CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Epik, Genius!" - Remaja Malaysia Dipuji Pengarah Filem Avengers Kerana Video Ini!

19-3-2018 01:50 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 4028| Komen: 12|Original author: Oleh: Ain

Description: Eh, eh? Malaysia pun ada pasukan Avengers sendiri lah! Kalau tak percaya, anda kena tengok video di bawah.
Eh, eh? Malaysia pun ada pasukan Avengers sendiri, lah! Kalau tak percaya, anda kena tengok video di bawah.

Okey, sebenarnya mereka bukanlah pasukan Avengers Hollywood yang mantap tu, sebaliknya mereka hanya sekumpulan anak tempatan yang membuat trailer bagi filem Avengers: Inifinity Wars versi Malaysia.

Mungkin kebosanan, maka terhasillah trailer versi 'baru' ini. Kalau anda tonton treiler hasil ciptaan mereka ini, memang boleh terguling-guling ketawa.

Bagaimanapun, jangan dipandang sebelah mata tau! Nampak macam cikai, tapi video yang dimuat naik menerusi laman Twitter Aiman Sany ini sudah tular satu dunia hingga mencecah jutaan tontonan!

"Siapa boleh buat lebih baik? @MarvelStudios," tulis Aiman.






Amacam? Mesti pembaca tak kering gusi, kan? Melihatkan kostum dan alatan digunakan saja dah cukup untuk buat penonton geli hati. Itu belum lagi lakonan mereka.

Memang epik dan padu hasil mereka sampaikan ia turut menarik perhatian pengarah filem berkenaan iaitu Russo Brothers!

"Aiman. Kalian memang genius. Mahu mengarah filem Avengers 5?"
tulis Russo Brothers.





Memang tak dinafikan, rata-rata netizen memang terhibur dengan hasil anak muda kita ini. Ada juga yang mencadangkan mereka mmebuat duit dengan video berkenaan.


Hantar ke 9gag, mana tahu boleh untung

 


"Gila lah otak mereka, di asrama pun boleh jadi,"
komen netizen.
 




'Orang luar' pun tergugat dengan bakat mereka, tau!

 





Banyak-banyak adegan dalam trailer Aiman, babak mana paling melucukan? Ramai yang kata 'efek Coco Crunch'.
 

Foto: Twitter

Bagaimana pula dengan anda? Apapun, tahniah diucapkan kepada Aiman dan sahabat. Bangga sekejap sebagai anak Malaysia. Syabas! - CARI
27

Bagus
34

Marah
19

Terkejut
18

Sedih
21

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (138 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote moonbug 19-3-2018 02:05 PM
OK nak gi tgk jap
Quote HoneyManjer 19-3-2018 02:13 PM
Ntahla aku rasa mamat tu perli...tapi video kome mmg lawok!!! Hahahahahahahahahha{:hooray
Quote nisako 19-3-2018 02:38 PM
mmg lawak la................ hahaaaaaaa
Quote hady_vit 19-3-2018 03:42 PM
https://www.youtube.com/watch?v=RvocyODKgkY

budak2 (link kt atas) ni dah buat dulu sebelum video tu. bagi aku lagi kelakar.
Quote BebeQ 19-3-2018 03:58 PM
hahaha..aku terhibur pulak nengoknya.
Quote JiEunTak 19-3-2018 04:05 PM
aku rasa mcm Russo bros tu just being sarcastic
Quote salmon-suki 19-3-2018 04:43 PM
Koko krunch tu mmg x menahan..tergolek2 gitu..comeiyl gilerrr{:run{:run
Quote meisapoya 19-3-2018 06:19 PM
Koko krunch pon boleh dek
Quote Jorja 20-3-2018 12:13 AM
Kalau dolu dolu tahun 90 an perkataan epic bukan senang senang digunakan. Sekarang ni yg mcm ni pun kira epik ya
Quote cekenit 20-3-2018 10:05 AM
Haha ngek betol laa
Quote krustykrab 20-3-2018 10:32 AM
Jorja replied at 20-3-2018 12:13 AM
Kalau dolu dolu tahun 90 an perkataan epic bukan senang senang digunakan. Sekarang ni yg mcm ni pun  ...

language evolved kak...biasa teenagers yg coined new words & phrases

mcm BM gak, kdg aku tak faham anak aku nk ckp apa...gentel la,
Quote aunisofia 20-3-2018 11:03 AM

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 04:50 AM GMT+8 , Processed in 0.079305 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top