Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Gara-Gara Makan Sup, 100 Tulang Ikan Tersangkut Dalam Dubur

14-3-2018 11:08 AM |Dilihat:1194| Komen: 12
Seorang lelaki terpaksa menjalani pembedahan gara-gara tulang ikan tersangkut di duburnya.

Global Times melaporkan, Zhou, 63 dari Sichuan China sebelum itu ada memakan sup ikan.

Disebabkan saiz ikannya yang kecil, dia menyangka ia selamat untuk menelannya sekaligus.

Semasa menelannya dia sudah berasa perit dan nasibnya semakin malang beberapa hari kemudian ketika cuba membuang air besar.

Foto: Chengdu Business Daily
Disebabkan tidak dapat menahan sakit, Zhou segera ke hospital dan hasil imbasam CT menunjukkan kepulan berduri melekat di duburnya.

100 tulang ikan berjaya dikeluarkan oleh selepas para doktor mengambil giliran mengeluarkannya selama berjam-jam.

Tulang ikan yang terlalu kecil pula ditinggalkan kerana khuatir akan mencederakan  dan menyebabkan pendarahan yang berterusan.

Pakar bedah hospital, Huang Zhiyin mengakui yang dia baru pertama kali melihat kes sepeti itu kerana sebelum ini paling banyak pun hanya 10 tulang ikan sahaja. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 12
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote pooh~key 26-3-2018 03:45 PM
cekelatkopi replied at 26-3-2018 01:40 PM
Kulit tomatooo tu akan terapung apungg jeee bila flush toilett sisss...seperti daun2 berguguran di ...

Kehkehkehkeh. Kan sisss?

Lain-lain Komen

Quote miss_baby 14-3-2018 11:09 AM
sengsara
Quote aleesyasofia 14-3-2018 02:52 PM
adoi.. trcekik satu tulang pon terseksa.. nie kan pulak 100 tulang.. xdpt nk byangkan seksa rsenya.
Quote prettyuglybabe 14-3-2018 03:04 PM
harap sohai laksa ok
Quote Burong_Hantuk 14-3-2018 03:09 PM
kan sudah ada ini topik?
Quote mtjcmc 15-3-2018 09:16 AM
Mesti time nak buang tu terasa diri dicucuk2, pergh, tak boleh bayang
Quote orgsepang 15-3-2018 09:40 AM
Gelojoh sangat sampai tak kunyah ke ikan tu
Quote cekelatkopi 16-3-2018 07:13 PM
Ayooo. Serat jagung, kucai maupun toge pun dah berasa bila nak keluar..apatah lagi tulang ikan
Quote Jorja 20-3-2018 12:59 AM
Pelahap kan
Quote Ambola 26-3-2018 11:56 AM
Ewwwwwww {:hero
Quote pooh~key 26-3-2018 12:09 PM
cekelatkopi replied at 16-3-2018 07:13 PM
Ayooo. Serat jagung, kucai maupun toge pun dah berasa bila nak keluar..apatah lagi tulang ikan

Kulit cili dan kulit tomato jangan dilupa dekkk.... akak akan gelak sakan lepas makan banyak tomato dan cili dekkk....
Quote cekelatkopi 26-3-2018 01:40 PM
pooh~key replied at 26-3-2018 12:09 PM
Kulit cili dan kulit tomato jangan dilupa dekkk.... akak akan gelak sakan lepas makan banyak tomat ...

Kulit tomatooo tu akan terapung apungg jeee bila flush toilett sisss...seperti daun2 berguguran di musim gugur gituu
Quote pooh~key 26-3-2018 03:45 PM
cekelatkopi replied at 26-3-2018 01:40 PM
Kulit tomatooo tu akan terapung apungg jeee bila flush toilett sisss...seperti daun2 berguguran di ...

Kehkehkehkeh. Kan sisss?

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088603s Gzip On
To Top