CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jangan Tayang Harta Di Laman Sosial, Cara Aaron Aziz Didik Anak

2-4-2018 02:55 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 7103| Komen: 47|Original author: Oleh: Amirah

Description: Aaoran Aziz memberi kebenaran kepada anak-anaknya untuk mempunyai laman sosial sendiri.
Aaron Aziz memberi kebenaran kepada anak-anaknya untuk mempunyai laman sosial sendiri. Namun dia bertegas akan memantau tingkah laku anaknya dan tidak mengizinkan mereka untuk memuat naik gambar harta yang mereka miliki untuk tatapan umum. Dia tidak mahu anaknya mempunyai sifat suka menunjuk-nunjuk.


Foto: IG Aaron Aziz
“Kita pantau dari awal penggunaan laman sosial, apa yang mereka cari di internet. Untuk keselamatan saya minta mereka tidak sertakan lokasi dan jangan tunjuk harta. Laman sosial hanya sekadar suka-suka sahaja”

Foto: IG Aaron Aziz


Foto: IG Aaron Aziz
“Saya benarkan mereka buka pada umur yang sesuai dan tahu mereka mampu mengawal laman sosial itu dengan baik. Pada saya laman sosial ini mengajar mereka tentang kehidupan iaitu tidak semua orang suka apa kita buat,” katanya pada Mstar Online.

Foto: IG Aaron Aziz

Foto: IG Aaron Aziz
Dia tidak kisah jika anaknya ingin menggunakan media sosial namun mestilah mendahulukan perkara yang penting untuk dilakukan. Dia juga akur memang tidak dapat menghalang generasi pada masa kini yang lebih cenderung kepada penggunaan teknologi dengan pelbagai aplikasi.

Bagus Aaron didik anak. Usia kecil begini perlu sentiasa dipantau aktiviti seharian mereka supaya tidak terjebak dengan perkara negatif. - CARI
15

Bagus
39

Marah
28

Terkejut
32

Sedih
25

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (162 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MH3707 2-4-2018 02:58 PM
meluat aku nengok anak2 berok dia ni especially yg lelaki tu...sampah!
Quote alieyrina 2-4-2018 03:28 PM
Dia bukan sakit apa ka dgr haritu..baik dah? Belakon drama apa..x napok kat tv pongg
Quote lasagna 2-4-2018 03:34 PM
MH3707 replied at 2-4-2018 02:58 PM
meluat aku nengok anak2 berok dia ni especially yg lelaki tu...sampah!

uiks marah benor uols ni.. ada pape nak update kaa? cer cite cer cite...
Quote kucen_miang 2-4-2018 03:34 PM
MH3707 replied at 2-4-2018 02:58 PM
meluat aku nengok anak2 berok dia ni especially yg lelaki tu...sampah!

ko ni tak memasal memberukkan anak2 dia, budak2 tu pernah mencapab kat socmed macam si LeMaK ke?
Quote chinta89 2-4-2018 03:37 PM
teringat zaman Nora Elena, nama di aup giler.. lama2 sendu. ni zman PA, lps zaman kayu PA ni entah sapelah pelapisnya.
Quote beeeee 2-4-2018 03:39 PM
MH3707 replied at 2-4-2018 02:58 PM
meluat aku nengok anak2 berok dia ni especially yg lelaki tu...sampah!

wah kau bebetul naik hantu hahahaha ada story mory ke meh ler
Quote Nenasketum 2-4-2018 03:39 PM
Supaya orang tak dengki ke atau supaya income tax tak cari?
Quote BookerT 2-4-2018 03:44 PM
alieyrina replied at 2-4-2018 03:28 PM
Dia bukan sakit apa ka dgr haritu..baik dah? Belakon drama apa..x napok kat tv pongg

sakit ke nyah? lama tak berlakon...sedih mak tengok anak singapura berlakon watak polis Malaysia....hehujung kata industri kita ni kecil je...
Quote BookerT 2-4-2018 03:51 PM
kalau tak tayang tak insta la nama nye nyah...
Quote MH3707 2-4-2018 04:02 PM
beeeee replied at 2-4-2018 07:39 AM
wah kau bebetul naik hantu hahahaha ada story mory ke meh ler

tak dak lah...tp few times tgk anak lelaki dia dlm ig and tv buat aku meluat...
Quote MH3707 2-4-2018 04:03 PM
kucen_miang replied at 2-4-2018 07:34 AM
ko ni tak memasal memberukkan anak2 dia, budak2 tu pernah mencapab kat socmed macam si LeMaK ke?

lemak mana lak...
Quote MH3707 2-4-2018 04:04 PM
lasagna replied at 2-4-2018 07:34 AM
uiks marah benor uols ni.. ada pape nak update kaa? cer cite cer cite...

aku pernah tgk anak lelaki dia ni diinterview kat mana tah,,,wartawan tu dok tanya dlm BM,dia dengan bangangnya jawab dalam BI...pulak tu dengan gaya yg mcm pondan...meluat aku
Quote myakayina 2-4-2018 04:23 PM
hampir lupa akan kewujudan AA ni.. makin sendu sejak heols dikhabarkan sakit ..harap dah sembuh la..
Quote chicozinn 2-4-2018 04:33 PM
MH3707 replied at 2-4-2018 02:58 PM
meluat aku nengok anak2 berok dia ni especially yg lelaki tu...sampah!

kemain marah abam MH ni..mesti ade story yg meluatkan chuollss ni..
Quote hyie 2-4-2018 05:00 PM
daddy2 sangat heols skang khuen tak silap heols terkehel leher ...
Quote armin 2-4-2018 05:04 PM
Nenasketum: Supaya orang tak dengki ke atau supaya income tax tak cari?

The latter pastinya. Haha
Quote armin 2-4-2018 05:04 PM
MH3707: meluat aku nengok anak2 berok dia ni especially yg lelaki tu...sampah!

Inilah contoh terbaik aaron aziz ajar anak2 dia. Tak semua benda anak dia buat org akan suka lol
Quote Orgkgdukobesi 2-4-2018 05:25 PM
Anak dia orang muda kota singa memang lah cakap inggeris manjang..
Quote petit-saconnex 2-4-2018 05:28 PM
nampak sangat bini haron ni clingy habis dengan lakinya. takut kena caras lettew...

Lihat semua komen(47)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 03:05 AM GMT+8 , Processed in 0.072614 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top