Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Khai Bahar Ada Hubungan Apa Dengan Wany Hasrita?

14-3-2018 04:52 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 3780| Komen: 36

Rasanya semua dah sedia maklum Wany Hasrita baru-baru ini dimasukkan ke dalam hospital kerana dijangkiti Influenza B.

Katanya semasa penyanyi ini dikuarantin, Khai Bahar ada datang untuk melawatnya.

Walau bagaimanapun bila ditanya, Khai tidak mahu mengulas lanjut mengenainya.

Kata Khai, melawat atau tidak itu adalah rahsianya.



Foto: IG Khai Bahar
Biarlah rahsia, saya tidak mahu orang salah faham dengan kenyataan saya dan boleh mengundang fitnah.

"Soal melawat atau tidak tidak perlu saya ulas lanjut," katanya kepada Astro Gempak.

"Apa yang saya lakukan bersama kawan-kawan saya biarlah ikhlas, apabila sudah rapat dan selalu menghadiri acara bersama-sama, peminat nampak kami 'sweet'.

"Kalau sebelum ini dengan Wany, baru-baru ini ada pula peminat cakap saya rapat dengan Ara Johari.

"Apapun, saya tidak kisah digosipkan dengan sesiapa pun asalkan peminat-peminat saya gembira," katanya kepada Astro Gempak.



Foto: IG Wany Hasrita
Sebelum ini kedua-dua selebriti ini mula hangat diperkatakan bila mereka saling berbalas 'pick-up line' dalam rancangan televisyen CCTV. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 36
Komen

Previous : Gambar Isteri Nampak Leher, Shukri Yahaya Kena Tegur Dengan Netizen

Next       : Isu Putus Tunang, Kali Ini Ibu Elfira Loy Pula Luah Perasaan

Komen Terbaru

Quote Leeanne88 20-3-2018 12:05 AM
simatakucing replied at 19-3-2018 11:15 PM
Kan,xdengki lgsg tp baru2 ni ade org smpikn dak2 laki kt tpt kje die pon perasan  sbb dorg ni kje  ...

Walaupun dia sebegitu, ramai je yang mengagumi dekwany

Lain-lain Komen

Quote samasam90 14-3-2018 04:53 PM
tajul... tajul mana? mana tajul? dah merpooooot?
Quote damian_lee 14-3-2018 05:09 PM
Lurus dah .....
Quote oggy 14-3-2018 05:14 PM
"Apapun, saya tidak kisah digosipkan dengan sesiapa pun asalkan peminat saya gembira."

Ko jangan dapat peminat macam peminat Hajah dik, nanti semua orang nak digosipkan.
Quote Orix 14-3-2018 05:15 PM
Wany ooo wany.... ko pegi kelas vokal la dekkk..... hausss sgat kau nyanyi live.... aura n rupa dh ada...
Quote budakpink 14-3-2018 05:40 PM
Tajul lah. Fairus la. Khai la.. Pilih je yg plg senang supaya senang hidup kau
Quote C1k_J4h 14-3-2018 05:47 PM
wany ni bukan dgn fairuz selamat ke?

btw. wany please la p masuk kelas vokal
masuk fantastic 4 nyanyi live haukkk ja
Quote Acikayumii 14-3-2018 05:50 PM
Bukan dia da ada pakwe ke?? Yg sama tempat dia belajo tu??
Quote katibism 14-3-2018 05:55 PM
Dengan itu..mohon lancarkan lagu duet, Cinta Coverina
Quote Aduradura 14-3-2018 05:57 PM
Teringat dekat tokpit kalau tgk dek khai

#sepitsiputtinggalkenangan
Quote kakasotong2 14-3-2018 06:02 PM
Eh Wany bukan dengan Fairuz Q Face tu ke skrg?

Khai Bahar whoryussss jah. Sbb tu kot KB cover2 skrg bila reputz tanya
Quote danieladam 14-3-2018 06:19 PM
MAMpukah kembali lurus dek khai?
Quote lonso 14-3-2018 07:00 PM
danieladam replied at 14-3-2018 06:19 PM
MAMpukah kembali lurus dek khai?

memang lurus sejak azali.....huhuhu...
Quote cikyaa_aziz 14-3-2018 07:03 PM
Wany dambaan retis bbnu
Quote tomaz 14-3-2018 07:03 PM
Dah jd mcm mirapiljah. Gosip je pasal jejan. Xde lain
Quote giyomi 14-3-2018 07:09 PM
ek eleh...sekadar melawat jer pon...khai bahar ...hmmm pintu lemari dah lama terbuka so tlng lar, takan kawan tak leh lawat...mkcik2 bawang ni tak der kerja kew, sosek2 memanjang.
Quote kivio 14-3-2018 09:14 PM
Kessahhh

Punyela nak tunjuk lengan pakai baju tight
Doesnt prove anything
Quote Changa 14-3-2018 09:17 PM
hubungan lesbian ke dek???
Quote RatuDunia94 14-3-2018 09:49 PM
Gambar khai baju merah tgh minum air tu ya amponnn buat meols x tidor malam..
Quote Ferr_Remy 14-3-2018 10:30 PM
Die ni da kenapa asek kena gosip dgn mamat rogayah je memanjang?

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057728s Gzip On
To Top