CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Takut Suami Cemburu, Hanez Suraya Tegur Awi Rafael

30-3-2018 12:11 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 16068| Komen: 110|Original author: Oleh: Suzy

Description: Pelakon yang semakin jelita Hanez Suraya baru-baru ini terkejut apabila namanya dipetik oleh bekas kekasih, Awi Rafael. Hanez yang kini sudah berumahtangga merasakan perbuatan tersbeut tidak manis dan ...


Pelakon yang semakin jelita Hanez Suraya, baru-baru ini terkejut apabila namanya dipetik bekas kekasih iaitu Awi Rafael. Hanez yang kini sudah berumah tangga merasakan perbuatan tersebut tidak manis dan boleh mengundang salah faham kepada suaminya. 

Justeru, Hanez mengambil keputusan untuk menegur Awi dan berharap supaya namanya tidak lagi dikaitkan dalam mana-mana kenyataan pada masa akan datang. Menurut Hanez, sudah sekian lama mereka meneruskan kehidupan sendiri, jadi penyanyi itu tidak perlu membangkitkan kisah lalu.


Foto: Ig Hanez Suraya

"Saya terkejut apabila suami memaklumkan ada terbaca mengenai nama saya disebut baru-baru ini. Perkara yang sudah lama berlalu, rasanya tak perlu diungkit semula, tambahan pula orang pun sudah lupa.

"Apabila dibangkitkan kembali, tentu ia boleh menimbulkan rasa kurang selesa kerana saya isteri orang. Sedikit sebanyak, pasti suami saya juga tertanya-tanya. Dia juga sepatutnya menjaga hati tunangnya.


Foto: Ig Hanez Suraya

"Memang selepas kenyataan itu keluar, ada yang meminta saya mengulas. Minta maaflah... Dulu, pasal isu saya pun dia ada bagi maklum balas. Tapi tak perlu rasanya, saya tiada kena mengena dengan dia. Cuma dalam kes ini saya harap jangan lagi kaitkan saya. Saya tak suka," katanya dipetik daripada BH Online.

Hanez juga mengakui suaminya, Romie Razin Adilha Abd Rais agak cemburu, tetapi yakin rasa itu hadir kerana kasih sayang yang kuat antara mereka.

Terdahulu, nama Hanez Suraya timbul apabila Awi mengeluarkan kenyataan bagaimana dia mengenali tunangnya, Atikah Suhaimie. Manurut Awi, dia mengenali gadis itu ketika masih bercinta dnegan Hanez 8 tahun lalu. - CARI
8

Bagus
15

Marah
16

Terkejut
18

Sedih
5

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (83 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shailyvelera 30-3-2018 12:14 PM
jap, nak tanya kain yg hanez pakai kt atas tu nmpk kaki ke camne?
Quote bukan_ustazah 30-3-2018 12:14 PM
apa yang awie cakap?
Quote de_ikea 30-3-2018 12:15 PM
Ayat mcm tu pun boleh cemburu ke???
Chill lah abg ronmie. Chuols mencurang dgn hanez, kaka liyana pun cemburu tauuu.
Minta maaf. Insaf hr jumaat.
Quote friedfishsoup 30-3-2018 12:18 PM
shailyvelera replied at 30-3-2018 12:14 PM
jap, nak tanya kain yg hanez pakai kt atas tu nmpk kaki ke camne?

Screenshot_2018-03-30-12-17-38-165_com.instagram.android.png
Quote virgo19 30-3-2018 12:46 PM
ok la tu awi sebut nama ko, kalau tak, takde la wartawan nak interview ko kan.. sendu je..
Quote missDollie 30-3-2018 01:07 PM
virgo19 replied at 30-3-2018 04:46 AM
ok la tu awi sebut nama ko, kalau tak, takde la wartawan nak interview ko kan.. sendu je..

Jadi bercukur la nama kena petik kan..hahaha
Quote abangadek 30-3-2018 01:11 PM
cantik hanis ni, kalau tak menyondol harus kau letop job sana sini.. body lawa.. muka lawa cuma bila buka mulut nampak bodoh sikit tapi issokayyyyy kau bodoh pun tetap lawa
Quote sun5670 30-3-2018 01:12 PM
Ni geng jering... jgn ingat kami dah lupa

#DoneBawang
Quote fushimi 30-3-2018 01:15 PM
kecoh je pempuan ni

bukannya awi cakap yang bukan bukan pasal ko

orang dah lama move on

perasan je lebih makcik ni

peluklah romiang ko tu

Quote buapakperut 30-3-2018 01:17 PM
Handbag tu lawa, white shirt die tu pun lawa tapi shawl dan legging dah bole join suku sakat jahzouk
Quote buapakperut 30-3-2018 01:22 PM
Baguslah dah berjaya mencaras abang selenge boleh ajet2 isteri mithali konon hal beso la sangat orang petik nama dia yang ditelan kesenduan abadi.padahalnye bersorak sebab ade juga reputs nak tanyakabar
Quote buapakperut 30-3-2018 01:24 PM
friedfishsoup replied at 30-3-2018 04:18 AM

Jahit jela kain terbelah tu.mengundang pitenah aje.lagipun lawa sopan ape kalau tutup semua. Ke sheol ni langkah sedepa sampai kain nk terbelah
Quote makton 30-3-2018 01:24 PM
alaa nak up kan balik nama dia yg dah sendu la tuuu
Quote pumpkingirl 30-3-2018 01:31 PM
Hanis geng jering
Quote chazey 30-3-2018 01:36 PM
Apa? Takat sebut gitu pun dah terloncat poen kata laki ko jeles minta Awi usah kaitkan ko dengan dia bagai? Masih sihat ke Hanez, masih sihat?
Quote chipsmoremore 30-3-2018 01:37 PM
Itupun nak cemburu siromiang ni...

Statement mcmgitu pun haniz nak sentap... sengajalah tu sbb lama dah sejuk beku... sibb baik si rafael tu petik nama ko, kalo x haram x ingat dan dia ni pernah jd artiss

Done membawang
Quote shailyvelera 30-3-2018 01:49 PM

i see...suka nau la pakai legging2 mcm tu...huhu..
Quote mawaria 30-3-2018 01:52 PM
hahahaa memang saje mintak kena kecam ke ape
Quote akik 30-3-2018 01:53 PM
lah tu je ke? ingatkan awi cakap pasal pernah beromen dengan hanez

Lihat semua komen(110)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 04:27 PM GMT+8 , Processed in 0.078267 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top