CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bawa Lari Pesakit Mental, Pakar Psikologi Ditahan Polis

28-3-2018 12:05 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3247| Komen: 13

Description: Pakar psikologi wanita ditahan selepas membawa lari pesakit mental lelaki yang berbahaya dari Hospital Arkansas, Amerika Syarikat.
Pakar psikologi wanita ditahan selepas membawa lari pesakit mental lelaki yang berbahaya dari Hospital Arkansas, Amerika Syarikat.

Memetik Arkansas Times, Michelle Messer didakwa membantu Cory Chapin, 46, lari dari hospital berkenaan melalui Unit Forensik sebelum menaiki kereta jenis Mazda 3S berwarna biru milik Michelle pada 20 Mac lalu.




Polis kemudian berjaya mengesan mereka di Clark County, Nevada sebelum dibawa ke Pusat Tahanan Clark County.

Ini merupakan kali kedua Cory melarikan diri ke Clark County. Rekod mahkamah menunjukkan dia dimasukkan ke hospital berkenaan pada 2015 selepas dituduh melakukan penculikan dan penyalahgunaan dadah serta mencuri.

Cory yang melarikan diri pada Februari 2016 ketika dua hari 'bercuti' dari Arkansas untuk melawat bapanya, ditemui semula di Las Vegas pada Oktober dan dipindahkan ke unit psikiatri pada November.




Sementara itu, Astro AWANI melaporkan, tiada laporan menunjukkan kedua-dua mereka memiliki sebarang hubungan romantik, malah Michelle dipercayai menjalin hubungan sejenis dengan pasangannya, Judith Lewis dan tinggal bersama di Sherwood.


Foto: Mail Online

Difahamkan, ketika soal siasat Cory mendakwa dia menerima arahan daripada Tuhan yang mengarahkannya untuk menculik dan merogol wanita yang memotong rambut.

Dia bagaimanapun didapati tidak bersalah atas alasan menghidap masalah mental.

Pada 2015, doktor mendakwa Cory menghidap masalah bipolar dan memerlukan rawatan bagi mengelak melakukan serangan. - CARI
13

Bagus
16

Marah
22

Terkejut
20

Sedih
13

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LipasComel 28-3-2018 12:33 PM
acah2 harley quinn la tu doktor ni
Quote sapeka 28-3-2018 12:40 PM
depa bercinta kot
Quote honeybee1802 28-3-2018 12:44 PM
sapeka replied at 28-3-2018 12:40 PM
depa bercinta kot

Doc tu lesbian la...
Quote insulin 28-3-2018 01:00 PM
Bad boys sentiasa mendapat ruang di hati wanita....
Quote CiliPadiSedap 28-3-2018 01:20 PM
xsangka kt amerika ada tanjung rambutan
Quote minguk 28-3-2018 01:59 PM
doctor pun ada masaalah mental ke?
Quote najib888 28-3-2018 02:47 PM
CiliPadiSedap replied at 28-3-2018 01:20 PM
xsangka kt amerika ada tanjung rambutan

Ada.. Cape of Singapore Lychee, Arkansas
Quote batmana 28-3-2018 02:52 PM
mgkin pesakit mental ni pandai mengayat dari manusia normal..
Quote edee_91 28-3-2018 09:57 PM
minguk replied at 28-3-2018 01:59 PM
doctor pun ada masaalah mental ke?

sarkastik ek?

Quote sapeka 29-3-2018 08:07 AM

hahahahaha
ingt bercinta
gigih beno bawa lari pesakit
macam ada chemistry gitu
Quote minguk 29-3-2018 08:24 AM

hehe tanya saja.. terpulang pada tafsiran..
Quote pinkpunk 29-3-2018 10:00 AM
siapa yg mental ni?
Quote dani-rox 29-3-2018 08:56 PM
doktor pun boleh di saiko oleh pesakit sundirik

sibbaik minah tu lesbo, baru nak tuduh ada hubungan chenta tadi

[youtube]kimPUWSwxIs[/youtube]

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 12:11 AM GMT+8 , Processed in 0.093410 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top