CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fattah Amin Sombong? Angkat Kaki Bila Peminat Ajak Bergambar

2-4-2018 04:46 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 44843| Komen: 313|Original author: Oleh: Saiful

Description: Fattah Amin dah sombong? Begitulah dakwaan yang dilemparkan kepada aktor kacak Malaysia ini.
Fattah Amin dah sombong? Begitulah dakwaan yang dilemparkan kepada aktor kacak Malaysia ini.

Jarang kita dengar cerita buruk mengenainya namun ada pula peminat yang mendakwa tidak diendahkan ketika cuba bergambar dengan Fattah.

Foto: IG Fattah Amin

Menurut apa yang ditulis menerusi Berita Harian, peminat tersebut sedang makan di kafe milik Fattah sebelum melihat aktor tersebut baru pulang dari gimnasium.

Namun apa yang menyakitkan hati apabila disapa untuk bergambar, suami kepada Fazura ini langsung tidak peduli sebalikya terus berlalu dari situ.
Foto: IG Fattah Amin

“Secara kebetulan, Fattah muncul di kafenya. Ketika itu, Fattah baru balik dari gimnasium berdekatan. Tentulah teruja apabila melihat kelibat Fattah. Kalau boleh nak sangat bergambar sekeping dua dengan aktor pujaan ramai itu”

“Bagaimanapun, keterujaan masing-masing bagai direntap apabila Fattah tidak melayan sapaan mereka. Lebih membuatkan mereka kecil hati apabila Fattah difahamkan terus angkat kaki. Jika sibuk atau terburu-buru takkan seminit pun tidak boleh diluangkan waktu untuk peminat?

Foto: IG Fattah Amin
“Khabarnya, pandangan mereka terhadap Fattah sudah berubah. Mereka fikir Fattah sombong dan berlagak orangnya,” tulis peminta tersebut di ruangan Raja Mawar.

Foto: IG Fattah Amin
Tidak dapat dipastikan sejauh mana kebenaran cerita terbabit. Mungkin Fattah ada sebab tersendiri agaknya? Cubalah berfikiran positif ya tak? -CARI
5

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (21 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 2-4-2018 04:48 PM
Buat malu je lah sape yg sangkak sgt hadap ngan retis.. gigih tu pi minum cafe dia sesambil berharap dapat jumpa dengan sotong ni. Sekali kena ignore haha padan muka. Kau orang ingat dia nak layan peminat 24hours ke?? Huhh
Quote barfi 2-4-2018 04:50 PM
Baru beberapa hari lepas si farah nabila fawa tu shooting kat area rumah aku utk akasia terbaru dia. Punya la poyo pompuan tu. Aku nak cari parking jek tapi gigih dia berglasses beso macam nak tutup 1 muka. Punya la takut org perasan muka kau kan.
Quote meteorspeed 2-4-2018 04:52 PM
Selama nie iols Mintak bergambar ok jer..mungkin tgk penat kata nyer pas gym kan..agak agak la peminat pun
Quote haruslah 2-4-2018 04:54 PM
i bet pemenat lopak nih
Quote armin 2-4-2018 04:56 PM
Mungkin heols tgh busuk kepam sbb baru balik gym. Kalau berpeluh2 baru balik gym mesti busuk unless dia mandi kt gym dulu
Quote tomaz 2-4-2018 04:59 PM
armin replied at 2-4-2018 04:56 PM
Mungkin heols tgh busuk kepam sbb baru balik gym. Kalau berpeluh2 baru balik gym mesti busuk unless  ...

Kang kalau busuk mengata jgk. Aishhh. So batakss la pemenat2 ni. Bohsang tahu
Quote Cicisweets 2-4-2018 05:00 PM
Eeuww sikit sikt fan lofa.padan la muka fakezura hadap sgt retis
Quote awanearisu 2-4-2018 05:02 PM
armin replied at 2-4-2018 04:56 PM
Mungkin heols tgh busuk kepam sbb baru balik gym. Kalau berpeluh2 baru balik gym mesti busuk unless  ...

Baru nak cakap. Entah-entah segan sebab badan bau peluh. Tu yang cepat-cepat lari
Quote Ayieain 2-4-2018 05:05 PM
Kalau sombong taklah dier nak jemput 5000 fans to his wedding...tak gitu

Ni mesti lobenak yg kene whoareyouss oleh bamtah...mmg harussssss...
Quote Rossesy 2-4-2018 05:06 PM
Edited by Rossesy at 2-4-2018 05:10 PM

Eh hello, kami dulu duk masuk forum cari sbb nak puji kehenseman fattah la..haha...aku tak selfie pun sebab kejung tengok dia depan depan masa kat cafe dia haritu...fattah punya baik siap pergi meja ke meja layan fans..ayah dia pun baik je layan customer...makanan pun sedap dkt stalkers cafe walaupun harga mahal sikit
Entah fans ni usha fattah dari jauh, kami pun takde la batak datang asyik nak selfie je..kami ngan kawan kami kalau datang mesti nampak si fatah duk semeja dengan ayah dia tengah makan nasi lemak & teh tarik haha.fans pun rileks je pg dekat dia selfie semua
Quote annadonna 2-4-2018 05:07 PM
barfi replied at 2-4-2018 04:50 PM
Baru beberapa hari lepas si farah nabila fawa tu shooting kat area rumah aku utk akasia terbaru dia. ...

aikk.. dia berglasses besar pun masalah ke?
Quote ira_229 2-4-2018 05:07 PM
ntah2 fattah angkat kaki sebab tak tahan nak terberry....
yg selalu nampak dia mesra peminat...
ini pun nak jadi news....goblok kata orang indon...
Quote barfi 2-4-2018 05:08 PM
annadonna replied at 2-4-2018 05:07 PM
aikk.. dia berglasses besar pun masalah ke?

Glasses besar sambil cover2 muka macam takut org nak pi dekat. Si alip aziz ngan shah iskandar jugak rileks buat biasa jek..
Quote kikiharris 2-4-2018 05:08 PM
Tak geli ke dik nak bergambar dgn org berpeluh peluh bagai tu. Dasar pengotor
Tuan punya badan pon segan kot.
Quote munahminah 2-4-2018 05:09 PM
X pernah dgr gosip deni sombong. Letih kot..
Quote tomaz 2-4-2018 05:10 PM
Cicisweets replied at 2-4-2018 05:00 PM
Eeuww sikit sikt fan lofa.padan la muka fakezura hadap sgt retis

Eeuuwwwwwww. Yuck
Quote CardiGans85 2-4-2018 05:12 PM
Blk gym biasa mandi tp mgkn dia x mandi kot.
Quote Shinichikudo 2-4-2018 05:13 PM
Bila punya news ni? Cite pasal dia sombong ni start dari zaman lepas drama suri hati sampah tu khen?? Time tu fans drama sampah mmg diwhoareyuskan sbb kurang ajar nau2..setakat fans seketoi dua butthurt tu bolayan jah
Quote Badigol 2-4-2018 05:13 PM
kwn i jumpa dia kt kafe ok je..ms tu dh lewat dlm jam 12 mlm dh kot...pdhl ms tu dia dh nk msuk kereta nk balik dh.. nmpk tergesa2 tp sempat stop bila fans ajak bgambar...siap tlg pegangkn fon nk selfie.

Lihat semua komen(313)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 04:15 AM GMT+8 , Processed in 0.079932 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top