CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Hati Hancur Dikecewakan Lelaki, Wanita Ini Pilih Untuk Mengahwini Kucing

23-3-2018 03:39 PM| Diterbitkan: Cari-Ghafar| Dilihat: 5923| Komen: 29|Original author: Oleh: Ghafar Nawi

Description: Kecewa dalam percintaan adalah sesuatu yang normal. Rata-rata daripada kita pernah dikecewakan suatu ketika dahulu. Tiada jaminan bahawa sesuatu perhubungan akan kekal keakhir hayat. Namun, perkara ya ...
Kecewa dalam percintaan adalah sesuatu yang normal. Rata-rata daripada kita pernah dikecewakan suatu ketika dahulu. Tiada jaminan bahawa sesuatu perhubungan akan kekal ke akhir hayat. Namun, perkara yang wajib dilakukan selepas putus cinta adalah meneruskan kehidupan. Bagi Barbarella Buchner, jodohnya kini bukan dengan manusia. Kini Barbarella bahagia setelah berkahwin dengan Spider dan Lugosi. Ambil perhatian ya, Spider dan Lugosi adalah kucingnya!


Sumber: huffingtonpost.com
Setelah mempunyai kekasih selama 7 tahun dan dikecewakan, Barbarella mengambil keputusan untuk tidak membuka hatinya untuk orang lain. Hatinya kini telah dimiliki oleh 2 ekor kucing kesayangannya dalam satu upacara kecil secara atas talian, seterusnya menjadikan mereka pasangan suami dan isteri.

Sumber: mirror.co.uk
Majlis itu berlangsung dalam sebuah laman web 'marryyourpet.com' selepas membayar £20 (RM120) dan menekan butang 'I Do' dalam laman web itu. Dalam laman web tersebut juga diletakkan juga beberapa garis panduan kepada 'bakal' pengantin yang wajib dipatuhi. Antaranya adalah untuk tidak menganiaya haiwan kesayangan itu dalam apa jua cara. 

Menurut Barbarella, seorang pereka laman web, kucingnya membantunya untuk kembali menjalani kehidupan normal setelah berpisah dengan kekasihnya. "Jika kucingnya mati, saya tidak akan mengahwini kucing yang lain.

Sumber: kknews.cc
 Kalau ada lelaki yang ingin mengetuk pintu hatinya, terus terang saya katakan yang saya telah berkahwin dengan kucing," ujarnya. Walaupun ramai berpendapat yang Barbarella pelik, tetapi sebagai seorang yang hati kering, Barbarella langsung tidak mempedulikannya.

Dua 'suaminya' itu dipeliharanya sejak 12 tahun lalu selepas mengambilnya dari pusat perlindungan kucing di London.

Nasib baik haiwan peliharaannya kucing, cuba kalau bela ular ke, ignuana ke, masih ke mahu kahwin? -CARI
15

Bagus
7

Marah
7

Terkejut
13

Sedih
10

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (61 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Minami2013 23-3-2018 03:46 PM
Pelik2 manusia skrg... kawin ngan patung.. binatang...
Quote DennisTrillo 23-3-2018 03:47 PM
Sampi 2 ekor dia bantai... cmne lah rupa anak diorg nnt kann..hmmm ummah yg sesat cm gini lah gaya
Quote zulka 23-3-2018 03:51 PM
cakap je la lebih baik bela kucing dari org kan senang....takyahla nk ckp kawin dgn kucing tu, takkan ko nk bersetubuh plak dgn kucing tu, kalau dgn anjing logik la juga
Quote AbukRokok 23-3-2018 04:12 PM
mesti anak dia comel nti?
Quote Miming2 23-3-2018 04:13 PM
Hahha parah dah perempuan ni
Quote shernazz 23-3-2018 04:50 PM
Spider?
@spiderman80 kenapa awak sampai hati mengahwini dia?
Quote spiderman80 23-3-2018 09:32 PM
shernazz replied at 23-3-2018 04:50 PM
Spider?
@spiderman80 kenapa awak sampai hati mengahwini dia?

Hahahaha...



Quote armin 24-3-2018 01:44 PM
Yg untung website tu. Boleh la buat duit kt malaysia siapa nk kahwin dgn kucing
Quote emariesadnan 24-3-2018 10:19 PM
haahaaahahhahahh
Quote che-cikL 24-3-2018 10:31 PM
Kucing 12 tahun dah tua renta dah tu... Hahaha
Quote kikiharris 25-3-2018 04:14 PM
stay single jelah sis..
tapi tak boleh lawan dgn satu article iols pernah baca..kahwin dgn diri sendiri.minah african mana ntah. ingat lagik dia pakai wedding dress ala kemban kaler purple.adoii,macam2
Quote iznanaziz 26-3-2018 02:50 PM
zulka replied at 23-3-2018 03:51 PM
cakap je la lebih baik bela kucing dari org kan senang....takyahla nk ckp kawin dgn kucing tu, takka ...

tu la pasal.
ckp je la, lebih rela mengabdikan diri dgn membela binatang.
Quote bloodyamuk 27-3-2018 02:41 AM
muka miaw tu tak rela ahahaha
Quote mesmerize 30-3-2018 10:27 AM
tak payah la sampai nak kawen ngan kucing2 tu sis
bela macam anak sudeh la
Quote chauky314 3-4-2018 03:13 PM
apa dia buat ngan kucing tu agaknya....
Quote chauky314 3-4-2018 03:14 PM
apa dia buat agaknya ngan kucing tu yer
Quote mamaezah 3-4-2018 04:01 PM
OMEYNYA MEOW TU BAKA APA LA GAMAKNYA!
Quote mattzzx 4-4-2018 11:37 AM
macam macam lah...
Quote komorebi 4-4-2018 06:26 PM
kucing tu macam kembar plak

Lihat semua komen(29)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 05:47 AM GMT+8 , Processed in 0.082765 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top