CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bayi Cedera Otak Dibelasah Bapa Hanya Kerana Mahukan Anak Lelaki

22-3-2018 02:53 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4309| Komen: 33

Description: Sadis, seorang bayi perempuan parah selepas menjadi mangsa kemurungan bapanya yang mahukan anak lelaki.
Sadis, seorang bayi perempuan parah selepas menjadi mangsa kemurungan bapanya yang mahukan anak lelaki.

Memetik Mirror, bayi malang itu juga dibelasah Dr Jason Bittner, 33, kerana cerewet dan sering menangis.


Polis di Mason, Ohio berkata, serangan yang dilakukan pada bulan lalu itu menyebabkan bayi berusia 3 bulan berkenaan mengalami kecederaan pada otak dan retak tulang di beberapa bahagian tubuhnya.


Foto: Mirror

Pakar kiropraktor itu berkahwin dengan isterinya, Casey dan memiliki dua anak perempuan.

Anak bongsu mereka lahir pada November lalu dan pasangan terbabit ada memuat naik gambar mereka di hospital tersenyum gembira sambil memegang bayi yang baru lahir itu.


Bagaimanapun, pendakwa David Fornshell memberitahu Fox 19 bahawa hakikatnya, Bittner tidak gembira dengan kelahiranbayi perempuan itu kerana dia mahukan anak lelaki.

Memetik Mirror, Bittner didakwa atas kesalahan menyerang dan membahayakan nyawa kanak-kanak. - CARI
10

Bagus
13

Marah
8

Terkejut
20

Sedih
10

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (82 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rifaa 22-3-2018 02:58 PM
sian baby yg xbersalah
Quote prettyuglybabe 22-3-2018 03:02 PM
macam tak percaya je
Quote BoongaKertas 22-3-2018 03:12 PM
weh, besarnya bicep heols! ni kalau smack down meols, mau koma gak lah ni. apetah lgi smack down baby.
Quote barfi 22-3-2018 03:13 PM
Potong aje la kote ko tu. Beso saja tapi tak berguna. Badan beso kote beso tapi otak kecik pergi bunuh diri ajelah..
Quote grizz 22-3-2018 03:14 PM
sedey nye..cian baby tu..
Quote HoneyManjer 22-3-2018 03:18 PM
Bongok! Nate baghuk sungguh {:freak
Quote Modngengade 22-3-2018 03:19 PM
ummah kokesen telah mengambil pakai amalan kaum arab jahilliah kan?
Quote haryatie 22-3-2018 03:33 PM
gilerrrrrrrr
Quote niena90 22-3-2018 03:47 PM
Ko patut salahkan diri ko la nape bukan sperma jantan yg disenyawakan dgn ovum  tu.  Pegi belasah baby tu watpe? Bukan salah dia pun!
Quote batmana 22-3-2018 03:48 PM
bodoh pnya jantan..
doktor plak tu

doktor from hell!!
Quote ladybugz 22-3-2018 04:06 PM
Mat saleh pprt x bertamadun ni.
Quote dani-rox 22-3-2018 04:14 PM
Kokesen biol nih doktor ka apa? Jantina anak kan ke ditentukan oleh sperma dia yg sama ada membawa kromosom x atau y. Sebelum pukul anak bini, baik ko tumbuk kantung telor ko tuh sampai pecah. Bodoww.
Quote Otaku85 22-3-2018 06:11 PM
Ingatkan orang islam yg buat hal
Quote krustykrab 22-3-2018 06:18 PM
dani-rox replied at 22-3-2018 04:14 PM
Kokesen biol nih doktor ka apa? Jantina anak kan ke ditentukan oleh sperma dia yg sama ada membawa k ...

Haahahaha, tersembur air aku
Quote chazey 22-3-2018 06:20 PM
Boleh la geng dengan bapak from hell Pineng mari yang belasah dan cabul anak sampai mati tu khen.
Quote kamilaa 22-3-2018 10:01 PM
Teruk punya manusia
Quote kamilaa 22-3-2018 10:01 PM
Teruk punya manusia
Quote kamilaa 22-3-2018 10:01 PM
Teruk punya manusia
Quote AmandaRollins 22-3-2018 10:54 PM
Mental kot dr ni..baby sendiri pun nk dera..mmg sah mental

Lihat semua komen(33)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 11:27 PM GMT+8 , Processed in 0.105228 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top