CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mudah Serasi, Zahirah Macwilson Seronok Disamping Syafiq Kyle

29-3-2018 12:56 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 99479| Komen: 1303|Original author: Oleh: Amirah

Description: Zahirah Macwilson tidak menafikan bahawa dia gembira dapat berganding bahu bersama Syafiq Kyle dalam drama Tak Ada Cinta Sepertimu.
Zahirah Macwilson tidak menafikan bahawa dia gembira dapat berganding bahu bersama Syafiq Kyle dalam drama Tak Ada Cinta Sepertimu.

Penggambaran drama ini juga berjalan dengan lancar seperti yang diatur dan memuji sikap Syafiq Kyle yang memberi kerjasama yang baik untuk gandingan pertama mereka.

Foto: IG Zahirah Macwilson
"Ini merupakan gandingan sulung saya bersama Syafiq dalam sebuah drama bersiri. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.

"Keserasian itu kami dapat dengan cepat. Dia sangat profesional dan memberikan komitmen terhadap kerjayanya. Saya selesa berlakon disamping Syafiq dan berharap penonton dapat merasakan apa yang kami cuba sampaikan," katanya pada Astro Gempak.


Foto: IG Zahirah Macwilson
Apa yang membuatkan dia paling seronok adalah dapat berlakon disamping ayahnya, Zainol Macwilson dalam drama ini.

Foto: IG Zainol Macwilson
"Tak Ada Cinta Sepertimu juga menjadi drama bersiri pertama saya bergandingan dengan ayah. Alhamdulillah, saya rasa sangat gembira kerana dapat berlakon dengan ayah sendiri dan perkara tersebut memudahkan saya untuk menjayakan watak Athea.

"Ayah sering membantu saya untuk menjayakan watak-watak sukar yang memerlukan penguasaan emosi. Ayah juga memberikan tunjuk ajar sepanjang berada di set penggambaran," katanya lagi.

Foto: IG Zahirah Macwilson 
Drama rantaian ini merupakan adaptasi novel karya Anna Milia dan akan bersiaran sehingga 16 episod. 

Zahirah dan Syafiq merupakan pelakon yang sedang meningkat naik. Moga kerjaya dalam bidang lakonan bertambah baik dan tidak tenggelam dengan kemunculan bakat baru. - CARI
3

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
7

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (23 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • fazila17

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote helicornia 29-3-2018 01:05 PM
dua2 berlakon ok..ost citer ni pun best omg suara marsha{:good
Quote ira_229 29-3-2018 01:06 PM
Cerita ni mmg best...i tertunggu2 nak tonton ep. seterusnya....tapi bapak zahira kenapa berlakun kayu walaupun dah otai....zahira berlakun on point suka tengok..n syafiq good job lakunan menjadi...harap takde adengan gesel mengesel mcm mr photographer.
Quote minguk 29-3-2018 01:08 PM
apesal syafiq kyle ni macam muka roy kapilla?
Quote minguk 29-3-2018 01:09 PM
ira_229 replied at 29-3-2018 01:06 PM
Cerita ni mmg best...i tertunggu2 nak tonton ep. seterusnya....tapi bapak zahira kenapa berlakun kay ...

hahahah i pun perasan si zainol no berlakon kayunye la hai... kejap awak, kejap aku cakap dengan bininya..
bininya jugak relaks berscandal dengan laki lain..
Quote kakasotong2 29-3-2018 01:10 PM
Hensem capik dlm drama ni. Zahirah mmg dr dlu meols suka tgk dia blakon. Dua2 best berlakon. Lps KPR citer TACS ni meols follow rapat2 dok berangan kikikikiki
Quote rosannazmia 29-3-2018 01:19 PM
ira_229 replied at 29-3-2018 01:06 PM
Cerita ni mmg best...i tertunggu2 nak tonton ep. seterusnya....tapi bapak zahira kenapa berlakun kay ...

Meols ingat meols sorang je tgk bapak ZM ni agak kayu esp part jerit2 tangkap marah bini dia tu...zm mmg on point brlkn .sukaaaa sgt drama ni n gadingan dua ketoi ni mmg best..naik % syafiq kyle dlm indeks pencapaian plkn kesukaan aku..huahuahua
Quote chipsmoremore 29-3-2018 01:22 PM
Jalan cerita menarik, pelakon semua bagus x de unsur kekayuan dlm cerita ni, bdk2 tu pun mmg pandai berlakon... cuma bapk zahirah tu je ade kekayuan sikit sib baik part dia sikit je

Ni produksi rosham nor kan... gandingAn hero n heroin yg mantap sweet gojes n dan ada kimia

Shafiq n zahirah mmg sepadan

Akak sukaaaa {:hooray
Quote tomaz 29-3-2018 01:23 PM
Walaupun mekzah nampak so so bertudung tp ruhainies kemut tetap x boleh lawan mekzah. Bertiang kena tinggal
Quote missinpiece 29-3-2018 01:26 PM
Comey dia nih pakai tudung
Quote leezzaliza 29-3-2018 01:27 PM
Errr bibir zahirah mmg mcm tu ke.. jenis kering mengelupas...
Quote iszaura30 29-3-2018 01:28 PM
ok la layan cite ni
Quote ira_229 29-3-2018 01:29 PM
chipsmoremore replied at 29-3-2018 01:22 PM
Jalan cerita menarik, pelakon semua bagus x de unsur kekayuan dlm cerita ni, bdk2 tu pun mmg pandai  ...

cuma syg syafiq ketot klu berdiri sebelah zahira....ada part i pun terperanjat syafiq jadi tinggi dari zahira i rasa dia berdiri atas bangku...
Quote haliamerah 29-3-2018 01:31 PM
tomaz replied at 29-3-2018 01:23 PM
Walaupun mekzah nampak so so bertudung tp ruhainies kemut tetap x boleh lawan mekzah. Bertiang kena  ...

ruhainies...fesyen ntah hape2...xsesuai lgsung jdk pempuan diva dlm cite ni...
Quote CiliPadiSedap 29-3-2018 01:31 PM
ada satu video ayah zahirah betul2 marah syafiq kyle dekat grill rumah rupa2nya ayah nya berlakon sekali
Quote pakderis 29-3-2018 01:32 PM
best cite ni
Quote shailyvelera 29-3-2018 01:36 PM
mcm best, aku x tgok plak..dah banyak episod ke ?
Quote cmf_shya 29-3-2018 01:39 PM
bukan la peminat kedua2nya..tp both of them mmg pandai berlakon..terjatuh suka dh kat kedua2 nie..cerita nie pun best..
Quote amyza82 29-3-2018 01:50 PM
Ingat x best citer ni but bila dh tgk best 2 ketul ni.  X nk acah2 bersemut.
Quote yancute79 29-3-2018 01:50 PM
cmf_shya replied at 29-3-2018 01:39 PM
bukan la peminat kedua2nya..tp both of them mmg pandai berlakon..terjatuh suka dh kat kedua2 nie..ce ...


Sama la kita..dh trlekat plk ngn drama TACS ni..x sbr2 nk tgk episode seterusnya

Lihat semua komen(1303)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 11:50 PM GMT+8 , Processed in 0.069437 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top