Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Fatin Afeefa Ajak Suami Orang Tinggal Serumah? Wanita Ini Dedah Bukti

14-3-2018 10:40 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 27203| Komen: 221

Sebelum ini penceraian di antara Adam Shahz dan Fatin Afeefa memang mendapat perhatian ramai.

Lagi kecoh bila Adam mendakwa bekas isterinya itu ada terlibat dengan bomoh kerana Adam telah menjumpai beberapa bukti dalam rumahnya.

Foto: IG Fatin Afeefa
Sudah senyap dengan isu tersebut, kali ini seorang wanita pula tiba-tiba muncul mendedahkan sesuatu yang mengejutkan tentang aktres tersebut.

Katanya melalui Twitter, Fatin Afeefa ada hubungan dengan suaminya. Siap ajak tinggal bersama dan bersekedudukan di rumah.

Foto: Hangat.com
Wanita itu juga mendakwa gambar yang tersebar sebelum ini adalah Fatin Afeefa yang sedang bercumbuan dengan suaminya.

Baca lagi pengakuan wanita tersebut.


Nampaknya isu ini semakin hangat. Kita tunggu sahaja apa penjelasan Fatin Afeefa nanti. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 221
Komen

Previous : Bukan Jejai, Nelydia Senrose Kini Bercinta Dengan Mr.H Si Jutawan Muda?

Next       : "Ianya Asli,"-Elly Mazlein Nafi Tuduhan Besarkan Payudara

Komen Terbaru

Quote kecepoh 15-8-2018 10:29 PM
Saje updet

[attach]393131[/attach]
[attach]393132[/attach]

Ini ke rupe laki tu euwww selera comolot [attach]393133[/attach]

Lain-lain Komen

Quote prizadane 14-3-2018 10:42 AM
finally.. ada jugak thread ni. kekeke...sendu naw fatin ni sampai takde yang sudi buka thread untuk dia
Quote Zuzu75 14-3-2018 10:46 AM
the moment si patin ni ckp bomoh tu  ape,terus hati i mengatakan yesssss dia bomoh suami dia!hahahahahha
Quote Zuzu75 14-3-2018 10:47 AM
btw anak dia tu anak sape ye??sbb adam ada ckp ada anak yg x berbinkan dia
Quote mawaria 14-3-2018 10:48 AM
seramnya dia ni!!
Quote bukan_ustazah 14-3-2018 10:49 AM
prizadane replied at 14-3-2018 10:42 AM
finally.. ada jugak thread ni. kekeke...sendu naw fatin ni sampai takde yang sudi buka thread untuk  ...

ada thread kes ni campur dgn thread ex laki dia .. gambar dia dah hot dicari dulu  .. tapi akibat sendu nobody cares
Quote smeetasmitten 14-3-2018 10:49 AM
kalau tak ckp laki si hanamarie ni (warren kan nama dia) iols ingat rafyakob
Quote chicozinn 14-3-2018 10:50 AM
sah la pompuan ni bloody bitch!!xhabis2 ngan kontroversi nk upkan diri sndri..dr kes kapel ngan pengkid smpai laki org lak..jahanam!!
Quote bukan_ustazah 14-3-2018 10:50 AM
Edited by bukan_ustazah at 14-3-2018 10:52 AM
Zuzu75 replied at 14-3-2018 10:47 AM
btw anak dia tu anak sape ye??sbb adam ada ckp ada anak yg x berbinkan dia

ada forumer bagi tahu .. yang boy first tu anak dia dgn ex bf (wedlock child tak silap) sebab dia kawin sekali je .. kira dengan adam anak yang perempuan jelah. Teruk jugak dia ni .. sex addiction ke apa. Now laki orang pulak! dulu dengan pengkid masa sekolah kan
Quote prizadane 14-3-2018 10:51 AM
bukan_ustazah replied at 14-3-2018 10:49 AM
ada thread kes ni campur dgn thread ex laki dia .. gambar dia dah hot dicari dulu  .. tapi akibat  ...

tahu thread tu sebab i pernah komen situ. but dekat fb i. since semalam ada orang share tweet wife bf india fatin ni... surprisingly, takde pulak thread baru kat cari pasal benda ni. i bukak thread lama pun, komen few je pasal tweet ni.

n si fatin ni jenis takde perasaan kot..dia selamba je upload ig story pagi ni like takde apa-apa. keras betul jiwa n hati dia ni
Quote tomaz 14-3-2018 10:52 AM
prizadane replied at 14-3-2018 10:42 AM
finally.. ada jugak thread ni. kekeke...sendu naw fatin ni sampai takde yang sudi buka thread untuk  ...

Ada la. Sambung dkt benang bomoh tu. Tp sendu porumer x masuk membawang
Quote mewo 14-3-2018 10:53 AM
Edited by mewo at 14-3-2018 02:56 AM

Sorry, India ker or negro suami hannamarie ni? #ibukanracist.. tanya jer, lebat bulu..
.
.
.
Iols da baca kat thread sebelah, india. sori la fatin sendu benar engko ni..

Quote umbut 14-3-2018 10:55 AM
Dia ni selfie mcm sanggap gersang
Quote kucingitam 14-3-2018 10:55 AM
apsal wife laki tu tak gi report jais? bukti ada kan..
Quote MH3707 14-3-2018 10:58 AM
alamak....sekor lagi,,,sundal mana pulak ni...haram tak kenal...
Quote idakamaruddin 14-3-2018 11:00 AM
yindia jugak yg dikejar nyeee

Quote nisako 14-3-2018 11:10 AM
isshhhh teruknye............
Quote mieymiey 14-3-2018 11:18 AM
Mamat laki orang tu kaya ker? Sampai beriya-iya si Fatin ni sanggup kejar.
Quote shernazz 14-3-2018 11:18 AM
Ooo..dalam.tumblr
Rupanya banyak la.pic retis dlm.tumblr ek
Yang censored2 neh ek?
Iols x brani bukak.sebab org dok kata dlm.tu banyak pic gayah beromen...huhuuu
Quote Burong_Hantuk 14-3-2018 11:20 AM
jalangnya kau!

Lihat semua komen(221)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066277s Gzip On
To Top