CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Gadis 15 Tahun Dicekup Dalam Hotel Dengan Dua Teman Lelaki

29-3-2018 04:08 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6940| Komen: 66

Description: Tindakan seorang gadis yang menginap di sebuah bilik hotel bajet bersama dua lelaki mengundang padah apabila ditangkap dalam satu operasi cegah maksiat.
Tindakan seorang gadis yang menginap di sebuah bilik hotel bajet bersama dua lelaki mengundang padah apabila ditangkap dalam satu operasi cegah maksiat.

Gadis berusia 15 tahun itu terpaksa bermalam di lokap Balai Polis Kuala Terengganu sementara menunggu perintah reman untuk sebutan kes di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Terengganu pada Khamis.

mStar Online melaporkan, turut menerima nasib yang sama adalah salah seorang teman lelakinya yang berusia 18 tahun manakala seorang lagi lelaki berusia 21 tahun dilepaskan dengan bon jaminan.

Foto: mStar Online
Kedua-dua mereka dihantar ke Pusat Pemulihan Akhlak atas permintaan keluarga masing-masing.

Sementara itu, seorang lelaki berusia 25 tahun ditangkap dengan seorang wanita yang juga seorang tukang urut.


Pasangan itu ditahan di bawah Seksyen 31 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah (Takzir) (Terengganu) 2001 kerana berkhalwat. -CARI
23

Bagus
11

Marah
10

Terkejut
9

Sedih
15

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (76 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chazey 29-3-2018 04:09 PM
Wooooowwww kinky!

Quote noor2 29-3-2018 04:10 PM
Pt3 nak oiiii........
Quote noor2 29-3-2018 04:11 PM
Mak bapak budak perempuan ni patut kena dakwa. ....
Quote chazey 29-3-2018 04:16 PM
noor2 replied at 29-3-2018 04:10 PM
Pt3 nak oiiii........

Ala. Dapat 9G pon boleh je naik tingkatan 4. Nak blaja buat hapa buat penat otak jeh. Lagi sedap ngesek.
Quote prizadane 29-3-2018 04:27 PM
15?
advanced budak-budak skrg ni
Quote noor2 29-3-2018 04:27 PM
chazey replied at 29-3-2018 04:16 PM
Ala. Dapat 9G pon boleh je naik tingkatan 4. Nak blaja buat hapa buat penat otak jeh. Lagi sedap n ...

Baik tak.payah sekolah dah dpt 9G.....haha
Quote xy_daen 29-3-2018 04:28 PM
3some..hebat ko dik...
Quote DollahRepek 29-3-2018 04:30 PM
Nanti budak lelaki tu akan didakwa atas kesalahan merogol budak bawah umur ker?
Quote si_wawa 29-3-2018 04:30 PM
hotel bajet memang la.
Pergila hotel mahal seket
Quote fushimi 29-3-2018 04:32 PM
birahnya puki ko dik

2 sekali bantai

asyik kat terengganu je

bakpe nim orang trangnung



Quote Rainrein 29-3-2018 04:33 PM
Kalu mak pak baik, kesiannye dorang.
If mak pak pun lebih kurang perangai, hmmm selayaknye la.
Quote shernazz 29-3-2018 04:33 PM
Wow siap ke pusat pemulihan akhlak..
Sebab jkm bukan mudah utk.suggest budak.budakmke pusat pemulihan.akhlak..
Depa sedaya upaya akan.cari alternatif selain tu..
Means dasat juga budak ni
Quote sarahmirza 29-3-2018 04:36 PM
15 tahun dah pandai merayau sana sini sendiri.
Mak bapak jenis tak jaga anak ke ni?
Sepatutnya mak bapak sekali kena dakwa.
Quote sarahmirza 29-3-2018 04:39 PM
shernazz replied at 29-3-2018 04:33 PM
Wow siap ke pusat pemulihan akhlak..
Sebab jkm bukan mudah utk.suggest budak.budakmke pusat pemulih ...

Maksudnya?
Zaman i sekolah dulu, ada budak2 kelas hujung yang kena masuk sekolah pemulihan..
Tak tau la apa kes tapi memang keluarga sokong budak2 tu masuk dalam.
Ada seorang tu, masa I study kat kolej, terserempak dengan dia kat Kotaraya.. masa tu dah keluar dah dari sekolah pemulihan.
Sekarang dah kahwin, elok aman2 aje, anak dia pun dah habis SPM sorang.
Menjadi la hidupnya, normal & bahagia.
Quote niena90 29-3-2018 04:44 PM
15 tahun dah masuk hotel dgn 2 lelaki??? Aku dulu gigih pegi sekolah pegi tuisyen demi nak kejar A's utk PMR. Takde plak terfikir nak bersekedudukan dlm hotel
Quote giyomi 29-3-2018 04:46 PM
klu pukz tu gatal nak berterong, mmg letak kat mana pon ttp merenyam...mgkn gak dia tipu mak bapak g grup studi wlpon sebenarnya g grup seks
Quote shernazz 29-3-2018 04:48 PM
sarahmirza replied at 29-3-2018 04:39 PM
Maksudnya?
Zaman i sekolah dulu, ada budak2 kelas hujung yang kena masuk sekolah pemulihan..
Tak ...

Maksudnya pusat pemulihan.akhlak.ni.utk.kes kes besar..
Contohnya kat kajang tu..pusat utk.pompuan sahaja..
Kes dadah..pelacuran..rompak..bunuh...gitu.la..
Ni.masa pegawai jkm tu cakap.pada kawan iols sebab dia geram.adiknya suka lari dari rumah masa sekolah...
Jadi pegawai tu.ckp try solution lain..sebab dia x galakkan.masuk situ..
Quote Nokiaman 29-3-2018 04:59 PM
Amboii..nak 3some kekdahnyaa..
Ni mesti siap buat vidio nie..
Sanggup plak eh nak kena bantai 3 some..
Quote precious_chicas 29-3-2018 05:07 PM
amboiii.....baru umur 15 tahun dah pandai men3some.

jantan2 tu sedap2 je amik kesempatan atas 'kecerdikan' subjek biology ko dik.

Lihat semua komen(66)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 06:38 PM GMT+8 , Processed in 0.081037 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top