CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Usahawan Ini Tertekan Selepas Gambar 'Dating' Dengan Elfira Loy Tular

29-3-2018 03:08 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 22460| Komen: 183|Original author: Oleh: Amirah

Description: Gara-gara dituduh menjadi punca putusnya pertunangan Elfira Loy dengan Sufian Suhaimi, usahawan muda Asyraff Mazlan menerima tekanan hebat apabila fotonya bersama Elfira tular di media sosial.
Gara-gara dituduh menjadi punca putusnya pertunangan Elfira Loy dengan Sufian Suhaimi, usahawan muda Asyraff Mazlan menerima tekanan hebat apabila fotonya bersama Elfira tular di media sosial.


Foto: IG Asyraff Mazlan
Dia dikejarkan ke hospital ibu negara dan ditahan diwad selama tiga hari. Tekanan yang dialaminya memerlukan dia berehat secukupnya dan dipantau doktor.

Foto: IG Asyraff Mazlan
"Saya mengalami sedikit tekanan sehari selepas tersebarnya foto mengatakan saya mempunyai hubungan istimewa dengan Elfira dan menjadi punca mereka (Elfira dan Sufian Suhaimi) putus tunang.


"Saya memilih untuk berehat di hospital dan cuba untuk tidak terlalu memikirkan tentang gosip yang tersebar itu. Alhamdulillah sekarang kesihatan dah okay," katanya kepada mStar Online.

Foto: IG Asyraff Mazlan
Dia juga menafikan menunaikan umrah bersama Elfira dan keluarga. Apa yang disebarkan semuanya tidak benar sama sekali.

Jelasnya dia mengerjakan ibadah secara berkumpulan dan gambar yang tular itu dimuat naik sebelum masalah pertunangan Elfira tercetus lagi.

Foto: IG Asyraff Mazlan
"Kami bukan buat umrah bersama, sebaliknya kita pergi dalam kumpulan yang ramai dan foto yang saya kongsi beserta kapsyen di Instagram hanyalah gurauan sesama teman.

"Netizen yang keluarkan semula foto itu dan kaitkan saya dengan isu putus tunang sedangkan kami mengerjakan ibadah umrah sebelum kontroversi itu timbul.

"Sebenarnya saya dah kenal keluarga Elfira sejak awal dia bergelar pelakon lagi dan kami hanya berkawan biasa sahaja," katanya.

Dia sendiri jarang berhubung dengan Elfira dan tidak mahu campur dengan masalah peribadinya. 

Foto: IG Asyraff Mazlan
"Kami jarang berhubung dan terakhir bertemu semasa sambutan hari jadi seperti dalam foto yang saya muat naik di Instagram tempoh hari.

"Sekarang ini saya tak mahu terlalu memikirkan mengenai gosip tersebut kerana ia tidak benar dan kami hanya berkawan.

"Saya pun sudah berpunya dan mujurlah kekasih faham apa yang berlaku dan tidak salah anggap dengan khabar angin ini," ujarnya.

Tidak sangka kontroversi ini membuatkan Asyraff tertekan dan dimasukkan ke hospital. Eloklah rehat dan jangan ambil peduli langsung dengan netizen. - CARI
5

Bagus
5

Marah
15

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (38 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fushimi 29-3-2018 03:10 PM
citer basi pun nak bukak thread baru

bukan ke dah ada ke
Quote silver_acid 29-3-2018 03:11 PM
pondannya stress gosip sikit terus masuk hospital
Quote prettyuglybabe 29-3-2018 03:11 PM
mencapup nak up nama ke apa..
tak lama lagi boleh la dapat datuk..
Quote cekelatkopi 29-3-2018 03:15 PM
Lainnya kepala wak doyok. Makin menipis plak nmpk
Quote BookerT 29-3-2018 03:16 PM
poyo lah kau orang ni nyah..kau orang sedar tak kau orang ni ugly couple..tapayah tertekan sangat lah nyah...kami semua tak ambil kisah pun nyah....
Quote sofiazara 29-3-2018 03:16 PM
ponen ke.
pi kawin dgn budak abis spm jelah dik. retis x sesuai dgn kao
Quote chazey 29-3-2018 03:16 PM
Mengapa taste Elfira rata2 muka ulat buku?
Quote Denco 29-3-2018 03:17 PM
alahh gelinya...klu betul x salah knp nak stress melampau
Quote VespaSilbe 29-3-2018 03:21 PM
Amboi kata stress.. sempat posing kat spital.. tunjuk stokin ngan seliper.. poyo la hang!
Quote kancilku_biru 29-3-2018 03:24 PM
Alahaii lembiknyeee ko...
Quote indenial 29-3-2018 03:26 PM
Baru gosip acah2 dh dikejarkan ke hospital. Lembiknya
Quote pichee 29-3-2018 03:26 PM
So el la yg gedik..nk celebrate besday org konon
Quote zulka 29-3-2018 03:29 PM
alaa...mamat kontrol muka nak bagi hensem ni lagi...
bosan la  
Quote chicozinn 29-3-2018 03:29 PM
ponen sangat stres sampai masuk spital..eeeuuwwwwww!!!
Quote missHIJAU 29-3-2018 03:36 PM
Stress sampai msk spital katanya. Belum lg kene kecam oleh mak kucing . Mau kemurungan nnt
Quote petit-saconnex 29-3-2018 03:38 PM
yakloh mamat bines impotekspot mana la pulak nak cari publisiti murahan ni
Quote Orgkgdukobesi 29-3-2018 03:40 PM
Duk diam2 sudah,  sibuk nak kluarkan statement  jugak mamat nih
Quote KendallJenner 29-3-2018 03:41 PM
Gedik nya hahaha
Quote gopal 29-3-2018 03:54 PM
masuk sepital pun posing ke...muka takde mcm org sakit langsung...

Lihat semua komen(183)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 09:11 PM GMT+8 , Processed in 0.076302 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top