CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Demi Cita-Cita Ke Holllywood, Hairul Azreen Sanggup Tukar Imej

2-4-2018 11:47 AM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 25576| Komen: 182|Original author: Oleh: Amirah

Description: Hairul Azreen sanggup berkorban selama beberapa tahun untuk mengubah imej dirinya demi impian ke Hollywood.
Hairul Azreen sanggup berkorban selama beberapa tahun untuk mengubah imej dirinya demi impian ke Hollywood.

Foto: IG Hairul Azreen

Dia perlu menguruskan badan, menggelapkan kulit wajah dan menyimpan misai supaya mendapat tempat untuk berlakon dalam filem aksi Hollywood.

Foto: IG Hairul Azreen
"Sebenarnya semua filem aksi yang saya lakonkan ini ialah untuk mencari peluang ke Hollywood. Kelebihan saya adalah berlawan.

"Tapi saya tak pernah dapat peluang sebab penampilan. Sebab itu saya kuruskan diri, simpan misai dan gelapkan muka untuk filem.


"Kalau tak, kebanyakkan pengarah kata saya tak sesuai untuk filem aksi. Kalau perasan saya dah dua atau tiga tahun tak berlakon drama," kata Hairul kepada mStar Online.

Foto: IG Hairul Azreen
Jelasnya lagi, selepas ini dia akan menolak tawaran lakonan unit beruniform namun akan mempertimbangkan dulu jika mempunyai jalan cerita yang baik.

Foto: IG Hairul Azreen
"Rasanya selepas ini saya tak nak ambil mana-mana tawaran watak anggota beruniform lagi. Sebab saya dah pernah jadi pegawai rela, bomba, polis dan yang paling saya nak paskal.

"Saya rasa dah cukup sebab semua yang saya impikan dah dapat. Kalau selepas ini ada lagi, mungkin tengok pada keadaan.

"Kalau cerita itu gempak dan sangat menarik, Insya-Allah saya akan buat juga," ujarnya.

Foto: IG Hairul Azreen
Antara watak yang dibawa oleh Hairul adalah pegawai rela untuk Senario Opocot, pegawai polis untuk Polis Evo 2, Qhaliq pula sebagai anggota bomba dan bagi filem Paskal The Movie dia diberi watak sebagai anggota tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) dari unit komando Paskal.

Hebat sungguh bakat Hairul! Teruskan mengejar cita-cita dan harumkan nama industri seni di Malaysia. - CARI
8

Bagus
11

Marah
10

Terkejut
3

Sedih
9

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (45 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote petit-saconnex 2-4-2018 10:57 AM
yakloh berapa thread nak buka pasal poyong ni
Quote rosewhite 2-4-2018 10:58 AM
Sambung kat thread yg sedia ada
Quote MH3707 2-4-2018 10:59 AM
ko nak gi hollywood??????? english pun tak reti ada hati nak gi sana,,,indonwood pun belum tentu org hingin nak tgk muka ko,,,ada hati hollywood...ko layak perlakon jadi badot dlm rancangan kanak2 ribina je beb...
Quote chinta89 2-4-2018 11:00 AM
humban je lah ke thread poyo dia yg sebelum ni.. tuli stajuk UPDATE. dok koser thread byk2 psl si perasan ni.
Quote ayu_midori 2-4-2018 11:02 AM
Camne nk g holiwud kalo masih duk sebut fren tosh walau dh bertahun kawen dgn miss know it all
Quote mixed 2-4-2018 11:02 AM
euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
sgttttttttttttttttttttttt

Quote kuzaime 2-4-2018 11:29 AM
"Tukar imej sbb nk ke Hollywood".. Dia ni tinggal berjiran ngan raja ilya ke apa??
Quote sarukhan 2-4-2018 11:30 AM
chinta89 replied at 2-4-2018 11:00 AM
humban je lah ke thread poyo dia yg sebelum ni.. tuli stajuk UPDATE. dok koser thread byk2 psl si pe ...

Sbelum dihumban izinkan iols cerca sebarang dua...


KOSER LAH ASYIK MEREMPAN MUKA BABY FACE SEBAB TU SUSAH DAPAT WATAK SESUAI.
Quote Leeanne88 2-4-2018 11:37 AM
Hmmmmmm
Quote chacon 2-4-2018 11:42 AM
chinta89 replied at 2-4-2018 11:00 AM
humban je lah ke thread poyo dia yg sebelum ni.. tuli stajuk UPDATE. dok koser thread byk2 psl si pe ...



kan @admin6 ada cakap sifar thread all about. ko nak kena carut noks?




Quote yokoono 2-4-2018 11:43 AM

gelak guling2 aku baca artikel ni sbb tbayangkan heols sbut fren tos
Quote fliphair8 2-4-2018 11:45 AM
Berenti la semvang kuat kekrul oiiiii......ko ingat ko leo kaaa nak berbaby face bagai.....pprt nyaaa pangai stok serdang ni
Quote Cari-Amirah 2-4-2018 11:47 AM
Hairul Azreen sanggup berkorban selama beberapa tahun untuk mengubah imej dirinya demi impian ke Hollywood.

Foto: IG Hairul Azreen


Dia perlu menguruskan badan, menggelapkan kulit wajah dan menyimpan misai supaya mendapat tempat untuk berlakon dalam filem aksi Hollywood.


Foto: IG Hairul Azreen


"Sebenarnya semua filem aksi yang saya lakonkan ini ialah untuk mencari peluang ke Hollywood. Kelebihan saya adalah berlawan.


"Tapi saya tak pernah dapat peluang sebab penampilan. Sebab itu saya kuruskan diri, simpan misai dan gelapkan muka untuk filem.


"Kalau tak, kebanyakkan pengarah kata saya tak sesuai untuk filem aksi. Kalau perasan saya dah dua atau tiga tahun tak berlakon drama," kata Hairul kepada mStar Online.


Foto: IG Hairul Azreen


Jelasnya lagi, selepas ini dia akan menolak tawaran lakonan unit beruniform namun akan mempertimbangkan dulu jika mempunyai jalan cerita yang baik.


Foto: IG Hairul Azreen


"Rasanya selepas ini saya tak nak ambil mana-mana tawaran watak anggota beruniform lagi. Sebab saya dah pernah jadi pegawai rela, bomba, polis dan yang paling saya nak paskal.


"Saya rasa dah cukup sebab semua yang saya impikan dah dapat. Kalau selepas ini ada lagi, mungkin tengok pada keadaan.


"Kalau cerita itu gempak dan sangat menarik, Insya-Allah saya akan buat juga," ujarnya.


Foto: IG Hairul Azreen


Antara watak yang dibawa oleh Hairul adalah pegawai rela untuk Senario Opocot, pegawai polis untuk Polis Evo 2, Qhaliq pula sebagai anggota bomba dan bagi filem Paskal The Movie dia diberi watak sebagai anggota tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) dari unit komando Paskal.


Hebat sungguh bakat Hairul! Teruskan mengejar cita-cita dan harumkan nama industri seni di Malaysia. - CARI
Quote mimi77 2-4-2018 11:50 AM
pabenda tred berlambak neh?
Quote Banananaa 2-4-2018 11:52 AM
The next raja ilya pe benda censored tu kekrul
Quote Sazida 2-4-2018 11:53 AM
miangnya impian kau sampai nk ke Hollywood nun. in case kalau dpt aku rase hari2 MIL kau yg up sibuk tanda pagar sana sini.
Quote sapeka 2-4-2018 11:54 AM
dah ada la thread herol ni uols...mohon sambung menjoyah disana
Quote MadameOnion 2-4-2018 12:10 PM
cakap inglish pun taktau nak pi hollywood..puikkk
Quote kiah_mai_pulak 2-4-2018 12:13 PM
SLM.
LU SAPA???????

Lihat semua komen(182)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 11:55 PM GMT+8 , Processed in 3.930975 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top