Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Ianya Asli,"-Elly Mazlein Nafi Tuduhan Besarkan Payudara

14-3-2018 11:15 AM|Oleh: Amirah | Dilihat: 10949| Komen: 193

Elly Mazlein telah dituduh menjalani pembedahan membesarkan payudaranya kerana aset wanita tersebut dilihat berubah daripada sebelum ini.

Foto: Berita Harian
Dia berasa geli hati dengan dakwaan tersebut kerana tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk melakukan pembedahan payudara yang sememangnya semulajadi itu.

"Dada saya adalah asli dan ia berkeadaan begitu kerana anak saya, Putri Sarah Sefhia, masih lagi menyusu badan.” katanya pada BH online.

Foto: IG Elly Mazlein
"Lagipun, tiada sebab untuk saya membuat sebarang perubahan."

"Kalau ada yang masih sangsi dan terus membuat tuduhan bukan-bukan, saya tak kisah. Terpulanglah pada mereka," kata Elly.

Foto: IG Elly Mazlein

Elly bertegas tidak mahu ambil peduli dengan cemuhan netizen jika dia dikatakan simbol seks akibat perubahan dadanya itu.

"Lantak apa orang nak kata. Saya malas nak fikir kerana saya sudah melalui banyak kontroversi sebelum ini. Mulut orang bukannya boleh ditutup," katanya.

Foto: IG Elly Mazlein
Lumrah jadi artis apa saja perubahan fizikal pasti menjadi tanda tanya. Tambah pula payudara tiba-tiba jadi besar. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
5
Komen: 193
Komen

Previous : Fatin Afeefa Ajak Suami Orang Tinggal Serumah? Wanita Ini Dedah Bukti

Next       : Gambar Isteri Nampak Leher, Shukri Yahaya Kena Tegur Dengan Netizen

Komen Terbaru

Quote anno_miss 8-5-2018 12:40 AM
Aset ori tu.. {:iwant

Lain-lain Komen

Quote maxim 13-3-2018 06:36 PM
Mana gambornya
Quote kiss_darr 13-3-2018 06:47 PM
maxim replied at 13-3-2018 06:36 PM
Mana gambornya

Tak dapat nak tepek... katanya format not support sbb guna hp... mohon ada sapa2 boleh tolong tepek kan...
Quote shernazz 13-3-2018 06:53 PM
Oo ye ke..
Huhuuuu....untung la elly...
Quote Aduradura 13-3-2018 06:56 PM
kiss_darr replied at 13-3-2018 06:47 PM
Tak dapat nak tepek... katanya format not support sbb guna hp... mohon ada sapa2 boleh tolong tepe ...


iolls ingat iolls sorang je ade prob takboleh upload gambor ni....samelaaa forom cakap format not supported...why eh, dulu ok je

@admin6 please helpppp
Quote Aduradura 13-3-2018 06:58 PM
Sheolls bakalan jadi pengacara mentor otai tb3 tuuuu???? Harap tak menggedik manje2 laaaaa sheolls ni
Quote Victorioussss 13-3-2018 06:59 PM
Selagi xde pic kt tumblr, jgn la nak perasan org bg gelaran simbol mcmtu bagai
Quote L_Z 13-3-2018 07:02 PM
Memikir ku Sapa la minah ni sejak zaman tokti.. Nak Kata makpak dia kaya. Xla jugak.. Tapi yg kaya nya dia.. Hebat Elly ni
Quote samasam90 13-3-2018 07:14 PM
sambil pegang tetek, angkat ke atas.. hah jemi.. hambek kau.. bini kau hade? tak gitchew
Quote c_apple 13-3-2018 07:15 PM
Cite pasal kopek pun still tak dpt banyak komen
Quote sapeka 13-3-2018 07:17 PM
amboih
sampai macam tu sekali nak kekal relevan dalam industri?
Quote iwan007 13-3-2018 07:18 PM
Victorioussss replied at 13-3-2018 06:59 PM
Selagi xde pic kt tumblr, jgn la nak perasan org bg gelaran simbol mcmtu bagai

Wowww kaka ratu tumblr
Quote friedfishsoup 13-3-2018 07:24 PM
kiss_darr replied at 13-3-2018 06:47 PM
Tak dapat nak tepek... katanya format not support sbb guna hp... mohon ada sapa2 boleh tolong tepe ...

Screenshot_2018-03-13-19-23-25-465_com.ksmobile.cb.png

kalau format not support, close the browser, crop the photo n try again
Quote cingai 13-3-2018 07:28 PM
Kenapa nama dia kak lina pom pom?

Sbb ketek dia bagai di pom pom kah?
Quote harkktuih 13-3-2018 07:35 PM
Tanda2 retis bila semakin x relevan..terpaksa up citer pasal tek sendiri
Quote Konahhh 13-3-2018 07:53 PM
Hahahaha sebab gelaran symbol seks so ala-ala winner tang badan gitchew. Cuba kalau gelaran symbol kepam, still okay lagi ka?
Quote nishikido 13-3-2018 07:54 PM
So-so jah...tetap xbole lawan tek gerudi dinding cheta
Quote Rainrein 13-3-2018 08:41 PM
friedfishsoup replied at 13-3-2018 11:24 AM
kalau format not support, close the browser, crop the photo n try again

Ini ke pic itu?
Melampau nau cakap membuak buak sebab still nursing  anak.
Quote sarah_ary2 13-3-2018 08:42 PM
friedfishsoup replied at 13-3-2018 07:24 PM
kalau format not support, close the browser, crop the photo n try again

Serius mendada gile x mcm selalu breastnya, serius ke menyusu leh jadi cenggini?
Quote estrelle 13-3-2018 08:44 PM
Push up je tu.Ce bukak bra boleh dilibas ke belakang bak kata cilipadi @adam.

Lihat semua komen(193)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069617s Gzip On
To Top