Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Bukan Jejai, Nelydia Senrose Kini Bercinta Dengan Mr.H Si Jutawan Muda?

13-3-2018 05:11 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 13211| Komen: 143

Sebelum ini khabar angin bertiup kencang mengatakan Nelydia Sensore sedang hangat bercinta dengan Toh Muda Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai.

Tapi sayangnya pelakon ini sudah awal-awal lagi menafikannya dan mengakui yang dirinya masih solo selepas putus cinta sebelum ini.

Foto: IG Nelydia Senrose
Katanya, hubungan dengan Jejai yang juga merupakan bekas suami kepada Nora Danish dan Fasha Sandha itu adalah sekadar kawan biasa sahaja.

Bagaimanapun desas desus percintaan Nelydia kembali menjadi perhatian bila ada yang mendakwa aktres jelita ini kini mempunyai teman lelaki yang sudah bergelar jutawan pada usia muda.

Foto: Beautifulnara
Menurut portal Beautifulnara, kiriman emel yang diterima pihaknya mendakwa lelaki tersebut adalah rakan perniagaan Jejai.

Tamabahnya, jejaka tersebut digelar sebagai Mr H.



Foto: IG Nelydia Senrose
Setakat ini tiada lagi kenyataan yang sahih mengenainya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
4
Komen: 143
Komen

Previous : Sherry Ibrahim Bengang Dikaitkan Dengan Perkahwinan Fattzura

Next       : Fatin Afeefa Ajak Suami Orang Tinggal Serumah? Wanita Ini Dedah Bukti

Komen Terbaru

Quote beeeee 10-5-2018 09:07 AM
jejai kaya gila gila harta tak habis 7 keturunan ke ni semua pompuan lawo heolls dapat!

Lain-lain Komen

Quote Aduradura 13-3-2018 05:12 PM
Wuuu untunglaaa nelly....okayla teww nelly, asalkan bukan laki orang yach
Quote Ambola 13-3-2018 05:15 PM
Wowwiiiiiii
Quote tomaz 13-3-2018 05:16 PM
Semua cekup jerung. Mana mau ikan bilis. Huntung laaa. Hafez eh nama laki ni
Quote wadiunong 13-3-2018 05:18 PM
cantik tul Nely ni, talented pulak. iols rasa dia ni pon jenis yg kurang gossip compared kakak dia Uqasha. ke iols yg tak perasan.

since dah ada benang pasal dia ni, iols nak tanya Nelly ni mixed ke? Senrose tu surname kan? yg iols tau mak dia adik beradik dengan arwah Rosnah Md Noor muka pon sebijik.
Quote hanezzafirah 13-3-2018 05:18 PM
jaminan utk masa depan harus la perangkap jerung
Quote seattle 13-3-2018 05:21 PM
nelly ni cantik lah orang  nya. kalau betul tu boyfriend Nelly, sama padanlah.
Quote Aduradura 13-3-2018 05:22 PM
wadiunong replied at 13-3-2018 05:18 PM
cantik tul Nely ni, talented pulak. iols rasa dia ni pon jenis yg kurang gossip compared kakak dia U ...

iolls rase tak mix pun , adik beradik yg pempuan je lawooo, yg adik laki semua kepam marhaen
Quote prizadane 13-3-2018 05:22 PM
wadiunong replied at 13-3-2018 05:18 PM
cantik tul Nely ni, talented pulak. iols rasa dia ni pon jenis yg kurang gossip compared kakak dia U ...

tak lah..senrose tu bukan surname pun. tu gabungan nama bapak nelly + mak nelly. nama bapaknya nik sen.. maknya rose. so combined, jadi la senrose
Quote CrowneGlory 13-3-2018 05:24 PM
kurang la meroyan si fasundel dgn berita ini
Quote wadiunong 13-3-2018 05:27 PM
prizadane replied at 13-3-2018 05:22 PM
tak lah..senrose tu bukan surname pun. tu gabungan nama bapak nelly + mak nelly. nama bapaknya nik ...

ooo alkisahnya. kiranya kecantikan dia ni diwarisi dari darah kelantan la.
Quote Orgkgdukobesi 13-3-2018 05:29 PM
Semoga happy jer...
Quote prizadane 13-3-2018 05:34 PM
wadiunong replied at 13-3-2018 05:27 PM
ooo alkisahnya. kiranya kecantikan dia ni diwarisi dari darah kelantan la.

lebih kurang la. both mak n bapak dia from kelantan. tapi rasanya ada mixed siam gak..maybe dari keturunan nenek moyang. macam adik dia, raysha rizrose tu pulak gabungan nama maknya dengan suami sekarang = fariz + rose..
Quote Tukul.Besi 13-3-2018 05:39 PM
tomaz replied at 13-3-2018 05:16 PM
Semua cekup jerung. Mana mau ikan bilis. Huntung laaa. Hafez eh nama laki ni

Ingat Hizal Ashram.
Quote maxim 13-3-2018 05:40 PM
So jejai ngan fasha dulu bercerai sebab ape eh
Quote pilot 13-3-2018 05:42 PM
bahahaha...kecewa la penjilat2 miangmar
Quote noraidil_06 13-3-2018 05:46 PM
Cantik betul nely ni
Quote bukan_ustazah 13-3-2018 05:46 PM
selagi cantik bergetah tangkap la jerung besar .. kang dah kertu takde siapa nak
Quote bukan_ustazah 13-3-2018 05:47 PM
sheols ni takde la lawa mana .. dalam ig kemain tapi dalam tv kepam dan melayu jee mukaaa cuma one thing sheols ni pandai makan pandai simpan dan less publicity bodoh
Quote myakayina 13-3-2018 05:52 PM
sepadan la.. jumpa sheols kat luar tak seploles di socmed yach..biasa2 jer..tapi manis lah..

Lihat semua komen(143)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053175s Gzip On
To Top