Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kantoi Selalu Bawa Pulang Kekasih Dan Bekas Suami Ke Rumah Sewa

13-3-2018 04:46 PM |Dilihat:4000| Komen: 38
Tindakan wanita berusia 37 tahun sering membawa lelaki tidak dikenali masuk ke rumah sewanya tanpa mengira waktu 'kantoi' selepas diserbu penguatkuasa Jabatan Hal Ehwal Agama Terengganu (JHEAT).

Memetik Sinar Online, kejadian berlaku di Kijal, Kemaman pada Khamis lalu.

Bagaimanapun, ketika serbuan anggota mendapati wanita itu bersama bekas suaminya, 34, dan tiga kanak-kanak dipercayai anak mereka.


Foto: Sinar Online

"Soal siasat mendapati wanita itu sebenarnya sudah bercerai dengan bekas suami sejak lima tahun lalu.

"Selepas dipaksa, wanita itu mengaku dalam masa sama sering membawa teman lelakinya masuk ke dalam rumah itu.

"Bagaimanapun, wanita tersebut merayu agar tidak diberitahu kepada bekas suaminya kerana memberi alasan hendak membina hidup baru bersama lelaki itu," kata sumber.

Ketika memberi keterangan, wanita terbabit mengaku enggan berkahwin semula dengan bekas suami.

"Wanita itu menjelaskan yang hubungan mereka tidak direstui keluarga bekas suami yang kini bekerja di Kedah, dan akan datang ke rumah itu sekali sekala sahaja.

"Kata wanita itu lagi, secara kebetulan semasa serbuan dilakukan, bekas suaminya datang melawat dia dan anak- anak," katanya.

Kedua-dua mereka akan didakwa atas kesalahan berkhalwat. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 38
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote M.Rose 15-3-2018 03:37 PM
Leps kena tggp hukman nye ape? Soklan sirius nih

Lain-lain Komen

Quote shernazz 13-3-2018 04:56 PM
Kiranya bawak.balik org lain
Yang tertangkap dgn.org lain la.ek
Amboi mak janda neh...
Quote PongKang 13-3-2018 05:12 PM
serius question kalo kawan dtg umah xbuat pape just lepak borak chillin gitu pun bole kene tangkap khalwat ke? kawan aku pun bersilih ganti dedulu dtg umah.. ponen n gayah lagi.. takutnya kalo camtu.. xmemasal kene cekup
Quote Modngengade 13-3-2018 05:17 PM
PongKang replied at 13-3-2018 09:12 AM
serius question kalo kawan dtg umah xbuat pape just lepak borak chillin gitu pun bole kene tangkap k ...

jumpa kat luar jer dekk....gayah pun kdg2 ada nafsu pada cikki...tak pasal2 kau kena rogol dgn gayah

Quote PongKang 13-3-2018 05:32 PM
Modngengade replied at 13-3-2018 05:17 PM
jumpa kat luar jer dekk....gayah pun kdg2 ada nafsu pada cikki...tak pasal2 kau kena rogol dgn gay ...

tu dedulu jah nok... before kawen.. adik aku pon ada dok skali.. if now dorg dtg weols pegi zumba or shbam sesama..
Quote CiliPadiSedap 13-3-2018 05:55 PM
advance mak janda sekarang. moga dijauhi daripada diri kita
Quote prettyuglybabe 13-3-2018 06:01 PM
amboi.. family tak restu pun 3 anaknya..
harap mak jan akwin la cepat dengan bfnya..
dan semoga bekas suami tak lupa melawat and bagi nafkah anak-anak..
Quote sekngucing 13-3-2018 06:13 PM
PongKang replied at 13-3-2018 05:12 PM
serius question kalo kawan dtg umah xbuat pape just lepak borak chillin gitu pun bole kene tangkap k ...

boleh.. susahka  hidup dlm budaya mcm ni
Quote onexox97 13-3-2018 06:20 PM
buat huduh nama org ganu je
Quote PongKang 13-3-2018 07:53 PM
sekngucing replied at 13-3-2018 06:13 PM
boleh.. susahka  hidup dlm budaya mcm ni

over jah nk mencampuri hidup orang kan.. baik la dorg ni sibuk kan nk bantu org susah ke anak2 yg homemless ke pasangan yg ada anak oku or penyakit kronik ke..
Quote iloveselangor 13-3-2018 08:16 PM
Terlebih makan keropok lesong.
Quote Madel 13-3-2018 08:26 PM
Bermukah dgn jantan lain
Tapi tertangkap basah dgn bekas laki
Aku mampu ketawa je laa
Quote Orix 13-3-2018 08:33 PM
PongKang replied at 13-3-2018 07:53 PM
over jah nk mencampuri hidup orang kan.. baik la dorg ni sibuk kan nk bantu org susah ke anak2 yg  ...

Isele buatan lobai gitu lah sis...
Quote sukacactus 13-3-2018 08:51 PM
Selalu sgt la tu sampai org report
Tp yg kenanya org lain la pulak
Quote HannahMontana 13-3-2018 09:07 PM
guna terung sajalah ataupun beli dgn awex yg jual alat sulit palsu


yelah dari berzina baik dia langsai nafsu dia dgn  cara lebih sihat seperti sayur-sayuran terung ,carrot , kacang panjang ??? bendi


Quote armin 13-3-2018 09:14 PM
Um kalau bekas suami melawat pun tak boleh ke? Takkan ada anak2 sampai 3 org pun kira berkhalwat?
Quote caritegar 13-3-2018 09:27 PM
PongKang: serius question kalo kawan dtg umah xbuat pape just lepak borak chillin gitu pun bole kene tangkap khalwat ke? kawan aku pun bersilih ganti dedulu dtg ...


Yes u... Selagi berlainan jantina,  berdua, pintu bertutup,  memang kena.. Now i rasa if dlm group,  bukan berdua pon kena jugak.. Depend on the situation la
Quote Lagubestbest 13-3-2018 09:27 PM
Benda bawak kawan masuk rumah ni dah normal dah skrg.
Quote Lagubestbest 13-3-2018 09:28 PM
Benda bawak kawan masuk rumah ni dah normal dah skrg.
Quote LautBiru52 13-3-2018 09:42 PM
Ibu mcm ni bg cth tak baik utk anak2. Kesian.

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.489650s Gzip On
To Top