CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

DJ Wanita Terkenal Malaysia Lunyai Dibelasah Kekasih

23-3-2018 05:27 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 17705| Komen: 110

Description: DJ wanita terkenal Malaysia, Leng Yein mendedahkan foto mukanya yang berdarah teruk di Facebook, akibat dipukul bekas teman lelaki.
DJ wanita terkenal Malaysia, Leng Yein mendedahkan foto mukanya yang berdarah teruk di Facebook, akibat dipukul bekas teman lelaki.

Dalam entrinya itu dia menyatakan sepanjang berkasihan selama dua tahun, lelaki berkenaan memang selalu bersikap ganas.



Yein, 33 cedera di kepala dan menyebabkan ianya terkena rambut dan tangannya.

Foto: Facebook
Malay Mail Online melaporkan,adik perempuan Yein, Leng Sean yang juga merupakan seorang personaliti media sosial turut diugut bunuh.

Foto: Facebook
Sumber menambah, beberapa jam sebelum itu, Yein ada membuat Facebook Live menyaksikan pertengkarannya bersama lelaki tersebut.


Pasangan tersebut saling menjerit antara satau sama lain sebelum Yein menguncikan diri dalam bilik dan menangis.

Wanita berkenaan kemudiannya memuat naik status mengatakan, “tolong saya” dan “dia tutup Wi-Fi saya, tolong saya”. -CARI
16

Bagus
10

Marah
14

Terkejut
23

Sedih
26

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (95 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pooh~key 23-3-2018 05:31 PM
Main ugut bunuh sampai dek? Akak seru dekkk.... golongan mental please jangan berangan nak berkapel-kapel lepas tu buat anak pulak tu lagi, dekkkk.... babi dek!
Quote anony-mous 23-3-2018 05:40 PM
Kesiannya. Nasib baik sheol jd brani skg. Hrap polis tgkap bf sheol
Quote Maideen. 23-3-2018 05:43 PM
Ini lah jadinya bila hudud mudud tidak dilaksanakan dan Isle tidak dijadikan panduan hidop......

Wallahualam.
Quote AbukRokok 23-3-2018 05:43 PM
seksi... main kat club plak
byk lelaki mengendeng.... si lelaki rasa insecure
Quote CiliPadiSedap 23-3-2018 05:47 PM
kadang2 yang muka cantik ni tak bahagia ek? kasihan sis vokuru walaupun kopek sahaja xcantik tapi turut tak bahagia
Quote shernazz 23-3-2018 05:47 PM
Ngerinya.darah di.kepala.tu...
Eee..
Quote idakamaruddin 23-3-2018 05:51 PM
igtkan ummah melayu je guna pakai konsep asalakn berlaki /asalkan berjantan

Quote auntyonion 23-3-2018 05:54 PM
Blh x sesape translate {:run
Quote moocoww 23-3-2018 05:58 PM
Adoiii sampai mcmtu skali...kejam btol
Quote L211 23-3-2018 05:59 PM
org kuantan si leng yein ni... janda xde anak.. pernah berkahwin.
Quote noor2 23-3-2018 06:06 PM
Cuma paham nan Peng you ja....hehe
Quote mesmerize 23-3-2018 06:09 PM
lah dj leng yein ni.. biasa2 aje muka sheols rupanya. kat instagram kemain muka macam barbie doll.

Quote cmf_conan 23-3-2018 06:19 PM
dj terkenal?? aku tak kenal pong
sapa dia ni?
Quote dani-rox 23-3-2018 06:21 PM
CiliPadiSedap replied at 23-3-2018 05:47 PM
kadang2 yang muka cantik ni tak bahagia ek? kasihan sis vokuru walaupun kopek sahaja xcantik tapi tu ...

obsesnya akak cili dgn akak vokuro
Quote Artemesiaa 23-3-2018 06:24 PM
Jenis mental kuat mukul apa2 bangsa pun ada je species ni.  Eloklah dah berani bersuara sampai bila nak jadi punching bag kan.
Quote chazey 23-3-2018 06:25 PM
AbukRokok replied at 23-3-2018 05:43 PM
seksi... main kat club plak
byk lelaki mengendeng.... si lelaki rasa insecure

Yeap, ini memang kes jeles. Jantan tu tudoh awek dia tino murahan. Tengok la muka jantan tu gimana. Selayaknya jeles tahap psiko dah ropa tiada gundut pula.
Quote dani-rox 23-3-2018 06:27 PM
Good for you, Leng Yein. It takes a lot of strength and courage to leave an abusive relationship.
Quote CiliPadiSedap 23-3-2018 06:35 PM
dani-rox replied at 23-3-2018 06:21 PM
obsesnya akak cili dgn akak vokuro

hari tu kt mrt merdeka nak pg pudu sentral kopek sis vokuru tercepit. nasib baik xputus merah padam muka dia tahan malu.. kaka dh pesan kalau pakai bra letak manila kad, nanti puting terjojol tu yang tercepit
Quote munchkin 23-3-2018 06:36 PM
Tak paham. Dlm video rambut pink. Pastu gambar kepala berdarah rambut blond

Lihat semua komen(110)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 05:28 AM GMT+8 , Processed in 0.097433 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top