CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Muat Naik Selfie Tersenyum, Izreen Azminda Kembali Aktif Di IG

30-3-2018 04:56 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 18071| Komen: 138|Original author: Oleh: Saiful

Description: Selepas menghilang sebentar, Izreen Azminda kini kembali dengan membuka semula akaun Instagramnya.
Selepas menghilang sebentar, Izreen Azminda kini kembali dengan membuka semula akaun Instagramnya.

Pelakon yang hangat dengan kontroversi sebelum ini telah memuat naik satu 'selfie' tersenyum dengan kapsyen "Smile, things are working out".

Foto: IG

Walau bagaimanapun Izreen, 33 masih menutup ruangan komen. Mungkin masih trauma kerana dikecam hebat oleh netizen sebelum ini.

Sementara itu, isteri kepada Ude Wahid ini ada memuat naik kata-kata semangat menerusi Insta Story.

Terdahulu, keadaan menjadi panas apabila Ude menceraikan isteri petamanya, intan Liana Saleh.

Perkara ini teleh membangkitkan kemarahan ramai yang selepas itu bertindak 'menyerang' Intan dan Ude.



Foto: IG Izreen Azminda

Apa pun diucapkan selamat kembali kepada Intan. Semoga kuat menghadapi hari-hari yang mendatang. -CARI
10

Bagus
15

Marah
15

Terkejut
9

Sedih
10

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (75 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote idakamaruddin 30-3-2018 05:00 PM
setakat aktif blk kt ig tapi tak on komen baik tak yah keluar gua

duk diam2 je la sampai abg jamil mampuss
Quote MarissaMiller88 30-3-2018 05:06 PM
aktif tp off comment?? ibarat menganjing kita balik...
Quote siputsedut 30-3-2018 05:11 PM
Ok..bersedia acik2 onion..jom reportttt ig sheols
Quote BoongaKertas 30-3-2018 05:22 PM
aktif tp tutup komen? hahaha! hebat netizen msia. sape suh menyondol cara mcm tu
Quote grizz 30-3-2018 05:22 PM
off komen tu takut kne kecam la tu..
Quote abangadek 30-3-2018 05:25 PM
kalau report jd ape ye? ke laut dalam kah ig dia
Quote mokcikKSKB 30-3-2018 05:27 PM
Dasar betina keji
Quote keypochino 30-3-2018 05:30 PM
SMILE THINGS ARE WORKING OUT katanya?? Hmm suka la tu dah jd no 1 ye dak?
Quote noor2 30-3-2018 05:31 PM
Gila punya wartawan bawang......benda ni pun nak dijadikan isu suruh ummah mengumpat. ...mengeji. ....apa hang nak.dia mampos kah baru puas hati......seronok tengok hidup dia berair mata sampai mati ka apa wartawan bengong. ...nasib hang la izreen hidup dalam masyarakat Melayu macam ni.....
Quote mixed 30-3-2018 05:32 PM
siputsedut replied at 30-3-2018 05:11 PM
Ok..bersedia acik2 onion..jom reportttt ig sheols

jomsssssssssssss
Quote drivethru 30-3-2018 05:33 PM
Muka senyum puas dapat nyonyot konek malam jumaat.
Quote hambaallah1709 30-3-2018 05:38 PM
tak menahan komen-komen kat atas ni...
Quote inspektoremos21 30-3-2018 05:55 PM
'SMILE THINGS ARE WORKING OUT'.
Harus la tersenyum sebab impian nak memiliki ude SEPENUHNYA dah tercapai. And one more, if nak buat 'comeback' dkt IG buat la betul2. Ini still tutup comment nak buat apa. Org still boleh dm
Quote sukacactus 30-3-2018 05:57 PM
Sebab komen #boikotizreenazminda kat ig giant aritu, aku telah selamat kena block...hahaha aku ketawa
Quote realist_13 30-3-2018 06:00 PM
siputsedut replied at 30-3-2018 05:11 PM
Ok..bersedia acik2 onion..jom reportttt ig sheols

Gila lawakkk... tersembur jus tembikai nasi goreng cili api ikan rebus iols
Quote bukan_ustazah 30-3-2018 06:00 PM
tak habis lagi ke netizen butt hurt pasal perkhawinan dia ni??  dia kawin netizen panas
Quote borrow 30-3-2018 06:03 PM
Hmmm. Nk kata apa.Benda dh jadik.

Hope  nanti deyols vley jd cam tokti-tok k- tz & Norman-Abby-Memey.

Quote armin 30-3-2018 06:19 PM
Benci betul tengok muka dia. Muka bitchy habis
Quote AmandaRollins 30-3-2018 06:26 PM
Pompuan sundal x sedar diri

Lihat semua komen(138)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:52 AM GMT+8 , Processed in 0.078331 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top