Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Lori Muatan Bengkung Terbakar, Sajat Luah Rasa Sedih Dan Kecewa

30-3-2018 10:52 AM|Oleh: Saiful | Komen: 130

Usahawan kosmetik, Nur Sajat Kamaruzzaman sedih kerana lori yang membawa produk kecantikan keluaran syarikatnya terbabit dalam kemalangan.

Difahamkan lori tersebut membawa muatan bengkungnya di China dan dalam perjalanan ke lapangan terbang untuk proses penghantaran ke Malaysia.

Foto: IG Nursajat
"Sangat terkilan bila lori yang nak menghala ke lapangan terbang tu terbabit dalam kemalangan jalan raya.

"Tak boleh nak buat apa, lori dan bengkung-bengkung kami pun terbakar. Jumlah kerugian kami hampir RM350,000,"
katanya kepada mStar Online.

Pihaknya kini sedang menunggu proses insurans dan memohon agar semua pihak bersabar berikutan kemungkinan kelewatan penghantaran produk.



Tulisnya di Instagram, “Sedih sangat-sangat... Sajat baru dapat berita pagi tadi, lori yang sepatutnya menghantar ‘bekalan terakhir’ kepada kami, mengalami kecelakaan di jalan raya."



Foto: IG Nursajat
Sajat menambah, pihaknya akan mempercepatkan proses pengeluaran produk yang baharu.

Kesian Sajat, tabahlah ya. Mesti ada hikmah di sebalik semuanya.-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
12
Marah
9
Terkejut
12
Sedih
9
Lawak
9
Bosan
9
0
0
Komen: 130
Komen

Previous : Fasha Sandha Dikritik, Biarkan Jejai Cium Mulut Anak Perempuan

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote ayjay 4-4-2018 08:22 AM
Sekadar lakonan ke apa sebab lepas beberapa hati bengkung sampai kat bangjat dah.

Lain-lain Komen

Quote BoongaKertas 30-3-2018 10:57 AM
entahlah bang jat. memikirkan kamu yg boleh tahan liberalnya ni, buat meols nak respon, cash jah. tp memikirkan maybe chuols ada kebaikan yang tak diketahui, meols nak doa jer lah yg baik2 utk chuols.

Quote fushimi 30-3-2018 10:59 AM
sabar bang jat

nanti ada rezeki lagi besar untuk bang jat

Quote nooriesz 30-3-2018 11:12 AM
tuhan bg sedikit peringatann bang ajatt..
Quote myakayina 30-3-2018 11:12 AM
dah takde rezeki nak buat mcm mana..sabar jelah..
Quote shernazz 30-3-2018 11:21 AM
Uish
Lambat la nak.slim wanita di mesia nnt
Quote moonbug 30-3-2018 11:26 AM
Boleh claim insurance kan
Quote mawarika 30-3-2018 11:27 AM
Cash lah bang jat.. 350k sikit je tu.. bang jat kan kaya..
Quote Orgkgdukobesi 30-3-2018 11:29 AM
Sedih lah nok,  nanti okay lah tu ...insurans kan ada. Jangan membohong ler kalo trade internesenel takdak insuran
Quote grizz 30-3-2018 11:29 AM
uwaa..xsmpt kuruih la sblom raye..
Quote mieymiey 30-3-2018 11:30 AM
shernazz replied at 30-3-2018 11:21 AM
Uish
Lambat la nak.slim wanita di mesia nnt

3000 wanita mesia mungkin tak sempat slim sebelum raya
Quote Issandra 30-3-2018 11:30 AM
Yg nangis tu pn dah mcm kepit menangis
Quote OsHiN_hOnEy 30-3-2018 11:31 AM
Dulu kata made in korea?
Quote shernazz 30-3-2018 11:32 AM
mieymiey replied at 30-3-2018 11:30 AM
3000 wanita mesia mungkin tak sempat slim sebelum raya

Oh.mai...
Stresss semua
Dh tempah.kebaya nak.pakai lets bengkung ni...
Mcmana.ni...


Hahahahahahah
Quote mieymiey 30-3-2018 11:37 AM
shernazz replied at 30-3-2018 11:32 AM
Oh.mai...
Stresss semua
Dh tempah.kebaya nak.pakai lets bengkung ni...

HAHAHAHAHA.

Walaupun lambat sampai dan acik acik terpaksa berdiet secara ekstrem sebelum hari raya, tapi 3000pcs let's bengkung yang lambat sampai di tanah air tetap sold out yach dalam masa beberapa minit. Gittewwww penangan Sajat
Quote kedot 30-3-2018 11:39 AM
Kuat kencing Bang Jat oiii,hang nak pusing duit orang lagu mana ..dah la ambek deposit...kat China nak claim macamana woittt hahaha..oppSSS shilap kikiki katanya buat kat Korea bukan CN kikikiki
Quote imransulaiman 30-3-2018 11:40 AM
Betul ke tu lori produk dia? Entah-entah...hmmmmm
Quote shernazz 30-3-2018 11:42 AM
mieymiey replied at 30-3-2018 11:37 AM
HAHAHAHAHA.

Walaupun lambat sampai dan acik acik terpaksa berdiet secara ekstrem sebelum hari r ...

Hahahahaha
Acik acik sila buat diet cinderella
Kalau.pagi nasi.lemak
Tengahari nasi beriani
Malam.nasi tomato...
Bukan lets bengkung dah
Tu.namanya.lets gundu
Hahahahaha
Quote sapp73 30-3-2018 11:42 AM
ingatkan sajat yg menangis dlm bidio tu.....memang nampak sedih bebeno bunyinya
Quote cucuq 30-3-2018 11:42 AM
sabarlah bang jattt..dah bertudung ke bang jatt ni

Lihat semua komen(130)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top