Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tak Sedar Siar Diri Lakukan Seks Dalam Sidang Video

14-3-2018 02:11 PM |Dilihat:7941| Komen: 120
Seorang pengurus di sebuah syarikat jana kuasa di Guangzhou secara tidak sengaja menyiarkan dirinya sedang melakukan hubungan seks dengan rakan pejabatnya apabila dia terlupa untuk mematikan panggilan sidang videonya.

Memetik Mirror, tangkap layar perbualan menerusi aplikasi WeChat menunjukkan kejadian berlaku di sebuah bilik persidangan kosong beberapa minit selepas mesyuarat yang dihadiri oleh pekerja dari lima wilayah berlainan 'ditangguhkan'.


Foto: Mirror

Berikutan kejadian, China kini mengharamkan penggunaan tagline "Southern Power Grid" dan "Use Love to Make Power" di laman Weibo.

Menurut laporan, lelaki berkenaan telah dikenal pasti di beberapa saluran media sosial, namun mendakwa dia dianiaya dan bersumpah akan memfailkan tuntutan saman fitnah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 119
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote joy_ah 19-3-2018 10:48 PM
Cemana boleh skendel sex dalam opis ni? Takde cctv ke? Tempat keje meols sekuriti punyala bawang asik nengok camera je.

Lain-lain Komen

Quote SWORKS27 14-3-2018 02:20 PM
fuhh..sempoi..ngesex dengan opis mate je nko..
Quote menah 14-3-2018 02:24 PM
dah dapat melempias memasing wat keje cam biasa...
esok2 viral lak pompuan kene libas dgn bini org...
this is china ???
Quote prettyuglybabe 14-3-2018 03:06 PM
amboi.. teraniaya la sangat
Quote Burong_Hantuk 14-3-2018 03:08 PM
aduhai,bikit pilem porno pulak?
Quote Modngengade 14-3-2018 03:10 PM

jinjang kan suka play victim.....sebab itu jinjang di ibupertiwi pun berperangai sedemikian

Quote Nokiaman 14-3-2018 03:15 PM
alaa aku pon perna ..libas dalam opis
Siap atas meja...satu kaki angkat memanjang gitu..
Sedap jugak....tuh...
Semua bukak sekerat gitu..hehehee..standby mode
Quote MeghanK 14-3-2018 03:47 PM
Nokiaman replied at 14-3-2018 03:15 PM
alaa aku pon perna ..libas dalam opis
Siap atas meja...satu kaki angkat memanjang gitu..
Sedap jug ...

halal ke tak uols
Quote Nokiaman 14-3-2018 03:58 PM

Halal..sebab dia tu gadis melayu...rakan keje
Haram..sebab bukan muhrim
Quote chazey 14-3-2018 04:00 PM
Nokiaman replied at 14-3-2018 03:58 PM
Halal..sebab dia tu gadis melayu...rakan keje
Haram..sebab bukan muhrim

Hahaha. Apa punya jawapan.
Quote chazey 14-3-2018 04:00 PM
MeghanK replied at 14-3-2018 03:47 PM
halal ke tak uols

Chuol ni pon apsal la ineshen husnuzon sangat.
Quote DollahRepek 14-3-2018 04:05 PM
Seronok kah main dekat atas meja yg keras itu?
Quote grizz 14-3-2018 04:19 PM
teraniaya la sgt..
Quote MeghanK 14-3-2018 04:46 PM
Nokiaman replied at 14-3-2018 03:58 PM
Halal..sebab dia tu gadis melayu...rakan keje
Haram..sebab bukan muhrim

choiii
Quote MeghanK 14-3-2018 04:46 PM
chazey replied at 14-3-2018 04:00 PM
Chuol ni pon apsal la ineshen husnuzon sangat.

husnuzon uols..iols tanak la jadi acik bawang duk kutuk je, tu yang tanya duluan
Quote multinicky 14-3-2018 04:50 PM
mst berkeriak keriut meja tu mcm nk runtuh... or statik ja??
Quote spiderman80 14-3-2018 04:56 PM
Orang Cina ada satu kepercayaan pelik.
Kononnya kalau mengeseks dalam kereta akan membawa malang kepada penumpang dan kereta itu kelak.
Tak tahu pula jika kepercayaan yang sama apply untuk meja pejabat atau tidak.
Kemungkinan kerani yang menggunakan meja yang pernah menjadi tempat orang mengeseks akan ditimpa kemalangan tempat kerja, contohnya meja tu roboh tiba-tiba, pen tercucuk mata kerani tu atau mati sakit jantung secara tiba-tiba.
Quote Nokiaman 14-3-2018 04:59 PM

adalah sedikit sebanyak jus terpercik atas meja nun..
pakai tisu je laa lapnya...
mmg best
Thrilll yg amat....sampai slua dalam londehkan jer takya bukak
Quote kucen_miang 14-3-2018 05:05 PM
Nokiaman replied at 14-3-2018 03:15 PM
alaa aku pon perna ..libas dalam opis
Siap atas meja...satu kaki angkat memanjang gitu..
Sedap jug ...

hanat tul perangai. siap jaja lagi.
Quote MeghanK 14-3-2018 05:10 PM
Edited by MeghanK at 14-3-2018 05:16 PM
Nokiaman replied at 14-3-2018 04:59 PM
adalah sedikit sebanyak jus terpercik atas meja nun..
pakai tisu je laa lapnya...
mmg best {:1_1 ...


semoga uols sempat bertaubat sebelum meninggal

** tambah sikit sebab tetiba rasa nak maki
semoga terpelihara anak2 perempuan/ bini2 uols dari dikerjakan lelaki hidung belang macam uols kat opis dorang nanti

fuhh lega

Lihat semua komen(120)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086219s Gzip On
To Top