CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Padah Intai Anak Dara Mandi, Lelaki Ditahan Polis

30-3-2018 11:46 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4390| Komen: 20

Description: Seorang lelaki warga Myanmar ditahan oleh Polis daerah Seberang Perai Utara (SPU) selepas dipercayai mengintai seorang wanita yang sedang mandi.
Seorang lelaki warga Myanmar ditahan oleh Polis daerah Seberang Perai Utara (SPU) selepas dipercayai mengintai seorang wanita yang sedang mandi.

Berita Harian melaporkan, lelaki berkenaan mengintai di belakang bilik air rumah mangsa yang terletak di Kuala Muda, Penaga. 

Tangkapan tersebut dibuat selepas polis menerima maklumat tentang penyebaran video kejadian suspek yang dipukul oleh orang kampung.

Foto: Berita Harian
Ketua Polis daerah SPU, Asisten Komisioner Noorzainy Mohd. Noor berkata, 

"Siasatan mendapati, kejadian disedari mangsa yang juga seorang penolong akauntan berusia 28 tahun semasa sedang mandi kira-kira pukul 6.30 pagi semalam dan dia telah memaklumkan perkara itu kepada abangnya.


"Ekoran kejadian itu, abang mangsa yang mengecam saspek telah menangkap lelaki itu sebelum dipukul oleh orang kampung sehingga video kejadian tersebut menjadi tular dalam media sosial petang semalam."-CARI
20

Bagus
10

Marah
16

Terkejut
11

Sedih
31

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (111 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 30-3-2018 11:53 AM
Amboi...biase ni ngintai...
Elok dicampak.mercun bola.neh
Bior.mati terbelalak
Quote insulin 30-3-2018 11:55 AM
shernazz replied at 30-3-2018 11:53 AM
Amboi...biase ni ngintai...
Elok dicampak.mercun bola.neh
Bior.mati terbelalak

Sepatutnya dihantar semula ke Vietnam. Kalau duduk dalam penjara Malaysia, duit tax kita juga yang digunakan untuk beri dia makan dan minum.

Quote shernazz 30-3-2018 11:57 AM
insulin replied at 30-3-2018 11:55 AM
Sepatutnya dihantar semula ke Vietnam. Kalau duduk dalam penjara Malaysia, duit tax kita juga yang ...

Myanmar la.bang..
Elok lah...kasi.kena tembak.dek.junta myanmar tu
Kurang 1 myanmarian
Quote spiderman80 30-3-2018 12:00 PM
Lain kali nak mengintai anak dara mandi, guna dron saja. Tak payah ambil risiko kena tangkap dan masuk lokap.
Kalau kantoi guna dron pun, paling busuk  anak dara tu tangkap dron dan merosakkannya saja. Dia tak akan tahu siapa pemilik dron tu.

Quote insulin 30-3-2018 12:05 PM
shernazz replied at 30-3-2018 11:57 AM
Myanmar la.bang..
Elok lah...kasi.kena tembak.dek.junta myanmar tu
Kurang 1 myanmarian

Hihi. Sorry. Tersilap negara la pula....
Quote SWORKS27 30-3-2018 01:13 PM
masih ada lagi bilik air yg senang diintai?
Quote saladin780 30-3-2018 01:24 PM
bedah cun ke yg kena intai tu
Quote shernazz 30-3-2018 01:44 PM
insulin replied at 30-3-2018 12:05 PM
Hihi. Sorry. Tersilap negara la pula....

Maroh habang viet cong nnt
Quote chicozinn 30-3-2018 03:21 PM
padan muka..datang sini da la bawak penyakit, pastu perangai haruk cam bos lak kt sni..selanyaknye dilanyak..
Quote mieymiey 30-3-2018 03:36 PM
Jijiknya perangai. Datang negara orang, buat onar!
Quote Nokiaman 30-3-2018 03:47 PM
shernazz replied at 30-3-2018 11:57 AM
Myanmar la.bang..
Elok lah...kasi.kena tembak.dek.junta myanmar tu
Kurang 1 myanmarian

Mesti Ummah Isle Myanmar nie...
Tak cukup dgn Ummah isle Semalaya yg kuat merembes dan menghenjut..
Tambah pulak depa depa nie..

Quote dani-rox 30-3-2018 03:58 PM
Rohingya Bangla lettew. Bila buat jahat jah, baru la media panggil dia org warga Myanmar
Quote shernazz 30-3-2018 04:21 PM
Nokiaman replied at 30-3-2018 03:47 PM
Mesti Ummah Isle Myanmar nie...
Tak cukup dgn Ummah isle Semalaya yg kuat merembes dan menghenjut ...

Tu.pasal branak.cm.tikus tu...
Quote samasam90 30-3-2018 04:49 PM
spiderman80 replied at 30-3-2018 04:00 AM
Lain kali nak mengintai anak dara mandi, guna dron saja. Tak payah ambil risiko kena tangkap dan mas ...

dah pernah dibuat org, spidey.. iolls waktu nak mandi kat park, tetibe lak kawasan tandas tempat mandi ada dron.. spidey ka ittew?
Quote jazaa100 30-3-2018 06:09 PM
Bagus wartawan ni.....

Siap bgtau mangsa penolong akauntan....
Quote batmana 30-3-2018 06:37 PM
cmne dia pasti laki tu yg mengintai?

apa nmpk 1 kepala ka?

konfuse aku
Quote spiderman80 30-3-2018 09:43 PM
samasam90 replied at 30-3-2018 04:49 PM
dah pernah dibuat org, spidey.. iolls waktu nak mandi kat park, tetibe lak kawasan tandas tempat m ...

Spidey lah tu.



Quote Z77 2-4-2018 10:02 AM
Nokiaman replied at 30-3-2018 03:47 PM
Mesti Ummah Isle Myanmar nie...
Tak cukup dgn Ummah isle Semalaya yg kuat merembes dan menghenjut ...

memang rohingya ni..mereka ni memang sagap sex je manjang..tapi surat khabar..biasa la..kalau rohingya buat palat di tulisnya myanmar...
Quote chinta89 2-4-2018 11:11 AM
takde kije dah?

Lihat semua komen(20)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 02:47 PM GMT+8 , Processed in 0.307073 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top