CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Tahu Kau Kaya, Tak Payahlah Hina"- Jawapan 'Euww' Ameera Khan Undang Kemarahan Ramai

21-3-2018 11:06 AM| Diterbitkan: Cari-Aimi| Dilihat: 5053| Komen: 19|Original author: Oleh: Aimi

Description: Ameera Khan, tak payah dikenalkan lagi pun mesti ramai dah tahu kan?
Ameera Khan, tak payah dikenalkan lagi pun mesti ramai dah tahu kan?

Banyak juga kontroversi yang melanda dirinya. Baru sahaja, adik kepada Neelofa ini buat hal lagi. Katanya dia menghina satu jenama telefon bimbit.

Tonton videonya di bawah.


Dalam rakaman tersebut, Ameera disuruh memilih antara iPhone atau Smasung. Dan jawabnya, "Euww Samsung?"

Gara-gara jawapan yang seolah-olah menghina tersebut, Ameera benar-benar menimbulkan kemarahan ramai. Apa lagi, memang teruklah dihentam!


Ramai yang berang kerana sebelum ini Ameera mendapat tajaan sebuah telefon Samsung dari Senheng. 

Ada juga yang meminta Senheng ntuk menarik balik kontrak dari Ameera Khan.


Mungkin Ameera Khan selepas ini perlu berjaga-jaga, dan lebih peka dengan isu sensitif seperti ini? -CARI
4

Bagus
6

Marah
6

Terkejut
8

Sedih
10

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (41 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 21-3-2018 12:55 PM
yang pi layan lagi bbnu ni wat apa..
berambus je la dari ig twitter dia tu..
Quote Kadaisaku 21-3-2018 01:37 PM
Travis n drake pilih travis? Ewwwww
Quote idakamaruddin 21-3-2018 01:52 PM
pmpn ni tak tau apa function dia kt dunia ni

yg korang follow melayan kebatakan pmpn ni buat apa

Quote fishcracker 21-3-2018 02:14 PM
sape die ni {:dot
Quote qistiena 21-3-2018 03:31 PM
ok next...
Quote miznora 21-3-2018 03:34 PM
aku je ke prasan mulutnya asyik tenganga2 je
Quote Artemesiaa 21-3-2018 03:40 PM
Kowser melayan
Quote ctaz 21-3-2018 03:44 PM
byk betol la org giler zaman sekarang nih.......
Quote Joannalee 21-3-2018 07:52 PM
Biar la die nak eeeeuuuu keee ooowee ke ape ke... korg layan kenapa ...
Quote mjla 21-3-2018 09:39 PM
Euwww tu apa maksud dia????
Quote domestobot 21-3-2018 10:31 PM
miznora replied at 21-3-2018 03:34 PM
aku je ke prasan mulutnya asyik tenganga2 je

nganga sebab dulu lama sangat kena pakai braces, sekarang lepas geram nak tunjuk gigi tersusun rapi.
Quote SayaSayangMama 21-3-2018 11:23 PM
Nk tanya la dia ni kerja apa sibuk berchanel bagai mekap semedang semua high end brand...
Quote MarryPottet 22-3-2018 01:07 AM
euwwww....amira who????
Quote L211 22-3-2018 01:56 AM
layak ke dia jadi figura... euwwwwww
Quote mohdcrow 22-3-2018 08:44 AM
ramai yg pakai iphone sbb status je...nampak bnyk duit...
ramai dah yang aku jumpa siap tanya...boleh ke tengok email kat phone?
Quote syidasaleh 22-3-2018 07:06 PM
domestobot replied at 21-3-2018 10:31 PM
nganga sebab dulu lama sangat kena pakai braces, sekarang lepas geram nak tunjuk gigi tersusun rap ...

Dia pakai braces eh?dulu kecik2 comel jah skrg ngapee over sgt dik.nak jd retis kah?
Quote domestobot 22-3-2018 09:07 PM
syidasaleh replied at 22-3-2018 07:06 PM
Dia pakai braces eh?dulu kecik2 comel jah skrg ngapee over sgt dik.nak jd retis kah?

dulu2 gambar dia kat IG mana ada dia senyum buka mulut, senyum simpul je. baru2 ni jela dia ada post gambar senyum nampak gigi dan makan dengan yakin
Quote jeligoreng 23-3-2018 04:43 PM
Kadaisaku replied at 21-3-2018 01:37 PM
Travis n drake pilih travis? Ewwwww

Bukan dia nak tiru Kylie ke?Sampai yang tu pun pilih travis EWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
Quote Psfzi 25-3-2018 10:08 AM
Spoilt brat {:yameteh

Lihat semua komen(19)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 03:14 AM GMT+8 , Processed in 0.082846 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top