. 
Kemunculannya benar-benar mengubati rasa rindu setelah lama tidak berkecimpung dalam industri lagi. Catriona begitu gembira dengan kehadiran Waheeda yang duduk disebelahnya pada hari konsert tersebut.

Foto: IG Waheeda
Foto: IG Waheeda
Lama Waheeda menyepikan diri. Masih terngiang-ngiang lagi lagu Wassini jika diingat kembali. Apa agaknya perkembangan terbaru hidupnya? - CARI

11

Bagus
16

Marah
21

Terkejut
28

Sedih
25

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (121 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ItisDD 3-4-2018 01:28 PM
Waheeda ni ada anak x dengan perkahwinan ni
Quote keretapilaju 3-4-2018 01:28 PM
Siannya... takde ke org berminat nak amek tau pasal wahida wasini ni?
Quote Orix 3-4-2018 01:30 PM
Ala haritu dtg PM Live pn kekwatt jah sheols... org suruh nyanyi wassini sikit pn sheols takmo... kesian host PM Live tu terpaksa tahan malu permintaan nk dgar dia nyanyi ditolak mentah2 live kt TV.... kalo ko betul lah nak fefeeling ereb, tak payah keluar tv lgsg... duk je umah dendiam layan laki..
Quote BedahBedul 3-4-2018 01:30 PM
Wow lepas 10 tahun baru muncul, mesti sheols igt netizen dh lupa episod caras dulu {:run
Quote ira_229 3-4-2018 01:33 PM
dia tutup muka sampai macam tu sekali...tak rimas ke? sedangkan solat pun nampak muka...
Quote epysha 3-4-2018 01:34 PM
ingatkan ina x-mawi
Quote grizz 3-4-2018 01:35 PM
ade pape ke tonjolkn diri blek..
Quote makshu 3-4-2018 01:39 PM
BedahBedul replied at 3-4-2018 01:30 PM
Wow lepas 10 tahun baru muncul, mesti sheols igt netizen dh lupa episod caras dulu {:run

kannn..masa tersebar gambar melepak ditepi pantai bersama ucetad dulu, x cukup tanah forumer cari menghencap dia nih..
Quote abangadek 3-4-2018 01:40 PM
dh ni muncul2 ni ada ape2kah? i smell sumting
Quote shernazz 3-4-2018 01:41 PM
BedahBedul replied at 3-4-2018 01:30 PM
Wow lepas 10 tahun baru muncul, mesti sheols igt netizen dh lupa episod caras dulu {:run

Setarap.aje dgn siti n memey n izreen neh...
Tp sebab.pandai.diam...jadi.org pon malas.nak.amek tau..haha
Quote indenial 3-4-2018 01:43 PM
Apa ke peliknya gambo pose menunduk menonggeng dekat depan ustaz2 nasyid gituh. Tak boleh ke dduk sbelah pmpuan tu je
Quote annehuda 3-4-2018 01:45 PM


ko kan dah berpurdah kenapa nk posing tonggek tonggek depan lelaki kan bleh je posing sebelah pompuan tu dgn sopannyee

#DoneMemBawang
Quote budakpink 3-4-2018 01:45 PM
Ad ank x die ni
Quote Duta lover 3-4-2018 01:46 PM
Ni pencaras level up sikit ni..sbb version muslimah. N yg dirampas pun title ustaz..walaupun rebonding yach
Quote takayama 3-4-2018 01:48 PM
terigt kisah dia sebelum kawen dgn laki dia tu
dia x diam dah 10 tahun dia hilangkan diri
Quote akakmasihvogue 3-4-2018 01:51 PM
akak pun dah tak ingat rupanya camner
Quote chazey 3-4-2018 01:51 PM
annehuda replied at 3-4-2018 01:45 PM
ko kan dah berpurdah kenapa nk posing tonggek tonggek depan lelaki kan bleh je posing sebelah po ...

Haha, kan? Tonggek2 doggy gitu, ingat comel ke dah muka pon tak nampak kain je banyak nampak?
Quote KucingBiru 3-4-2018 01:53 PM
annehuda replied at 3-4-2018 01:45 PM
ko kan dah berpurdah kenapa nk posing tonggek tonggek depan lelaki kan bleh je posing sebelah po ...

Exactly benda yg sama gak nak cakap. Walau dah begitu tetap tak hilang perangai dik dik dik lama eh . Huhuuhu malu pulak nampak dia posing gitu
Quote monmonku 3-4-2018 01:58 PM
ttiba je timbul, mesti nak join ggvg tahun depan..

Lihat semua komen(272)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 10:26 AM GMT+8 , Processed in 0.079563 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top