CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Padah Makan Hasil Persundalan Kanak-Kanak

29-3-2018 05:12 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6170| Komen: 62

Description: Graduan perubatan dari universiti di Mesir didapati hidup daripada hasil melacurkan seorang kanak-kanak berusia 14 tahun, lapor Harian metro.
Graduan perubatan dari universiti di Mesir didapati hidup daripada hasil melacurkan seorang kanak-kanak berusia 14 tahun, lapor Harian metro.

Berikutan kesalahan itu, Khairul Azzuar Yusoff, 30, dikenakan hukuman penjara 10 tahun dan satu sebatan oleh Mahkamah Jenayah Seksual Kanak-Kanak di Putrajaya.



Foto: Harian Metro

Tertuduh sebelum ini mengaku tidak bersalah atas kesalahan terbabit.

Bagaimanapun, dia kemudian menukar pengakuannya selepas kes disebut semula dan pihak pendakwaan memanggil tujuh saksi memberi keterangan.

Menurut laporan, tertuduh didakwa hidup daripada hasil persundalan mangsa di Berjaya Times Square Hotel dan Service Apartment, Jalan Imbi, pada jam 2 petang sehingga 3.30 petang pada 26 Januari 2017.


Khairul Azzuar didakwa mengikut Seksyen 372A(1) Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara maksimum 15 tahun dan sebat, jika sabit kesalahan.

Tertuduh sebelum sudah dikenakan hukuman penjara 24 tahun dan 8 sebatan atas kesalahan menjadi orang tengah dan hidup atas hasil persundalan di Mahkamah Kuala Lumpur. - CARI
19

Bagus
22

Marah
17

Terkejut
11

Sedih
16

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (103 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chazey 29-3-2018 05:14 PM
Graduan perubatan?

Doktor?

Har har.

Quote chazey 29-3-2018 05:15 PM
Makan babi tak nak. Makan duit haram hasil lendir budak umo patblas nak. Bodo punya born Moslem.
Quote chazey 29-3-2018 05:17 PM
So, mana satu botak yang layak disula di tempat awam ni - botak depan ka botak belakang?
Quote precious_chicas 29-3-2018 05:17 PM
chazey replied at 29-3-2018 05:15 PM
Makan babi tak nak. Makan duit haram hasil lendir budak umo patblas nak. Bodo punya born Moslem.

I couldnt say better than that.

Quote chazey 29-3-2018 05:19 PM
Dah dapat info sapa kedua iblis botak ni:

Duo charged with 23 counts of pimping
NATION
Friday, 17 Mar 2017

2:53 PM MYT
by maizatul nazlina

image: https://www.thestar.com.my/~/media/online/2017/02/27/14/41/gavel-2.ashx/?w=620&h=413&crop=1&hash=36A412930EBAF6843D9329F03FDD262CB8D3C863


image: https://content.aimatch.com/default.gif

image: https://content.thestar.com.my/smg/settag/name=lotame/tags=

PETALING JAYA: A medical graduate and a hotel worker have been charged with 23 counts of prostitution-related offences involving five women in the Klang Valley.

Khairul Azzuar Yusoff, 28, a medical graduate, was charged with four counts of living on the earnings of prostitution and immoral activities of the victims aged between 19 and 22.

His friend Mohyuddin Ahmad Fajaruddin, 23, was charged with five counts of committing the same offences since last year.

They were charged under Section 372A(1) of the Penal Code.

On the offence of acting as an intermediary in prostitution, Khairul Azzuar was charged with seven counts and Mohyuddin with two.

Khairul Azzuar and Mohyuddin were also jointly charged with three counts of abetting each another with living on the earnings of the immoral activities of the five women.

The duo claimed trial before Sessions judge Mohamed Mokhzani Mokhtar, who set April 18 for mention.

On March 8, the duo had pleaded not guilty before Kuala Lumpur Sessions judge M. Kunasundary to 54 counts of committing the same offences involving 14 women, including two underage girls and two Indonesian women.

Khairul Azzuar, who is applying for housemanship, was also charged with raping a 14-year-old girl while he and Mohyuddin were jointly charged with three counts of acting as middlemen in the prostitution of the women.

Judge Kunasundary did not grant bail and fixed April 6 for mention.


Read more at https://www.thestar.com.my/news/nation/2017/03/17/duo-charged-with-prostitution-related-offences/#6pff8WxoDaPOYZaI.99
Quote annabellaruz2 29-3-2018 05:22 PM
chazey replied at 29-3-2018 06:19 PM
Dah dapat info sapa kedua iblis botak ni:

sial sungguh!
jantan macam ni mmg jilake!
Hidup hasil lendir orang lain!

Quote chazey 29-3-2018 05:25 PM
Sedap la korang kan mampo bela 14 pelacur. Harus puluh ribu duit lendir bulanan. Siap kau toron lagik yang umo patblas tuh. Musti mak pak kau tak sangka blaja medik tinggi2 kat Mesir ujung2 jadik bapak ayam jah. Ntah dah mati kejung ke belom meka tu bila tau cerita pasal kau.
Quote LostStar 29-3-2018 05:26 PM
setan pny jantan
Quote zeed 29-3-2018 05:29 PM
Baik la bawak grab..
Quote whitePoison 29-3-2018 05:36 PM
Belajar tinggi2 itu hasil yg die buat..najis punya perangai
Quote abangadek 29-3-2018 05:43 PM
kesiannya budak2 tu.. apelah nasib hidup jadi pelacur walaupun sedap
Quote gummiebear 29-3-2018 05:44 PM
Eh apesal keji sangat perangai. Sia2 lah kau belajar sampai ke Mesir nun kalau balik jadi bapak hayam. Stupidddddd
Quote susukambingbest 29-3-2018 05:45 PM
buang masa n duit je blajar terer, akhirnya kecundang ke lmbah jnayah. bagus la kurng sorng doc yg gatal n suka mngmbil kesmpatan. pnglman aku keje klinik zmn lps skolah dlu, 10 doc yg buat locum, 6 org smuanya jnis sundal belaka. mntang2 ada krjaya hebat, hbis disapunya budk2 yg kmaruk dgn dorng. depan pasyen ok la profesional, nmpk brkarisma tp blkng2 kuat mnyundal. ada yg staf brtaraf bini org pun sggup tadah, doc la katakn.
Quote myakayina 29-3-2018 05:46 PM
kenapalah ko sanggup buat keje mcm ni ya.. mereput la ko kt dlm sana..
Quote prettyuglybabe 29-3-2018 05:52 PM
ni setan mana terlepas ni..
berangan nak jadi firaun ke..
Quote fishcracker 29-3-2018 05:55 PM
Why oh whyyyyyy terlalu kejam!!!
Sia2 kluar duit anto pi blajo
Quote LautBiru52 29-3-2018 05:57 PM
Syaiton punya perangai
Quote M.Rose 29-3-2018 05:57 PM
Mampos la kau iblis
Perangai sial
Quote giyomi 29-3-2018 05:59 PM
mereput di sini dan di alam lagi satu...bangsattttt...nape tak jual mak, kakak, adik nenek ko sekali

Lihat semua komen(62)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 07:39 AM GMT+8 , Processed in 0.068832 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top